Tommy Hilfiger
500 e-bøger for børn
AVIVIR Baobab
Kare Design spisebordsstol
Snup en spa dag!

Riv en eftermiddag ud af kalenderen og gør noget rigtig rart for dig selv. Planlæg f.eks. dit eget lille wellnessprogram hvor du, i dit eget selskab, og i ro og fred, tager dig god tid til at pusle om og pleje dig selv. Det skal være nogle rare timer, hvor du kun skal koncentrere dig om dig selv og dine egne behov. En eftermiddag hvor du får tid til at finde din indre ro og kan samle lidt overskud.

Ro og orden

  • Det kan være svært at slappe af, hvis hele huset roder og vasketøjet hober sig op. Derfor kan det være en rigtig god ide, forud for din velværedag, at sørge for at der ryddet og rart.
  • Send mand og børn i biffen og ud at spise. Aftal et fast tidspunkt for hvornår de kommer hjem, så du ved nøjagtigt hvor lang tid du har til dig selv.
  • Træk stikket ud og sluk mobiltelefonen, så du ikke bliver forstyrret.
  • Tænd stearinlys og lyt til noget rart og roligt musik.
  • Sæt et stort glas koldt vand med et tvist citron og en stor tallerken med din yndlingsfrugt frem til dig selv. 

Et beroligende og afslappende bad
Start din velværeeftermiddag med et langt, varmt bad. Det virker beroligende og afslappende for både krop og sjæl. Her er 4 skønne produkter, som fugter og plejer hud og hår – og som dufter fantastisk. 

Pleje til håret: Rahua Omega 9 Hair Mask
Måske er det sommerens solferie, der har sat sine spor. Måske er det bare årstiden, men hen på efteråret synes håret at have mistet sin glans. Det føles tørt og porøst, og trænger til lidt nænsom pleje. Rahua Omega 9 Hair Mask er en effektiv hårmaske, som giver samme fine resultat, som det man oplever hos frisøren. Produktet indeholder solsikkekerne olie og Quinoa, en sydamerikansk kornsort, udråbt som superfood. I bund og grund nogle meget enkle ingredienser, men som sammen i en hårkur, synes at give håret en blødere struktur og glans. Rahua Omega 9 Hair Mask har en let og lækker aromatisk duft af lavendel og eucalyptus.
Vejl. udsalgspris (200ml):575 kroner
Forhandlerinfo: Tlf. 55 72 11 00  

Skrub kroppen: Badeanstalten - Dans På Roser Saltskrub
Mens hårmasken virker, får kroppen en tur. Her kan vi varmt anbefale BadeAnstaltens 'Dans på roser saltskrub' som, med plejende olier og havsalt, nænsomt fjerner døde hudceller og efterlader huden blød og glat. Produktet har en let duft af rose og jasmin og opbevares i glas med patentlåg.
Vejl pris (275 g): 115 kroner
Forhandlerinfo: Tlf. 98 77 05 88 

Pleje til kroppen: Moroccanoil - Moroccan Dry Body Oil
Efter badet frotteres kroppen, og kropsolie, som f.eks. Moroccan Dry Body Oil, masseres nænsomt ind i huden. Det lækre ved netop denne olie er, at den hurtigt absorberes og efterlader huden blød og silkeagtig. Moroccan Dry Body Oil  indeholder argan-, oliven- og avokadoolie, som synes at have en blødgørende og helende effekt på områder med tør hud fx albuer, knæ og hænder. Olien bærer Moroccanoils signaturduft – en på én gang varm og eksklusiv duft med noter af musk, patchouli og cedertræ.
Vejl. pris (100 ml.) 365 kroner
Forhandlerinfo: Tlf. 36 16 16 09 

Pleje til ansigtet: MÁDARA ansigtsolie - Anti age recovery oil
Huden i ansigtet har brug for særlig opmærksomhed. Her kan man med fordel anvende særlige ansigtsolier, som både giver huden fugt og øger elasticiteten. MÁDARAs ansigtsolier er udviklet med henblik på at give den sarte hud optimal pleje. Produkterne kombinerer økologiske olier, som hver i sær bidrager med plejende egenskaber. MÁDARA Superseed Age Recovery Organic Facial Oil indeholder olier fra nordiske bær og røde grøntsagsfrø blandt andet fra tomat, rowanbær, gulerodsfrø, tranebærfrø, hindbær- og jordbærfrø samt solbærfrø, havtorn og hybenrosekerneolie.
Vejl. pris (30ml) kr. 349 kroner. 

