Lanterner fra Rivièra Maison
Bestik Broste Copenhagen
JBS of Denmark Bamboo Collection
Ibu Jewels
Ru og tørre hænder?

Her i efteråret og gennem vinteren døjer mange med tørre og ru hænder. Vi har fundet et udvalg på 10 af de lækreste håndcremer. Plejende og fugtgivende – og lige til at have med i håndtasken.


10 fugtgivende håndcremer
Her i efteråret og gennem vinteren døjer mange med tørre og ru hænder. Her er en god håndcreme helt uundværlig og vigtig at have med, så man flere gange i løbet af dagen kan give hænderne fugt og beskyttelse. Her har vi fundet et udvalg af de lækreste håndcremer – lige til at have med i håndtasken.
1. Cattier Paris Håndcreme med blød og let konsistens. Beriget med hvidt ler og paranøddeolie, som beroliger, blødgør og beskytter huden. Håndcremen har vundet ”Best i test” ved den franske prisuddeling Le Palmarès des Cosmétiques. 75 ml. vejl. 79,00.

2. GreenPeople Help At Hand Hand Cream Skøn førstehjælp til ru og tørre hænder. En fed men ikke-fedtende håndcreme med mild duft af geranium og lavendel. 50 ml. vejl. 129,00.

3. Weleda Citrus Hand and Nail Cream Intensivt virkende og næringsrig håndcreme, udviklet til også at styrke dine negle. Cremen indeholder særligt udvalgte lægeplanter og urter, som fremmer helingsprocessen ved tør og sprækket hud. 50 ml. vejl. 69,00.

4. Native Botanicals Moisturising Hand Cream Håndcreme med ekstrakter fra vilde australske urter og frugter, kakadu-blomme og vild rosellablomst samt sesamolie, jojoba- og avocadoolie, shea- og kokosfrøsmør. 50 ml. vejl. 39,00.

5. Ole Henriksen Hands Forward SPF 15 indeholder blandt andet fugtgivende sheabutter og Kojic Dipalmitate, der har en lysnende effekt på pigmentpletter. Helt uundværlig til vinter – ikke mindst hvis du skal på ski. 50 ml vejl 195,00.

6. Sensai, CP Intensive Hand Treatment. Eksklusiv håndcreme med SPF 8. Cremen er udviklet til at behandle ujævn pigmentering og tør hud. For bedst resultat skal produktet bruges sammen med Treatment Gloves. 100 ml. vejl. 645,00.

7. EOS hand lotion med sheabutter og havreekstrakt samt naturlige antioxidanter og vitaminer. Findes i tre varianter. Vejl. pris 80,00.

8. Matas Natur Håndcreme En rig og nærende creme til tørre hænder. Cremen er tilsat glycerin og økologisk aloe vera samt aktive gojibær med beskyttende effekt. Svanemærket. 80 ml. vejl. 49,95.

9. John Masters Organics Cacao & Cupuacu Hand & Body Butter Indeholder certificeret økologiske planteolier med cupuacu-, cacao- og shea-smør samt tranebærkerneolie og rose hip olie. 118 ml. 339,00.

10. Jurlique Citrus Hand Cream Plejende og fugtgivende med en delikat og mild duft af citrus, som gør cremen frisk og indbydende. 125 ml. vejl 330,00.

Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Fodpleje: Forkæl dine fødder

Nogle gange er et fodblad noget af det allerbedste man kan gøre for sig selv. I en travl hverdag glemmer man nemt at give fødderne pleje og opmærksomhed, og det er lidt ærgerligt. Et fodbad, lidt fodpleje og en gang massage af fødderne kan gøre underværker og ikke kun bidrage til smukke, bløde...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Keratosis Pilaris: Knopper på lår og arme

Små hårde knopper på lår, overarme og bagdel kan ofte skyldes Keratosis Pilaris. Keratosis Pilaris er en udbredt og ufarlig hudlidelse, der sjældent medfører hverken kløe eller anden fysisk ubehag. Til gengæld kan de små knopper, rent kosmetisk, være en gene - og samtidig kræve en tålmodig indsats...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Derfor er argan olie exceptionel

Som hud- og hårpleje er argan olie kendt og elsket verden over. Med den fine olies fremragende egenskaber bliver genstridigt hår silke blødt og glansfuldt, ligesom den nemt absorberes, nærer og fugter huden.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Min spa dag

En stille og afslappende stund med et duftende bad og god tid til nænsom pleje af hud, hår og negle, kan være lige dét man trænger til efter en tid, hvor der er blevet slækket på skønhedsrutinerne.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Spa-stemning

Skab den skønneste spastemning i dit eget badeværelse. Se de lækre idéer fra blandt andet Rivièra Maison, Meraki, Tine K, Yamazaki, Bathlife, LaForma, og Ordinary Things.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Økologisk kosmetik, hud- og hårpleje

Vægter man økologi og kvalitet i hverdagen, så kender man danske Green People. Virksomheden har, gennem mere end 20 år, udviklet både makeup og komplet hud- og hårplejeserie af certificerede økologiske produkter. Alle produkter indeholder naturlige og økologiske ingredienser, som beskytter, nærer og...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Trin-for-trin: Den klassiske le chignon

En klassiske knude i nakken, eller som franskmændene kalder frisuren 'Le Chignon', er nem og elegant i al sin enkelthed. Den smukke, populære frisure er både super praktisk, og med håret oppe, blottes nakke og hals og fremhæver på smukkeste vis ansigt og profil.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Makeup & hudpleje: 8 lækre, innovative produktnyheder

Lækre, innovative produktnyheder til din makeup, hud- og hårpleje fra Maria Nila, The Bodyshop, Beautyblender, Juhldal, GOSH Copenhagen, L´Oreal Paris og Kknekki fra Bon Dep.

Læs mere
Forbrugernyt
Klager over frisører er velkendte hos Forbrugerklagenævnet

Julemåneden summer af travlhed, der er meget, der skal planlægges og være klar inden den store aften. Mellem de mange praktiske gøremål, kan der måske også lige blive tid til at få ordnet lokkerne, men det kræver, at man er tidligt ude, for juletiden er også en travl tid hos frisørerne.

Travlhed er...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Ecooking Bodylotion

Ecooking Bodylotion

Guide til brystforstørrelse:<BR>5 ting, du bør vide før en BFO

Guide til brystforstørrelse:
5 ting, du bør vide før en BFO

Diamantslibning af huden

Diamantslibning af huden

IDUN Minerals Midnattssol Bronzer

IDUN Minerals Midnattssol Bronzer

Nye Bøger
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Mercedes-Snittet, Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancocks 'Mercedes-snittet' er andet selvstændige bind i krimiserien om Kaldan og Schäfer. En nervepirrende psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet.

Læs mere
^