Til dig med passion for frugt og grønt

Til dig med passion for frugt og grønt

Til dig med passion for frugt og grønt 

Få nye og flere idéer til mad med mere frugt og grønt ...

Anmeldelse og klumme af Nønne Lønne Votborg

Vi er mange, der holder af frugt og grønt. Smagen, farverne, sundheden og alt det andet gode, der følger med, når vi vælger årets frugt og grønt, er indiskutabelt. Derfor handler det kun om at få endnu mere af det, der gør os glade!

En sikker succes fra starten
”Sæson for god smag” er et gratis inspirationstilbud til alle, der ønsker idéer, tips, information og viden om årstidens frugt og grønt. Gartneribrugets Afsætningsudvalg står bag udgivelsen af det gratis livsstilsmagasin ”Sæson,” der har været så stor en succes, at oplagstallet er sat op til hele 250.000.
Derudover består ”Sæson for god smag” af en flot og spændende hjemmeside med masser af lækre opskrifter, en enkelt artikel i ny og næ samt et gedigent opslagsværk, hvor man kan læse om de forskellige slags frugt og grønt. Her kan man fx finde svaret på, hvordan de forskellige slags frugt og grønt opbevares korrekt. Da ”Sæson for god smag” er koncentreret om det, der avles i Danmark, og har en meget stor nøjagtighed, er styrken i opslagsværket, at det her er muligt at slå de mange forskellige sorter op og dermed blive klogere på forskellene og hvad, de hver især er velegnet til.

Få nye og flere idéer til mad med mere frugt og grønt
Intentionen bag ”Sæson for god smag” er selvklart, at få læserne til at spise mere frugt og grønt. Det er da også svært ikke at blive fristet! Det er let og ligetil at søge opskrifter på hjemmesiden, der har et godt søgesystem med mulighed for at fortælle, hvilke slags frugt eller grønt du har i dit køleskab, og på baggrund af det få bud på spændende opskrifter.
Hjemmesiden tilbyder et gratis nyhedsbrev, hvor man får de dejligste opskrifter på Månedens opskrift, der selvfølgelig er tilberedt med årstidens frugt og grønt. Det er også muligt at få Månedens opskrift via SMS. Kendte og dygtige kokke medvirker ofte i forbindelse med Månedens opskrift.
For de, der gerne vil spise vegetarisk, har ”Sæson for god smag” samlet en række lækre opskrifter sammen, så det er let og ligetil.

Vælg årstidens frugt og grønt – fra Danmark!
”Sæson for god smag” er et sundt, velsmagende og nytænkende tilbud, der er værd at takke ja til! Der er al mulig god grund til at fylde tallerkenen med endnu mere af årstidens frugt og grønt. Lad os huske på, at det også bør være dansk produceret i klimaets navn. Så er der kun tilbage at minde om muligheden for samtidig at vælge økologiske produkter. Uanset hvad du vælger, vil mere af den gode frugt og grønne være lig med en god investering.

Om livsstilsmagasinet Sæson
Sæson udgives af frugt- og grøntbranchen. Det udkommer tre gange årligt i perioden april til september. Oplaget er på 250.000. Magasinet er placeret i Frugt- og grøntafdelingen i to større detailkæder.

Kilde: www.sæsonforgodsmag.dk


Link:

Kost & Ernæring
Avocado - naturens egen vitaminpille 

Hvorfor tage kosttilskud, når naturen tilbyder dig det, du har brug for?

Læs mere
Kost & Ernæring
Ti gode tips til morgenmad 

Det er ikke så svært at få en god og sund start på dagen …

Læs mere
Kost & Ernæring
Morgenmad er slankende 

Spiser du morgenmad, hører du til den gruppe af personer, som generelt spiser mindre fedt og får flere næringsstoffer, end personer som ikke starter dagen med morgenmad....

Læs mere
Kost & Ernæring
Udkørt? 

Er du træt hele dagen?

Læs mere
Kost & Ernæring
Tips til mere frugt og grønt 

Vi ved godt at kroppen har brug for frugt og grønt - og vi ved godt at vi skal have "6 om dagen" svarende til 600 gram pr. dag. Alligevel kan det knibe med at få tilstrækkeligt frugt og grønt i hverdagen ...

Læs mere
Kost & Ernæring
Er mælk sundt? 

Der har i flere år været diskussioner om, hvorvidt mælk er sundt. Fødevarer er imidlertid sjældent enten sunde eller usunde/sundhedsmæssigt farlige, forklarer forskerne bag en ny undersøgelse …

Læs mere
Kost & Ernæring
Fuldkorn så det batter! 

Jagt fuldkornsprodukter i den gode sags tjeneste ...

Læs mere
Kost & Ernæring
Energi til hele dagen 

En af de vigtigste grunde til at spise sunde, mindre måltider i løbet af dagen er, at de stabiliserer blodsukkeret og sikrer en jævn forsyning af energi. Her får du 3 mellemmåltider, du kan ordne i en fart og, som hjælper dig til at yde maksimalt ...

Læs mere
Kost & Ernæring
10 myter om fedt 

Myterne og historierne om mad og slankekure er mange, men hvad er opspind og hvad er fakta?

Læs mere
Kost & Ernæring
Nyt om vitaminer 

Nyt syn på vitaminers betydning ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^