Sommer pasteller
Quilttæppe
Sommerstel med David Austins roser
Hængesofa Rivièra Maison
Snup en spa dag!

Riv en eftermiddag ud af kalenderen og gør noget rigtig rart for dig selv. Planlæg f.eks. dit eget lille wellnessprogram hvor du, i dit eget selskab, og i ro og fred, tager dig god tid til at pusle om og pleje dig selv. Det skal være nogle rare timer, hvor du kun skal koncentrere dig om dig selv og dine egne behov. En eftermiddag hvor du får tid til at finde din indre ro og kan samle lidt overskud.

Ro og orden

  • Det kan være svært at slappe af, hvis hele huset roder og vasketøjet hober sig op. Derfor kan det være en rigtig god ide, forud for din velværedag, at sørge for at der ryddet og rart.
  • Send mand og børn i biffen og ud at spise. Aftal et fast tidspunkt for hvornår de kommer hjem, så du ved nøjagtigt hvor lang tid du har til dig selv.
  • Træk stikket ud og sluk mobiltelefonen, så du ikke bliver forstyrret.
  • Tænd stearinlys og lyt til noget rart og roligt musik.
  • Sæt et stort glas koldt vand med et tvist citron og en stor tallerken med din yndlingsfrugt frem til dig selv. 

Et beroligende og afslappende bad
Start din velværeeftermiddag med et langt, varmt bad. Det virker beroligende og afslappende for både krop og sjæl. Her er 4 skønne produkter, som fugter og plejer hud og hår – og som dufter fantastisk. 

Pleje til håret: Rahua Omega 9 Hair Mask
Måske er det sommerens solferie, der har sat sine spor. Måske er det bare årstiden, men hen på efteråret synes håret at have mistet sin glans. Det føles tørt og porøst, og trænger til lidt nænsom pleje. Rahua Omega 9 Hair Mask er en effektiv hårmaske, som giver samme fine resultat, som det man oplever hos frisøren. Produktet indeholder solsikkekerne olie og Quinoa, en sydamerikansk kornsort, udråbt som superfood. I bund og grund nogle meget enkle ingredienser, men som sammen i en hårkur, synes at give håret en blødere struktur og glans. Rahua Omega 9 Hair Mask har en let og lækker aromatisk duft af lavendel og eucalyptus.
Vejl. udsalgspris (200ml):575 kroner
Forhandlerinfo: Tlf. 55 72 11 00  

Skrub kroppen: Badeanstalten - Dans På Roser Saltskrub
Mens hårmasken virker, får kroppen en tur. Her kan vi varmt anbefale BadeAnstaltens 'Dans på roser saltskrub' som, med plejende olier og havsalt, nænsomt fjerner døde hudceller og efterlader huden blød og glat. Produktet har en let duft af rose og jasmin og opbevares i glas med patentlåg.
Vejl pris (275 g): 115 kroner
Forhandlerinfo: Tlf. 98 77 05 88 

Pleje til kroppen: Moroccanoil - Moroccan Dry Body Oil
Efter badet frotteres kroppen, og kropsolie, som f.eks. Moroccan Dry Body Oil, masseres nænsomt ind i huden. Det lækre ved netop denne olie er, at den hurtigt absorberes og efterlader huden blød og silkeagtig. Moroccan Dry Body Oil  indeholder argan-, oliven- og avokadoolie, som synes at have en blødgørende og helende effekt på områder med tør hud fx albuer, knæ og hænder. Olien bærer Moroccanoils signaturduft – en på én gang varm og eksklusiv duft med noter af musk, patchouli og cedertræ.
Vejl. pris (100 ml.) 365 kroner
Forhandlerinfo: Tlf. 36 16 16 09 

Pleje til ansigtet: MÁDARA ansigtsolie - Anti age recovery oil
Huden i ansigtet har brug for særlig opmærksomhed. Her kan man med fordel anvende særlige ansigtsolier, som både giver huden fugt og øger elasticiteten. MÁDARAs ansigtsolier er udviklet med henblik på at give den sarte hud optimal pleje. Produkterne kombinerer økologiske olier, som hver i sær bidrager med plejende egenskaber. MÁDARA Superseed Age Recovery Organic Facial Oil indeholder olier fra nordiske bær og røde grøntsagsfrø blandt andet fra tomat, rowanbær, gulerodsfrø, tranebærfrø, hindbær- og jordbærfrø samt solbærfrø, havtorn og hybenrosekerneolie.
Vejl. pris (30ml) kr. 349 kroner. 