Pure candle
Ingen spadag uden hyggelige levende lys. Og her har vi valgt et miljøvenligt et af slagsen. Pure Candle er lys, der består af to dele – en udvendig skal, som ikke brænder, men bevarer form og farve samt en indvendig beholder med vegetabilsk olie. Dvs. når olien er brændt ud, er det nemt at sætte en ny refill i lyset. Pure candle har netop lanceret fire nye farver i kollektionen: Sølv, sort, petroleum og lilla.
Vejl. udsalgspris for et sæt bestående af skal og olielys: 39,95 kr. Olierefill: 19,95 kr. 

Skønhed & Pleje
Den svære kunst at skabe dejlige dufte

En meget kraftig og koncentreret duft kan være en temmelig overvældende oplevelse. Hvem har ikke haft en kradsende fornemmelse i halsen, når nogen valser forbi i en sky af parfume. På den anden side, så er det også en ærgerlig oplevelse, at have investeret i en duft, som mister sin kraft allerede...

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Genbrug dine teblade i en skøn bodyscrub

Fremstil selv den lækreste bodyscrub med eksfolierende sukker, fugtgivende og plejende aloevera og olivenolie samt citron og duftende (genbrugte!) teblade.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan en solcreme blive for gammel?

Ja, en solcreme kan blive for gammel og dermed miste sin solbeskyttende virkning.

Ifølge Forbrugerrådet har en uåbnet solcreme generelt en holdbarhed på 2 til 3 år, mens en åbnet solcreme typisk holder 12 måneder efter åbning. Men holdbarheden og den solbeskyttende virkning forudsætter blandt...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Brug sommerens frugt til nærende ansigtsmasker

Sommerens friske råvarer kan ikke alene spises, de kan bruges som opkvikkende og nærende ansigtsmasker.

Læs mere
Forår
Solhysteri?

Af og til er de danske solråd blevet kaldt alt for restriktive, og senest har forskere udfordret myndighedernes anbefalinger med udtalelser om, at solens stråler gør mere godt end skidt for kroppen. Men kritikken af solrådene hviler på et meget tyndt og fejlbehæftet videnskabeligt grundlag, advarer...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Har du droppet solcremen?

Er du den der lader solcremen ligge på hylden, så er du langt fra den eneste. En ny undersøgelse fra Kosmetik- og hygiejnebranchen viser, at en stor del af danskerne slet ikke beskytter sig med solcreme mod solens skadelige stråler.

Læs mere
Skønhed & Pleje
La Roche-Posay: Mere end 50% kvinder døjer med sensitiv og sart hud

Som en undersøgelse, sponseret af La Roche-Posay Dermatological Laboratory, har vist at mere end 50% kvinder i dag, døjer med sensitiv og sart hud, der udover at være tør, irriteret og kløende, også er særlig følsomhed overfor blandt andet solskoldning.

For at lindrer disse gener og styrke hudens...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Unge har solariedebut med mor

En ny undersøgelse viser, at 31 pct. af danske unge, der har prøvet at gå i solarium, havde deres debut med mor. Mange solariebrugere er måske ikke klar over den risiko, de løber, men solariebrug er kræftfremkaldende. Og jo yngre man er, desto farligere er det. Læs mere om 5 udbredte myter om...

Læs mere
Skønhed & Pleje
15 føde- og drikkevarer der misfarver tænderne

Et smukt tandsæt har altid været efterstræbt og til alle tider været et tegn på sundhed, vitalitet og styrke. I den moderne verden signalerer sunde, hvide tænder ligeledes både den sunde livsstil, selvtillid og overskud, og det er derfor ikke så underligt, at der hvert år er tusindvis af danskere,...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Sådan får du sundt og skinnende hår

Sådan får du sundt og skinnende hår

Få bugt med små <BR>og store hudproblemer

Få bugt med små
og store hudproblemer

Øjenbrynsblyant Youngblood

Øjenbrynsblyant Youngblood

Valg af den rette eyeliner:<br> Der findes kun én måde

Valg af den rette eyeliner:
Der findes kun én måde

Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
^