Sidespring

Sidespring 

Fra brevkassen: Hun er i tvivl om hun skal fortælle sin mand, om hendes sidespring under en julefrokost ...

_________________________________________

 

Hej brevkasse.
Til julefrokosten i december kom jeg til at kysse med en kollega. Vi har nok flirtet lidt gennem længere tid, og så i julefrokosten, gik det så helt galt. Men jeg er gift og er mor til et barn på 3 år!
Selvom jeg selv er skyld i det der skete til festen, så har jeg det nu dårligt over at have været min mand utro. Det er helt forfærdeligt, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.
Kollegaen jeg kyssede med, vil jeg slet ikke have noget med at gøre. Uheldigvis var der nogle her fra arbejdet, som så os sammen, men jeg tror ikke min mand nogen sinde vil få noget at vide, med mindre jeg selv fortæller ham det. Og det er det, jeg ikke kan finde ud af. Skal jeg fortælle ham det?
Hilsen hende med rigtig dårlig samvittighed

_________________________________________

Kære dig med den dårlige samvittighed.

Tak for din brev, hvor du spørger om du skal fortælle din mand om dit lille sidespring til julefrokosten på din arbejdsplads. Du skriver, at I har flirtet lidt gennem længere tid, og så til julefrokosten kyssede I, hvilket har givet dig rigtig dårlig samvittighed.

Du skriver, at du ikke har noget ønske om at indlede et forhold til manden, du kyssede med. Så ud fra det, du beskriver, kan man i min optik vist dårligt tale om et sidespring eller egentlig utroskab. Jeg mener, at jeres flirt falder ind under lidt spænding i hverdagen, som så er mundet ud i, at I kysser under indflydelse af feststemningen.

Mit råd er, at du ikke nævner episoden for din mand. Det tjener ikke din mands bedste, og der er jo ikke foregået noget, der burde ændre jeres glæde og tryghed i jeres ægteskab. Måske er der oven i købet kommet noget positivt ud af den lille affære: Du er blevet bevidst om, at du ikke er en pige, der kan have noget kørende ved siden af dit ægteskab. Jeres ægteskab bygger på, at I kan stole på hinanden, så derfor må du i fremtiden holde igen med flirt på arbejdspladsen - også selvom lidt flirt kan være ret uskyldigt og bare være noget, der giver lidt kulør på hverdagen. For dig ser det helt bestemt ud til at være bedst, helt at holde dig væk fra den form for spænding.

Som sagt mener jeg, at såfremt der ikke sket mere end beskrevet, så syntes jeg, at du med fred i sindet, skal nyde dit forhold til din mand, og lade være med at plage dig selv med dårlig samvittighed.

Du og din lille familie ønskes alt godt fremover.


Sjæl & psyke
Ingen lyst til socialt samvær 

Fra brevkassen: Hun undrer sig og er frustreret over, at hun de seneste år ikke har haft lyst eller overskud til at omgås andre mennesker og deltage i sociale sammenhænge …

Læs mere
Sjæl & psyke
Hjælp med at bryde tavshed, tvivl og tabu 

Unge skal opfordres og støttes i at tale om psykiske problemer ...

Læs mere
Sjæl & psyke
Savner nærvær  

Fra brevkassen: Hun savner nærvær og lidenskab i sit ægteskab gennem 35 år ...

Læs mere
Sjæl & psyke
Ødelæggende temperament 

Fra brevkassen: En læser skriver om, hvor træt og flov hun er over sine temperamentsfulde udbrud ...

Læs mere
Sjæl & psyke
Kan du tale med din kollega om psykisk sygdom?  

Vi er blevet bedre til at tale om psykiske sygdomme med vores kolleger, men når nogle forsat vælger at holde deres sygdom hemmelig, skyldes det stadig frygten for, at det vil påvirke kollegernes syn på ens faglige kompetencer.

Læs mere
Sjæl & psyke
Lyst til en anden efter 18 års ægteskab 

Fra brevkassen: Hun er 44, gift gennem 18 år og har to børn. Nu har hun mødt en mand, som fuldstændig har slået benene væk under hende, og som tilfredsstiller hende, som hun aldrig har følt sig tilfredsstillet.

Læs mere
Sjæl & psyke
Hvordan kommer man videre efter utroskab? 

Fra brevkassen: Han siger, at hans sidespring er hans livs største fejltagelse, men hun synes det er svært at genfinde tilliden ...

Læs mere
Sjæl & psyke
Guide til nye venskaber 

Fra brevkassen: Hun skriver til brevkassens psykolog om sin ensomhed og sit ønske om at lære, hvordan man får og opbygger venskaber ...

Læs mere
Sjæl & psyke
Kan tidligere overgreb være årsag til manglende sexlyst? 

Fra brevkassen: Hvad gør man når man gerne vil have et aktivt sexliv, men oftest ikke føler nogen egentlig lyst?

Læs mere
Sjæl & psyke
Han holder hende hen 

Fra brevkassen: Hun har ventet på ham i to år. Men nu da han endelig er single og fri, holder han hende hen ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^