Rengøring med naturlig soda

Kategori: Vindere

Rengøring med naturlig soda

Rengøring med naturlig soda 

Soda adskiller sig fra mange andre basale rengøringsmidler, ved at have en særlig evne til at opløse fedt og snavs. Lige nu kan du selv afprøve påstanden med Froggy Naturlig Soda - og vinde enWeber havegrill !

"Sodaen har været kendt i tusinder af år for dens evne til at opløse fedt og snavs. Derfor var det oplagt at anvende naturens egne kræfter, da man ønskede at udvikle et produkt, som kan klare selv det mest genstridige snavs, hvad enten det opstår indendørs i køkkenet eller udendørs på havemøbler, grill m.m." forklarer Anette Lund, produktchef, O. Kavli A/S.

Rengøring indendørs
Indendørs er det ofte køkkenet, der byder på udfordringer. Selv om man gør sig store anstrengelser, er det næsten umuligt at undgå at køkkenregionerne stænkes til af fedt fra madlavning. Når fedtet kommer i kontakt med f.eks. støv resulterer det i et genstridigt lag snavs, der kan være næsten umuligt at fjerne uden brug af hjælpemidler og rigtig meget knofedt.

"Froggy Naturlig Soda Universalrengøring er specielt udviklet til at rengøre de særligt fedtede overflader, der typisk opstår i forbindelse med madlavning. Netop fordi produktet er beregnet til at anvende på områder, hvor der også befinder sig madvarer, er det blevet testet på det tyske Fresenius Institut, der er et af Europas førende analyseinstitutter indenfor ikke-lægevidenskabelige analyser. Instituttet bekræfter at produktet er af en sådan kvalitet, at det uden problemer kan anvendes i forbindelse med madvarer." siger Anette Lund.

Rengøring udendørs
Udendørs ligger det store arbejde ofte i rengøringen af havemøblerne, der efter en lang og våd vinter samler skidt og snavs. Også sommergrillens fedt- og madrester kan give de fleste sved på panden, når grillsæsonen for alvor sætter ind, kan det være nødvendigt med flittig rengøring af både riste og redskaber.

Konkurrence
Lige nu kan du vinde med Froggy:
Der udtrækkes en vinder, som modtager en Weber havegrill samt Froggy Naturlig Soda produkter (værdi ca. 2.000 kr.), 2. og 3. præmien modtager grillredskaber samt Froggy Naturlig Soda produkter (værdi 2 x ca. 500 kr.). <link http: familieportalen.barneguiden.dk _blank>Deltag i konkurrencen her!

Praktisk sprayflaske
Froggy Naturlig Soda Universalrengøring findes på en praktisk sprayflaske, der gør det nemt at fordele indholdet på de fedtede og beskidte flader. Produktet skal blot sidde nogle få minutter, hvorefter snavset bliver opløst og nemt kan tørres af med en fugtig klud.

Miljøvenligt
Froggy, der er kendt for sit hensyn til miljøet, har udover ønsket om at fremstille et effektivt middel til fedtopløsning haft et ønske om at fremstille et produkt, der er baseret på naturlige og godkendte stoffer. Froggy Naturlig Soda Universalrengøring er i lighed med de øvrige produkter i Froggy-serien 98 % biologisk nedbrydeligt og derfor miljøvenligt. Produktet indeholder hverken opløsningsmidler eller fosfater. Produktet fås i en række førende dagligvarebutikker på sprayflaske á 500 ml. til en vejl. pris på 19,95 kr.

Vindere
3 Days to Kill 

Tillykke til Helle, Lisbeth og Jean, som hver har vundet '3 days to kill' på dvd.

Læs mere
Vindere
Vindere af bogforum konkurrence 

Tillykke til Gitte Wøldike, som har vundet entre til weekendens BogForum samt Sara Blædels nye krimi. Og tillykke til Else Marie Højgaard fra Holstebro og Birgit Bech fra Nivå, som også har vundet krimier.

Læs mere
Vindere
Vinder af Scotch Naturals produkter 

Tillykke til Nickie Jørgensen fra Nivå, som er den heldige vinder af den smukke lak 'Bitter n Twisted' fra Scotch Naturals samt top-, basecoat og neglelakfjerner.

Læs mere
Vindere
Fasandræberne 

Tillykke til Tina Vestergaard fra Aalborg SØ, Heidi Aarestrup fra Slagelse, Annemette Tvermose fra Stenlille og Linda Jørgensen fra Skanderborg, som har vundet 2 x biografbilletter til Fasandræberne.

Læs mere
Vindere
Begravet i fortiden 

Tillykke til de heldige vindere af biografbilletter til forestillingen "Begravet i fortiden": Pia Alø Visser fra Hvidovre, Maria Hesselberg fra København NV, Maiken Clausen fra Hedehusene og Annette Meldgaard Røge fra Fredericia.

Læs mere
Vindere
Det er aldrig for sent 

Tillykke til de heldige vindere af biografbilletter: Hanne Lykke fra Fredericia, Mette N. Schropp fra Højbjerg, Maja Rose fra Ballerup og Lene Heltborg fra Holmegaard.

Læs mere
Vindere
Vindere af Frugt og grønt på flaske 

Tillykke til Birgitte Kromann fra Ærøskøbing,

Rebekka Zahl Barthe fra København og H. Le Formal fra København Ø, som har vundet Fern Greens "Frugt og grønt på flaske".

Læs mere
Vindere
Vindere af biografbilletter til Kapgang 

Tillykke til Lone Sørensen fra Højbjerg, Thea Nielsen fra Randers, Winnie Egevang fra Roskilde og

Lone Gyberg fra Juelsminde.

Læs mere
Vindere
Vindere af Tokarev på dvd 

Tillykke til de heldige vindere af Tokarev: Sanne Schmidt-Petersen fra Roskilde, Kirsten Insby fra Vanløse og Elin Rohde fra Årslev.

Læs mere
Vindere
Sommerkonkurrencen 

Så begynder nedtællingen til den store sommerkonkurrence. Hver dag - hele juli måned - udlodder vi flotte gevinster til en samlet værdi af 40.000 kroner.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^