Apple Fresh!

Kategori: Vindere

Apple Fresh!

Apple Fresh! 

Vi har trukket 3 vindere der hver modtager et sæt med head & shoulders nye duft Apple Fresh !

KONKURRENCEN ER SLUT - TILLYKKE TIL:

Jørgen Bergmann på Frederiksberg
Trine Nordbek i Stouby
Hansine Fredriksen i Holbæk

Kvinder over hele verden er vilde med duften og synet af nyvasket hår – og hele 70 procent af os bruger det til at flirte med. Ligesom 63 procent af mændene vil komplimentere en kvinde, hvis hun har smukt hår. Derfor er det selvfølgelig også ret vigtigt, at kradsende hovedbund og små hvide flager på skuldrene ikke kommer i vejen for amorinerne. Hvilket er et langt større problem, end man lige skulle tro, for halvdelen af verdens befolkning lider under hovedbundskløe og skæl i stilhed, uden behandling, med store konsekvenser for det fysiske velbefindende og selvværdet: en konstant kløende hovedbund, aldrig at kunne have mørkt tøj på, aldrig at føle sig helt frisk og ’nyvasket’ – ikke så befordrende for en god flirt.



Men hovedbundskløe og skæl kan faktisk behandles meget let. Al forskning viser, at en af de vigtigste faktorer er kontinuitet i behandlingen. Og den opnår man kun, hvis produktet både er effektivt mod skæl/kløende hovedbund, er kosmetisk godt for håret, og giver os en helt nyvasket og ren følelse.

Her spiller duften en stor rolle: Vores lugtesans er direkte forbundet til vores limbiske system (det område i hjernen, som styrer hukommelse, følelser og instinktiv adfærd), hvilket betyder, at en frisk duft kan ’trigge’ og forstærke vores følelse af renlighed. En forskningsundersøgelse fra head & shoulders viser, at friskt, skønt duftende hår formår at påvirke og ændre vores humør: Hele 94,5 procent af kvinderne i undersøgelsen oplever, at smukt, nyvasket hår får dem til at føle sig friskere og giver 91 procent en følelse af at være mere attraktive og selvsikre.

Derfor har forskere fra head & shoulders teamet op med nogle af verdens førende dufteksperter i udviklingen af den nyeste produktserie, for at finde ud af hvilken duft, der appellerer mest til kvinder i en shampoo/balsam. Ved at benytte de samme komplekse teknikker, som man bruger i udviklingen af fine parfumer, har head & shoulders forskerne og dufteksperterne fundet frem til den skønt opløftende Apple Fresh duft med top-, midte- og grundnoter af sprøde, friske frugter, som grønne æbler og asiatiske pærer, rene blomsterdufte fra liljer, roser og jasmin, samt blødhed og varme fra moskus og træ.

Duften holder langt op ad dagen, også efter hårtørring og styling med fx glattejern, hvad der understøtter incitamentet for kvinderne til at fortsætte behandlingen – og få gang i deres flirt ved samme lejlighed, med lækkert, nyvasket, velduftende hår!

Den nye head & shoulders Apple Fresh shampoo og balsam forhandles over hele landet til en vejledende udsalgspris på 42,90 DKK for henholdsvis 250 ml shampoo og 200 ml balsam.

Vindere
Vindere af billetter til 'Ida' 

Tillykke til vinderne af biografbilletter til Pawel Pawlikowski´s film 'Ida'.

Læs mere
Vindere
Vindere af '24 pauser' 

Tillykke til vinderne af Mette Kopps bog '24 pauser'.

Læs mere
Vindere
Vindere af 'Det norske job' af Øbro & Tornbjerg 

Tillykke til vinderne af Øbro & Tornbjergs 'Det norske job'.

Læs mere
Vindere
Vindere af krydderier fra Santa Maria 

Tillykke til Bende Pasgaard fra Kolind, Rosemary Brantzen fra Tikøb, Charlotte Steensbro fra Dragør og Anne Adelson fra Frederiksberg, som hver har vundet en fantastisk dejlig krydderisamling fra Santa Maria.

Læs mere
Vindere
Vindere af julekalenderen 2014 

Så har vi trukket vinderne af julekalenderens allersidste låge.Tak til alle jer, der trofast har deltaget gennem hele julemåneden - og rigtig glædelig jul.

Læs mere
Vindere
Vindere af julekalenderkonkurrence 2013 

Er du en af de heldige vindere? Tjek vinderlisten her !

Læs mere
Vindere
Vindere af 'Den usynlige kvinde' 

Tillykke til vinderne af biografbilletter til Ralph Fiennes drama 'Den usynlige kvinde' om den store forfatter Charles Dickens´s hemmelige affære.

Læs mere
Vindere
To dage, en nat 

Torsdag den 18. september er der premiere på den franske film To dage, én nat. Vind biografbilletter til filmen her !

Læs mere
Vindere
Vindere af Stille hjerte 

Her er de heldige vindere af biografbilletter til Bille Augusts film 'Stille hjerte'.

Læs mere
Vindere
Vindere af Min lejelighed i Paris 

Tillykke til Gitte, Mette, Heidi, Annette og Karin, som har vundet hver 2. stk. biografbilletter til filmen Min lejlighed i Paris.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^