Sæberiet

Sæberiet

Sæberiet 

Sæber fra den Sæberiet fås i 31 varianter, indeholder blandt andet vegetabilske olier og økologisk dyrkede urter fra indehaver Inge Dahls egen baghave ...

Sæber fra <link _top sæberiet>Sæberiet er populære som aldrig før. Fremgangen skyldes, ifølge <link _top sæberiet>Sæberiet selv især, at forbrugerne har fået øjnene op for sæbens kvalitet, og de naturlige ingredienser sæben indeholder.

Olie og økologiske urter i sæben
Sæberne, der fås i 31 varianter, indeholder blandt andet vegetabilske olier og økologisk dyrkede urter fra indehaver Inge Dahls egen baghave.

”Selve fremstillingen foregår ved, at økologisk palmekokos og rapsolie forsæbes og blandes med urter, blomster og æteriske olier. Herefter størkner sæben i særlige forme, skæres ud, pudses op og sættes til tørre. Først efter fire til seks uger er sæben klar til brug,” fortæller Inge Dahl.

Ærø-sæben er helt uden kunstige tilsætningsstoffer, hvilket gør den velegnet til tør hud.

”Vi oplever en stigende efterspørgsel på håndsæber, der afhjælper og forebygger tør hud. Det er ikke så ligetil at opnå en lækker, velplejet og blød hud med det udbud af sæber, der er i supermarkederne. Vores Morgenfruesæbe med ægte æteriske olier og citronmelisse egner sig for eksempel specielt til at pleje tør hud,” forklarer Inge Dahl.

Vækst med økologi og nyt produkt
Nu lancerer <link _top sæberiet>Sæberiet en økologisk sæbe i flydende form. Den flydende håndsæbe er snart klar til salg, og målet er, at det udvidede sortiment sammen med en omlægning til økologisk produktion skal opfylde ambitionen om fremtidige stigninger i salget.

”Vi har store forhåbninger til fremtiden og satser nu målrettet på økologi, ligesom vi forventer os meget af den nye flydende sæbe. Med et bredt udvalg af økologiske luksussæber har vi gode kort på hånden, når danskernes hænder også i fremtiden skal forkæles med ærøske specialiteter,” fortæller Inge Dahl.


Skønhed & Pleje
Blomstrer pigmentpletterne? 

Med forårssolen følger pigmenttesten: Har du beskyttet din hud tilstrækkeligt med solfaktor, eller er pigmentpletterne sprunget ud i fuldt flor? Hvis ja, hvad gør man så for at mindske skaderne?

Læs mere
Skønhed & Pleje
15 føde- og drikkevarer der misfarver tænderne 

Et smukt tandsæt har altid været efterstræbt og til alle tider været et tegn på sundhed, vitalitet og styrke. I den moderne verden signalerer sunde, hvide tænder ligeledes både den sunde livsstil, selvtillid og overskud, og det er derfor ikke så underligt, at der hvert år er tusindvis af danskere,…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kosmetiske indgreb - drømmen om evig ungdom 

Drømmen om til evig tid at bevare en ung og spændstig krop, et ansigt uden fuger og linier, struttende bryster og en flad mave, bliver for mange af os mere og mere påtrængende jo ældre vi bliver. Nogle kaster sig ud i store kirurgiske eksperimenter for bekæmpe de uundgåelige tegn på aldring.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Den svære kunst at skabe dejlige dufte 

En meget kraftig og koncentreret duft kan være en temmelig overvældende oplevelse. Hvem har ikke haft en kradsende fornemmelse i halsen, når nogen valser forbi i en sky af parfume. På den anden side, så er det også en ærgerlig oplevelse, at have investeret i en duft, som mister sin kraft allerede…

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Genbrug dine teblade i en skøn bodyscrub  

Fremstil selv den lækreste bodyscrub med eksfolierende sukker, fugtgivende og plejende aloevera og olivenolie samt citron og duftende (genbrugte!) teblade.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan en solcreme blive for gammel? 

Ja, en solcreme kan blive for gammel og dermed miste sin solbeskyttende virkning.

Ifølge Forbrugerrådet har en uåbnet solcreme generelt en holdbarhed på 2 til 3 år, mens en åbnet solcreme typisk holder 12 måneder efter åbning. Men holdbarheden og den solbeskyttende virkning forudsætter blandt…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Brug sommerens frugt til nærende ansigtsmasker 

Sommerens friske råvarer kan ikke alene spises, de kan bruges som opkvikkende og nærende ansigtsmasker.

Læs mere
Forår
Solhysteri? 

Af og til er de danske solråd blevet kaldt alt for restriktive, og senest har forskere udfordret myndighedernes anbefalinger med udtalelser om, at solens stråler gør mere godt end skidt for kroppen. Men kritikken af solrådene hviler på et meget tyndt og fejlbehæftet videnskabeligt grundlag, advarer…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder 

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Har du droppet solcremen? 

Er du den der lader solcremen ligge på hylden, så er du langt fra den eneste. En ny undersøgelse fra Kosmetik- og hygiejnebranchen viser, at en stor del af danskerne slet ikke beskytter sig med solcreme mod solens skadelige stråler.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^