Pure candle
Ingen spadag uden hyggelige levende lys. Og her har vi valgt et miljøvenligt et af slagsen. Pure Candle er lys, der består af to dele – en udvendig skal, som ikke brænder, men bevarer form og farve samt en indvendig beholder med vegetabilsk olie. Dvs. når olien er brændt ud, er det nemt at sætte en ny refill i lyset. Pure candle har netop lanceret fire nye farver i kollektionen: Sølv, sort, petroleum og lilla.
Vejl. udsalgspris for et sæt bestående af skal og olielys: 39,95 kr. Olierefill: 19,95 kr. 

Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Fodpleje: Forkæl dine fødder

Nogle gange er et fodblad noget af det allerbedste man kan gøre for sig selv. I en travl hverdag glemmer man nemt at give fødderne pleje og opmærksomhed, og det er lidt ærgerligt. Et fodbad, lidt fodpleje og en gang massage af fødderne kan gøre underværker og ikke kun bidrage til smukke, bløde...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Keratosis Pilaris: Knopper på lår og arme

Små hårde knopper på lår, overarme og bagdel kan ofte skyldes Keratosis Pilaris. Keratosis Pilaris er en udbredt og ufarlig hudlidelse, der sjældent medfører hverken kløe eller anden fysisk ubehag. Til gengæld kan de små knopper, rent kosmetisk, være en gene - og samtidig kræve en tålmodig indsats...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Derfor er argan olie exceptionel

Som hud- og hårpleje er argan olie kendt og elsket verden over. Med den fine olies fremragende egenskaber bliver genstridigt hår silke blødt og glansfuldt, ligesom den nemt absorberes, nærer og fugter huden.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Min spa dag

En stille og afslappende stund med et duftende bad og god tid til nænsom pleje af hud, hår og negle, kan være lige dét man trænger til efter en tid, hvor der er blevet slækket på skønhedsrutinerne.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Spa-stemning

Skab den skønneste spastemning i dit eget badeværelse. Se de lækre idéer fra blandt andet Rivièra Maison, Meraki, Tine K, Yamazaki, Bathlife, LaForma, og Ordinary Things.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Økologisk kosmetik, hud- og hårpleje

Vægter man økologi og kvalitet i hverdagen, så kender man danske Green People. Virksomheden har, gennem mere end 20 år, udviklet både makeup og komplet hud- og hårplejeserie af certificerede økologiske produkter. Alle produkter indeholder naturlige og økologiske ingredienser, som beskytter, nærer og...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Trin-for-trin: Den klassiske le chignon

En klassiske knude i nakken, eller som franskmændene kalder frisuren 'Le Chignon', er nem og elegant i al sin enkelthed. Den smukke, populære frisure er både super praktisk, og med håret oppe, blottes nakke og hals og fremhæver på smukkeste vis ansigt og profil.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Makeup & hudpleje: 8 lækre, innovative produktnyheder

Lækre, innovative produktnyheder til din makeup, hud- og hårpleje fra Maria Nila, The Bodyshop, Beautyblender, Juhldal, GOSH Copenhagen, L´Oreal Paris og Kknekki fra Bon Dep.

Læs mere
Forbrugernyt
Klager over frisører er velkendte hos Forbrugerklagenævnet

Julemåneden summer af travlhed, der er meget, der skal planlægges og være klar inden den store aften. Mellem de mange praktiske gøremål, kan der måske også lige blive tid til at få ordnet lokkerne, men det kræver, at man er tidligt ude, for juletiden er også en travl tid hos frisørerne.

Travlhed er...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Yves Rocher Solaire Peau Parfaite

Yves Rocher Solaire Peau Parfaite

Ecooking Solcreme SPF 30 - Vandfast

Ecooking Solcreme SPF 30 - Vandfast

Diamantslibning af huden

Diamantslibning af huden

AVIVIR Baobab

AVIVIR Baobab

Nye Bøger
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Mercedes-Snittet, Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancocks 'Mercedes-snittet' er andet selvstændige bind i krimiserien om Kaldan og Schäfer. En nervepirrende psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet.

Læs mere
^