Kalendergaver
Julesok til pakkekalender<BR>og adventsgaver
Nye plejende vinterfavoritter
Gaveæske delikatesser
Kategori: Wellness
Shiatsu massage

Shiatsu er en gammel japansk kropsterapi baseret på traditionel kinesisk teori. Princippet bag shiatsu er, at påvirke kroppens energibalance, som ifølge teorien er væsentlig for menneskets sundhed og velvære...

Shiatsu massage er en gammel japansk kropsterapi baseret på traditionel kinesisk teori. Princippet bag shiatsu er, at påvirke kroppens energibalance, det såkaldte ki, som ifølge teorien er væsentlig for vores sundhed og velvære.

Massagen bliver udført på hele kroppen og består blandt andet af stræk, tryk, massage og rotationer i leddene. Shiatsu menes at kunne lindre forskellige lidelser og styrke helbredet, men behandlingen beskrives først og fremmest, som en dybt afslappende oplevelse, som synes at forebygge stresssymptomer, styrke cirkulationssystemet og immunforsvaret.

Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Wellness
Æteriske olier

Æterisk betyder flygtig og let fordampende og bruges i Aromaterapi ...

Læs mere
Wellness
The i badevandet

Algothe er et sundt og velsmagende energiboost til kroppen med en forfriskende sammensætning af tang, grøn the og spearmint - og så er den også god i badevandet !

Læs mere
Wellness
Helbredende sten?

Troen på stens og krystallers kraft synes temmelig udbredt, og der er dem som mener, at en sten i lommen "gør godt" mod sygdomme eller problemer. Og så er der dem, som synes, at få lagt varme sten på kroppen kan have en afstressende effekt ...

Læs mere
Wellness
Salt og mudder fra det døde hav

Salt og mudder fra Det Døde Hav, siges at have nogle sundhedsgivende egenskaber, hvilket skulle skyldes det høje indhold af mineraler..

Læs mere
Wellness
Englesang og massage

KvindeGuiden anmelder Skodsborg Kurhotel & Spa ...

Læs mere
Wellness
Clean duftlys

Fyld rummet med den velkendte duft af CLEAN Fresh Laundry ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Stort badehåndklæde

Stort badehåndklæde

Sæber Meraki

Sæber Meraki

Vedligeholdelse af vvs installationer

Vedligeholdelse af vvs installationer

Badehåndklæde i hør

Badehåndklæde i hør

Nye Bøger
Low Carb og KETO opskrifter: 'De Bedste Fra Madbanditten'

Fra Jane Faerber, Danmarks ultimative ekspert i Keto og Low Carb kost og livsstil, kommer endnu en inspirerende bog, der vejleder og guider vej gennem Low Carb-junglen.

Den nye udgivelse 'De Bedste Fra Madbanditten' er til dem, der sigter efter vægttab med KETO, og dem, som bare nyder de mange...

Læs mere
Gaven til maven - Den videnskabelige vej til sund fordøjelse

Gennem 20 år har Anette Harbech Olesen arbejdet med formidling af mad og sundhed. Det er blandt andet blevet til bestsellerbøger som 'Mad, mening & magiske øjeblikke', 'Den glutenfri kogebog' og 'Søvnhormonet melatonin'.

Med sin nye udgivelse 'Gaven til maven', deler hun ud af sin store viden om...

Læs mere
Vulvodyni – den tabubelagte smerte

Ca. 17% af alle danske kvinder lider af vulvodyni, en smertefuld tilstand i de ydre kønsorganer, der gør det umuligt at have samleje. Alligevel har de færreste hørt om sygdommen, blandt andet på grund af stor usikkerhed blandt læger og det faktum, at sygdommen i høj grad er tabubelagt. Bogen...

Læs mere
Vaginisme - Når kroppen siger nej

Sex er dejligt, og sex gør godt. Men hvad gør man, når sex gør ondt?

Læs mere
^