Kalendergaver
Nye plejende vinterfavoritter
Økologisk maling til soveværelset
Gave til hundeejer
Supermodellen julia stegner til maybelline

Den smukke tyske supermodel og mediestjerne, Julia Stegner, bliver Maybelline New York´s nye ansigt ...

Nu kan Maybelline New York føje den smukke tyske supermodel og mediestjerne, Julia Stegner, til listen af kendte som har repræsenteret Maybelline New York.

Om Julia Stegner
Julia blev opdaget i 1999 af et modelbureau i München, mens hun stadig gik i gymnasiet. Efter studentereksamen tog hun til Paris med sin mor for at mødes med de største modehuse, som overbeviste hende om, at hun skulle arbejde som model på fuld tid. I 2003 åbnede hun Yves Saint Laurents efterår/vinter show i Paris og arbejdede derefter som model i deres kampagne. Kort efter kom hun på forsiden af det italienske Vogue og blev hurtigt en efterspurgt model til alle de store blade, deriblandt det franske og japanske Vogue, det tyske Elle og I-D Magazine. De to første år af sin karriere boede hun stadig i Tyskland men flyttede herefter til New York.

Friskt og kosmopolitisk
Julia komplementerer modellerne for Maybelline New York perfekt. Hun er smuk med et friskt og kosmopolitisk præg, og så er hun intelligent, veltalende og engageret. I maj 2006 rejste hun til Sierra Leone som ambassadør for UNICEF. Turen blev fulgt af det tyske Vogue for at skabe opmærksomhed om projektet. Julia er stadig engageret i Unicef og har planer om at gå dybere ind i organisationens arbejde i fremtiden.

”Julia er et naturligt valg for os, fordi der gemmer sig så meget mere bag det kønne ansigt. Julia repræsenterer Maybelline New Yorks kosmopolitiske energi. Hun har rejst meget og er af natur en meget videbegærlig og engageret ung kvinde, som giver meget til sine omgivelser. Hun er intelligent, stræbsom og smuk, men samtidig meget nede på jorden. Hun har det hele”, siger Cyril Chapuy, International General Manager for Maybelline New York Worldwide.

Julia glæder sig meget til at skulle repræsentere Maybelline New York, som hun husker fra sine teenageår som et brand repræsenteret af supermodeller, og som også tilbød de første kosmetikprodukter hun brugte. ”Som teenager brugte jeg altid Maybelline New York produkter. Min første mascara var en Great Lash. Alle brugte den dengang, og jeg bruger den stadig i dag.” Julia er beæret over at blive en del af teamet som ”Maybelline pige”.

Når hun ikke rejser verden rundt for at arbejde eller deltage i velgørenhedsbegivenheder, spiller Julia basketball eller kører ture på sin cykel i New Yorks forstæder.

Derudover har hun arbejdet som model i kampagner for Ralph Lauren, Hugo Boss, Dolce & Gabbana og mange flere. Hun har også arbejdet sammen med nogle af verdens mest berømte modefotografer, heriblandt Mario Testino, Patrick Demarchelier, Peter Lindbergh, Craig McDean, Inez and Vinoodh, Steven Klein, Mert and Marcus og David Sims.

Skønhed & Pleje
Den svære kunst at skabe dejlige dufte

En meget kraftig og koncentreret duft kan være en temmelig overvældende oplevelse. Hvem har ikke haft en kradsende fornemmelse i halsen, når nogen valser forbi i en sky af parfume. På den anden side, så er det også en ærgerlig oplevelse, at have investeret i en duft, som mister sin kraft allerede...

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Genbrug dine teblade i en skøn bodyscrub

Fremstil selv den lækreste bodyscrub med eksfolierende sukker, fugtgivende og plejende aloevera og olivenolie samt citron og duftende (genbrugte!) teblade.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan en solcreme blive for gammel?

Ja, en solcreme kan blive for gammel og dermed miste sin solbeskyttende virkning.

Ifølge Forbrugerrådet har en uåbnet solcreme generelt en holdbarhed på 2 til 3 år, mens en åbnet solcreme typisk holder 12 måneder efter åbning. Men holdbarheden og den solbeskyttende virkning forudsætter blandt...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Brug sommerens frugt til nærende ansigtsmasker

Sommerens friske råvarer kan ikke alene spises, de kan bruges som opkvikkende og nærende ansigtsmasker.

Læs mere
Forår
Solhysteri?

Af og til er de danske solråd blevet kaldt alt for restriktive, og senest har forskere udfordret myndighedernes anbefalinger med udtalelser om, at solens stråler gør mere godt end skidt for kroppen. Men kritikken af solrådene hviler på et meget tyndt og fejlbehæftet videnskabeligt grundlag, advarer...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Har du droppet solcremen?

Er du den der lader solcremen ligge på hylden, så er du langt fra den eneste. En ny undersøgelse fra Kosmetik- og hygiejnebranchen viser, at en stor del af danskerne slet ikke beskytter sig med solcreme mod solens skadelige stråler.

Læs mere
Skønhed & Pleje
La Roche-Posay: Mere end 50% kvinder døjer med sensitiv og sart hud

Som en undersøgelse, sponseret af La Roche-Posay Dermatological Laboratory, har vist at mere end 50% kvinder i dag, døjer med sensitiv og sart hud, der udover at være tør, irriteret og kløende, også er særlig følsomhed overfor blandt andet solskoldning.

For at lindrer disse gener og styrke hudens...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Unge har solariedebut med mor

En ny undersøgelse viser, at 31 pct. af danske unge, der har prøvet at gå i solarium, havde deres debut med mor. Mange solariebrugere er måske ikke klar over den risiko, de løber, men solariebrug er kræftfremkaldende. Og jo yngre man er, desto farligere er det. Læs mere om 5 udbredte myter om...

Læs mere
Skønhed & Pleje
15 føde- og drikkevarer der misfarver tænderne

Et smukt tandsæt har altid været efterstræbt og til alle tider været et tegn på sundhed, vitalitet og styrke. I den moderne verden signalerer sunde, hvide tænder ligeledes både den sunde livsstil, selvtillid og overskud, og det er derfor ikke så underligt, at der hvert år er tusindvis af danskere,...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Disse tre steps bør du have<BR> i din hudplejerutine

Disse tre steps bør du have
i din hudplejerutine

Gaveæske Raunsborg Anti-Age

Gaveæske Raunsborg Anti-Age

Sådan får du sundt og skinnende hår

Sådan får du sundt og skinnende hår

DKNY Parfume - New York For Women

DKNY Parfume - New York For Women

Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
^