Tommy Hilfiger
500 e-bøger for børn
AVIVIR Baobab
Kare Design spisebordsstol
Sæberiet

Sæber fra den Sæberiet fås i 31 varianter, indeholder blandt andet vegetabilske olier og økologisk dyrkede urter fra indehaver Inge Dahls egen baghave ...

Sæber fra Sæberiet er populære som aldrig før. Fremgangen skyldes, ifølge Sæberiet selv især, at forbrugerne har fået øjnene op for sæbens kvalitet, og de naturlige ingredienser sæben indeholder.

Olie og økologiske urter i sæben
Sæberne, der fås i 31 varianter, indeholder blandt andet vegetabilske olier og økologisk dyrkede urter fra indehaver Inge Dahls egen baghave.

”Selve fremstillingen foregår ved, at økologisk palmekokos og rapsolie forsæbes og blandes med urter, blomster og æteriske olier. Herefter størkner sæben i særlige forme, skæres ud, pudses op og sættes til tørre. Først efter fire til seks uger er sæben klar til brug,” fortæller Inge Dahl.

Ærø-sæben er helt uden kunstige tilsætningsstoffer, hvilket gør den velegnet til tør hud.

”Vi oplever en stigende efterspørgsel på håndsæber, der afhjælper og forebygger tør hud. Det er ikke så ligetil at opnå en lækker, velplejet og blød hud med det udbud af sæber, der er i supermarkederne. Vores Morgenfruesæbe med ægte æteriske olier og citronmelisse egner sig for eksempel specielt til at pleje tør hud,” forklarer Inge Dahl.

Vækst med økologi og nyt produkt
Nu lancerer Sæberiet en økologisk sæbe i flydende form. Den flydende håndsæbe er snart klar til salg, og målet er, at det udvidede sortiment sammen med en omlægning til økologisk produktion skal opfylde ambitionen om fremtidige stigninger i salget.

”Vi har store forhåbninger til fremtiden og satser nu målrettet på økologi, ligesom vi forventer os meget af den nye flydende sæbe. Med et bredt udvalg af økologiske luksussæber har vi gode kort på hånden, når danskernes hænder også i fremtiden skal forkæles med ærøske specialiteter,” fortæller Inge Dahl.


Skønhed & Pleje
Guldlak til sommertæer og -fingre

Læg den smukke gyldne lak i et enkelt lag eller to, og du opnår samme glimtende effekt, som når du lader dine fingre glide gennem det gyldene strandsand en sommerdag.

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv duftende læbepleje

Det er super nemt og enkelt selv at fremstille læbepomade. Med ganske få ingredienser, som alle fås i helsekostforretninger, kan du fremstille læbepleje med lige den duft, du holder allermest af. Grundingredienserne er lanolin, koldpresset sheasmør, bivoks og vegetabilsk olie.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Rituals: The Ritual of Sakura

 

Ritualer er i mange kulturer verden over en væsentlig og vigtig del af tilværelsen; Stille stunder, hvor man gennem små ritualer og ceremonier, finder indre ro og balance. Måske kan ’den slags’ synes spild af tid i vores egen stressede hverdag, for hvordan i alverden skulle man kunne finde plads...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Mascara - Guide til de bedste

Det ville unægteligt være temmelig meget nemmere, hvis der fandtes en enkelt mascara, der garanterede os allesammen de perfekte vipper. Men da der er stor forskel på den vippeform, -længde og -fylde vi hver især har, og ikke mindst hvilket look vi hver især tilstræber, så risikerer man at skulle...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Makeup tips med Anastasia Beverly Hills

Det kræver tålmodighed og en sikker hånd, men med nogle enkle tricks fra de professionelle makeupartister, kan du lægge en makeup, som er elegant og festlig, uden at være prætentiøst.

 

Læs mere
Skønhed & Pleje
Sådan mindsker du hævede øjne

De fleste oplever fra tid til anden at vågne op med hævede øjne, også kaldt ’puffy eyes’. Hævelserne kan være symptom på en mild allergireaktion, men kan også skyldes indtag af fx alkohol og saltholdige fødevarer eller mangel på søvn. Ved at ændre lidt på livsstilen kan hævede øjne ofte forebygges,...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Fodpleje: Forkæl dine fødder

Nogle gange er et fodblad noget af det allerbedste man kan gøre for sig selv. I en travl hverdag glemmer man nemt at give fødderne pleje og opmærksomhed, og det er lidt ærgerligt. Et fodbad, lidt fodpleje og en gang massage af fødderne kan gøre underværker og ikke kun bidrage til smukke, bløde...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Keratosis Pilaris: Knopper på lår og arme

Små hårde knopper på lår, overarme og bagdel kan ofte skyldes Keratosis Pilaris. Keratosis Pilaris er en udbredt og ufarlig hudlidelse, der sjældent medfører hverken kløe eller anden fysisk ubehag. Til gengæld kan de små knopper, rent kosmetisk, være en gene - og samtidig kræve en tålmodig indsats...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Derfor er argan olie exceptionel

Som hud- og hårpleje er argan olie kendt og elsket verden over. Med den fine olies fremragende egenskaber bliver genstridigt hår silke blødt og glansfuldt, ligesom den nemt absorberes, nærer og fugter huden.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Min spa dag

En stille og afslappende stund med et duftende bad og god tid til nænsom pleje af hud, hår og negle, kan være lige dét man trænger til efter en tid, hvor der er blevet slækket på skønhedsrutinerne.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Fake it med bronzer

Fake it med bronzer

Laura Mercier Loose Setting Powder

Laura Mercier Loose Setting Powder

Nails Inc Neglelak

Nails Inc Neglelak

Få bugt med små <BR>og store hudproblemer

Få bugt med små
og store hudproblemer

Nye Bøger
^