Gratis guide til effektiv vægttab

Kategori: Slank & sund

Gratis guide til effektiv vægttab 

Sommeren er den perfekte tid på året til at gøre noget ved deller og dårlige vaner. Udsigten til snart at skulle klemme sig ned i badetøjet er en effektiv motivator, og sommerens frugt og grønt gør det meget mere inspirerende at spise sundt.

Brug sommeren sundt
Har du lidt for meget sul på sidebenene og vil du gerne bruge sommeren på at få nogle gode, nye kost- og motionsvaner, og samtidig smide nogle kilo, så få gratis råd og vejledning med selvhjælpsguiden ”10 veje til vægttab”. Guiden beskriver de 10 bedste og mest effektive metoder til varigt vægttab. Metoderne er baseret på, at du med små skridt får foretaget ændringer i dine vaner, hvilket vil resultere i et sundere, slankere og mere aktivt liv.

Tab 10 kg på 3 måneder
Med guiden, som er udarbejdet og testet af Sundhedsstyrelsen i samarbejde med ernærings- og sundhedskonsulent Per Brændgaard, får du nogle helt konkrete anvisninger, som er lette at gå til og følge. Det er effektive metoder, som kan give dig vægttab lige så hurtigt, som du vil kunne opleve det med en slankekur, lover Per Brændgaard. Forskellen er, at du med disse metoder vil opleve en varig effekt, fordi det er de gamle indgroede vaner, der rykkes ved og reguleres.
Er du på jagt efter det store vægttab, så skal du blot tage flere små skridt på kortere tid, forklarer Per Brændgaard. ”Hvis du vil tabe dig eksempelvis 10 kg på 3 måneder, så skal du gå i negativ kaloriebalance med 820 kcal pr. dag. Det er meget, men det kan godt lade sig gøre, hvis du finder frem til de rigtige små skridt.”
Her er et eksempel på en række små skridt, der samlet giver et kalorieunderskud på 820 kcal pr. dag:

  • Skridt nr. 1:
    Drikke et glas vin mindre hver dag (91 kcal)
  • Skridt nr. 2:
    Spise en gulerod i stedet for en banan hver dag (51 kcal)
  • Skridt nr. 3:
    Spise 100 g brød mindre og 100 g grøntsager mere hver dag (234 kcal)
  • Skridt nr. 4:
    Spise en frisk frugt i stedet for et stykke wienerbrød hver dag (217 kcal)
  • Skridt nr. 5:
    Erstatte to skiver fed (45+) ost med to skiver halvfed (30+) ost hver dag (35 kcal).
  • Skridt nr. 6:
    Gå en rask tur på 20 min. hver dag (134 kcal)
  • Skridt nr. 7:
    Danse rundt i stuen til musik i 10 min. hver dag i stedet for at sidde stille og lytte (58 kcal)

De syv skridt er blot eksempler. Du skal finde frem til de små skridt, som er relevante og realistiske for dig. Hvert skridt i eksemplet har sin egen forudsætning: Skridt nr. 1: at du plejer at drikke mindst et glas vin hver dag. skridt nr. 2: at du plejer at spise mindst en banan hver dag, skridt nr. 3: at du plejer at spise mindst 100 g brød hver dag, skridt nr. 4: at du plejer at spise wienerbrød hver dag, skridt nr. 5: at du plejer at spise fed ost hver dag, skridt nr. 6: at gåturen erstatter noget stillesiddende, som du plejer at gøre og skridt nr. 7: at din dansen rundt er noget du gør i stedet for at sidde stille og ikke i stedet for noget andet fysisk aktivt.
Små skridt er ændringer i forhold til det, du plejer at gøre. Så start med at finde ud af, præcis hvad af det, du plejer at gøre, som det giver mening at lave om på og brug selvhjælpsguiden ”10 veje til vægttab”, som du kan downloade gratis her >>

Slank & sund
Er badetøjet blevet for trangt? 

Lynkur op til badesæsonen er den forkerte taktik ...

Læs mere
Slank & sund
Små ændringer - stort vægttab 

Det er de små ændringer og justeringer, der på lidt længere sigt giver gode motionsvaner og varigt vægttab ...

Læs mere
Slank & sund
Danskerne er svære at motivere til vægttab 

De skønhedsmæssige fordele er en større motivationsfaktor, end de helbredsmæssige, når danskere skal tabe sig ...

Læs mere
Slank & sund
Vægttab 

For pokker, hvor bliver der brugt mange spildte kræfter på overvægt og slankekure! Alene ordet 'slankekur' kan få en diætist som jeg til at høre alarmklokker. Ganske enkelt fordi en kur er en særskilt levemåde i en begrænset periode. Kuren formodes at have en effekt på vægttab (hvilket den…

Læs mere
Slank & sund
Men anklerne er jeg tilfreds med… 

En britisk undersøgelse viser, at kun en enkel ud af 50 britiske kvinder er tilfreds med deres krop. Med den britiske topmodel Kelly Brooks krop som forbillede, ønskede de utilfredse kvinder i gennemsnit at tabe 9 kilo.

Læs mere
Slank & sund
Hvilken slankekur er bedst? 

Marked af slankeprodukter og diæter er overvældende og det kan som forbruger være svært at gennemskue hvilken kur der er bedst. Vi har bedt en af Danmarks førende kosteksperter kommentere Atkins, South Beach, De Danske Vægtkonsulenter, Weight Watchers og pulverkuren Nupo.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^