Pendel fra House Doctor
Bloomingville Pendel
Sengelampe
Stor LED pære
Ny trend: Umami-te med æble og bacon med et strejf af timian
Redaktionen

Frugt-te har vi hørt om – Urte-te ligeså. Men nu præsenterer Fredsted den første Umami-te på det danske marked - en te baseret på æble og bacon med et strejf af timian. Teen er allerede et hit på det amerikanske marked, hvor den blev lanceret i oktober ’14. Nu vurderer Fredsted The, at danskerne er klar til Umami-te.

Dansk varemærke – danske råvarer
Fredsted The er en snart 100 år gammel virksomhed, men trods mange år på bagen, har de haft stor succes med løbende at produktudvikle og nytænke. En af deres markedsambitioner er altid at udfordre vanetænkningen blandt te-drikkere i hele verden, og nu byder Fredsted danskerne på den amerikanske storsælger; Fredsteds Bacon og Æblete. Teen bliver lanceret på det danske marked i denne måned.
Den danske virksomhed har naturligvis fokuseret på 100 % danske råvarer, der hvor det har været muligt. Om ingredienserne i teen udtaler produktchef Louise Irgens:
"Basen er en sort te fra Sri Lanka, men baconen er fra fritgående grise fra dansk landbrug og æblerne er af sorten Ingrid Marie fra danske æbletræer. Det har været vigtigt for os at bibeholde vores danskhed i den amerikanske lancering, og vi ser ingen grund til at ændre det til det danske marked". 

Bag produktionen
Det er produktudvikler Sandra Dethlefsen, der er den kreative sjæl bag produktet. Teen består af sort te, frysetørret bacon, æblestykker og et hint af timian, men den formel har ikke været helt nem at lande på:
"Den sorte te, frugtstykkerne og krydderurter er basen i mange teer – udfordringen for os lå i at finde et passende format til baconen, så smagen blev gennemtrængende uden at være for overvældende. Vi har benyttet os af en frysetørringsmekanik og arbejdet meget med doseringen for at lande på den helt rigtige smag. Det er en mere maskulin smag end vores traditionelle varianter og passer rigtig godt til det amerikanske marked, hvor den da også hurtigt blev en best seller. Vi håber, at danskerne vil tage lige så godt imod den".

Fredsteds Æble Bacon-te kan købes i de fleste supermarkeder i løbet af april måned til en vejledende pris på 24,95 kr. for en pakke med 20 breve.

 

Kilde: Fredsted, 1. april 

Sjæl & psyke
Sidespring

Fra brevkassen: Hun er i tvivl om hun skal fortælle sin mand, om hendes sidespring under en julefrokost ...

Læs mere
Sjæl & psyke
Savner nærvær

Fra brevkassen: Hun savner nærvær og lidenskab i sit ægteskab gennem 35 år ...

Læs mere
Sjæl & psyke
Ødelæggende temperament

Fra brevkassen: En læser skriver om, hvor træt og flov hun er over sine temperamentsfulde udbrud ...

Læs mere
Sjæl & psyke
Kan du tale med din kollega om psykisk sygdom?

Vi er blevet bedre til at tale om psykiske sygdomme med vores kolleger, men når nogle forsat vælger at holde deres sygdom hemmelig, skyldes det stadig frygten for, at det vil påvirke kollegernes syn på ens faglige kompetencer.

Læs mere
Sjæl & psyke
Lyst til en anden efter 18 års ægteskab

Fra brevkassen: Hun er 44, gift gennem 18 år og har to børn. Nu har hun mødt en mand, som fuldstændig har slået benene væk under hende, og som tilfredsstiller hende, som hun aldrig har følt sig tilfredsstillet.

Læs mere
Sjæl & psyke
Hvordan kommer man videre efter utroskab?

Fra brevkassen: Han siger, at hans sidespring er hans livs største fejltagelse, men hun synes det er svært at genfinde tilliden ...

Læs mere
Sjæl & psyke
Guide til nye venskaber

Fra brevkassen: Hun skriver til brevkassens psykolog om sin ensomhed og sit ønske om at lære, hvordan man får og opbygger venskaber ...

Læs mere
Sjæl & psyke
Kan tidligere overgreb være årsag til manglende sexlyst?

Fra brevkassen: Hvad gør man når man gerne vil have et aktivt sexliv, men oftest ikke føler nogen egentlig lyst?

Læs mere
Sjæl & psyke
Han holder hende hen

Fra brevkassen: Hun har ventet på ham i to år. Men nu da han endelig er single og fri, holder han hende hen ...

Læs mere
Sjæl & psyke
Er sex en rettighed i parforholdet?

Fra brevkassen: Hun er frustreret over deres manglende sexliv og presser på, for at få ham til at prøve potensstimulerende medicin. Men det vil han ikke, og nu overvejer hun at give ham et ultimatum …

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Tallerken Roy Kirkham

Tallerken Roy Kirkham

Maria Black 'Globo Violet Huggie'

Maria Black 'Globo Violet Huggie'

Bordben til sofaborde og plankeborde

Bordben til sofaborde og plankeborde

Meraki

Meraki

Nye Bøger
Det Skriver Andre Medier...
11.09.2020

Hospitaler: Begræns besøg af pårørende

Rigshospitalet

I lyset af det stigende corona-smittetryk henstiller Region Hovedstaden til at antallet af besøgende pårørende begrænses. Det betyder blandt andet, at man som indlagt opfordres til at vælge én fast pårørende til besøg i hele indlæggelsesperioden. Læs mere


03.09.2020

Fakta om kommende voldtægtslovgivning

Kvinfo

KVINFO forklarer her, hvad Danmarks kommende voldtægtslovgivning baseret på samtykke betyder. Læs mere


02.09.2020

Forskning: Hormonbehandling redder COVID-19-patienter

Rigshospitalet

Steroidpræparater med binyrebarkhormon tager toppen af betændelsesreaktionen og bedrer overlevelsen for svært syge COVID-19-patienter på intensivafdelingerne. Det er resultatet af ny dansk og international forskning støttet af Novo Nordisk Fonden. Læs mere


27.08.2020

Test: Kemi i tandpasta

Forbrugerrådet Tænk Kemi

Tandpastaer er i mange tilfælde gode kemivalg, som får Forbrugerrådet Tænk Kemis bedste bedømmelse. Få hjælp til at vælge en tandpasta uden uønsket kemi.

Læs mere


20.07.2020

Strøget i historisk krise

Finans.dk

Coronakrisen truer med at få antallet af ledige lejemål til at sætte rekord. Læs mere


19.07.2020

Markant flere låner lyd- og e-bøger

eReolen

Coronakrisen har fået flere børn og voksne til at søge underholdning i digitale bøger hos foreningen eReolen, der giver alle danskere mulighed for at låne elektroniske bøger og lydbøger gratis. Læs mere


Arkiv

Pandemi i USA Viagra