Tommy Hilfiger
500 e-bøger for børn
AVIVIR Baobab
Kare Design spisebordsstol
Sæberiet

Sæber fra den Sæberiet fås i 31 varianter, indeholder blandt andet vegetabilske olier og økologisk dyrkede urter fra indehaver Inge Dahls egen baghave ...

Sæber fra Sæberiet er populære som aldrig før. Fremgangen skyldes, ifølge Sæberiet selv især, at forbrugerne har fået øjnene op for sæbens kvalitet, og de naturlige ingredienser sæben indeholder.

Olie og økologiske urter i sæben
Sæberne, der fås i 31 varianter, indeholder blandt andet vegetabilske olier og økologisk dyrkede urter fra indehaver Inge Dahls egen baghave.

”Selve fremstillingen foregår ved, at økologisk palmekokos og rapsolie forsæbes og blandes med urter, blomster og æteriske olier. Herefter størkner sæben i særlige forme, skæres ud, pudses op og sættes til tørre. Først efter fire til seks uger er sæben klar til brug,” fortæller Inge Dahl.

Ærø-sæben er helt uden kunstige tilsætningsstoffer, hvilket gør den velegnet til tør hud.

”Vi oplever en stigende efterspørgsel på håndsæber, der afhjælper og forebygger tør hud. Det er ikke så ligetil at opnå en lækker, velplejet og blød hud med det udbud af sæber, der er i supermarkederne. Vores Morgenfruesæbe med ægte æteriske olier og citronmelisse egner sig for eksempel specielt til at pleje tør hud,” forklarer Inge Dahl.

Vækst med økologi og nyt produkt
Nu lancerer Sæberiet en økologisk sæbe i flydende form. Den flydende håndsæbe er snart klar til salg, og målet er, at det udvidede sortiment sammen med en omlægning til økologisk produktion skal opfylde ambitionen om fremtidige stigninger i salget.

”Vi har store forhåbninger til fremtiden og satser nu målrettet på økologi, ligesom vi forventer os meget af den nye flydende sæbe. Med et bredt udvalg af økologiske luksussæber har vi gode kort på hånden, når danskernes hænder også i fremtiden skal forkæles med ærøske specialiteter,” fortæller Inge Dahl.


Skønhed & Pleje
Spa-stemning

Skab den skønneste spastemning i dit eget badeværelse. Se de lækre idéer fra blandt andet Rivièra Maison, Meraki, Tine K, Yamazaki, Bathlife, LaForma, og Ordinary Things.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Økologisk kosmetik, hud- og hårpleje

Vægter man økologi og kvalitet i hverdagen, så kender man danske Green People. Virksomheden har, gennem mere end 20 år, udviklet både makeup og komplet hud- og hårplejeserie af certificerede økologiske produkter. Alle produkter indeholder naturlige og økologiske ingredienser, som beskytter, nærer og...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Trin-for-trin: Den klassiske le chignon

En klassiske knude i nakken, eller som franskmændene kalder frisuren 'Le Chignon', er nem og elegant i al sin enkelthed. Den smukke, populære frisure er både super praktisk, og med håret oppe, blottes nakke og hals og fremhæver på smukkeste vis ansigt og profil.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Makeup & hudpleje: 8 lækre, innovative produktnyheder

Lækre, innovative produktnyheder til din makeup, hud- og hårpleje fra Maria Nila, The Bodyshop, Beautyblender, Juhldal, GOSH Copenhagen, L´Oreal Paris og Kknekki fra Bon Dep.

Læs mere
Forbrugernyt
Klager over frisører er velkendte hos Forbrugerklagenævnet

Julemåneden summer af travlhed, der er meget, der skal planlægges og være klar inden den store aften. Mellem de mange praktiske gøremål, kan der måske også lige blive tid til at få ordnet lokkerne, men det kræver, at man er tidligt ude, for juletiden er også en travl tid hos frisørerne.

Travlhed er...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Den nye styler fra ghd - ghd gold® rose gold

Med en stemningsfuld og festlig tid samt julefrokoster og julearrangementer ventende forude, kan det være rart at have styr på look og lokker. Og når det kommer til lækkert festhår, så er der rigtig god hjælp at hente med den spritnye styler fra ghd; ’limited edition ghd gold® rose gold’.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duft trætheden væk - Guide til et duftende bad

Sommeren går på hæld og hverdagen venter. Hvis det er lidt af en udfordring at komme i gang igen, så skyldes det ofte, at kroppens indre ur er forstyrret af feriens sengetider, døgnrytme og jetlag. Det kan være lidt af en udfordring at komme tilbage på sporet, men faste rutiner i hverdagen omkring...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Bevar sommerkuløren længere

Glad for din sommerkulør? Hvis du ikke synes, du er helt klar til at slippe det sommersolkyssede look, så har vi nogle tips til, hvordan du med lidt nænsom pleje, shimmer lotion og solskinspudder, kan bevare den smukke kulør mens sommeren så småt går på hæld.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Nilens Jord Allergy Award

Med deres allergicertificeret læbestift har Nilens Jord netop vundet den anerkendte Allergy Award i kategorien 'Best skin friendly product for Women - face'.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Til kamp mod tørre, sprukne læber

Med frostvejr og vinterens knastørre indeklima, er det igen højsæson for tørre, sprukne læber. Trods regelmæssig pleje, kan læberne være så hårdt medtaget, at ingen læbeprodukter synes at hjælpe -uanset hvor ofte man smører det på. Med den rigtige læbepleje og nogle enkle råd, kan man igen have...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Tid til at forkæle dig selv

Tid til at forkæle dig selv

Laura Mercier Loose Setting Powder

Laura Mercier Loose Setting Powder

Valg af den rette eyeliner:<br> Der findes kun én måde

Valg af den rette eyeliner:
Der findes kun én måde

Disse tre steps bør du have<BR> i din hudplejerutine

Disse tre steps bør du have
i din hudplejerutine

Nye Bøger
^