Resurface

Resurface

Resurface 

Nyt peeling system fra Lancôme ...

Lancôme har udviklet et peelingsystem med rent C-vitamin, som du kan bruge derhjemme i ro og mag. Sikkert, nemt og effektivt.

Din hud? Den bliver som ny: strålende frisk og med en fin struktur.

Den første mekaniske peeling med c-vitamin
Lancôme har i samarbejde med Dr. Tina Alster udviklet Resurface-C. Et effektivt peelingsystem med C-vitamin, som du sikkert og nemt kan bruge derhjemme. Det tager kun 2 minutter 2 gange om ugen, og din hud bliver flot, ensartet og strålende.

Peelingcremen indeholder et eksklusivt kompleks af mikro-krystaller fra aluminium og Physio-Polish Enhancer™ , som sliber de døde hudceller væk fra hudens overflade samtidig med, at det aktiverer den naturlige afstødning i huden. Huden bliver øjeblikkelig glat, fin og ensartet. Karitésmør og abrikosolie sikrer som prikken over i'et, at huden bliver silkeblød og behagelig efter behandlingen.

Den efterfølgende Serum Booster er beriget med rent C-vitamin, der stimulerer huden varigt, gør den mere ensartet og får den til at stråle. C-vitamin er også en antioxidant, der modvirker for tidlige aldersforandringer.

Skønhed & Pleje
Den nye styler fra ghd - ghd gold® rose gold 

Med en stemningsfuld og festlig tid samt julefrokoster og julearrangementer ventende forude, kan det være rart at have styr på look og lokker. Og når det kommer til lækkert festhår, så er der rigtig god hjælp at hente med den spritnye styler fra ghd; ’limited edition ghd gold® rose gold’.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duft trætheden væk - Guide til et duftende bad 

Sommeren går på hæld og hverdagen venter. Hvis det er lidt af en udfordring at komme i gang igen, så skyldes det ofte, at kroppens indre ur er forstyrret af feriens sengetider, døgnrytme og jetlag. Det kan være lidt af en udfordring at komme tilbage på sporet, men faste rutiner i hverdagen omkring…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Bevar sommerkuløren længere 

Glad for din sommerkulør? Hvis du ikke synes, du er helt klar til at slippe det sommersolkyssede look, så har vi nogle tips til, hvordan du med lidt nænsom pleje, shimmer lotion og solskinspudder, kan bevare den smukke kulør mens sommeren så småt går på hæld.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Nilens Jord Allergy Award 

Med deres allergicertificeret læbestift har Nilens Jord netop vundet den anerkendte Allergy Award i kategorien 'Best skin friendly product for Women - face'.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Til kamp mod tørre, sprukne læber 

Med frostvejr og vinterens knastørre indeklima, er det igen højsæson for tørre, sprukne læber. Trods regelmæssig pleje, kan læberne være så hårdt medtaget, at ingen læbeprodukter synes at hjælpe -uanset hvor ofte man smører det på. Med den rigtige læbepleje og nogle enkle råd, kan man igen have…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Godt lakket til! 

Aldrig har udvalget af mærker og farver været større. Der er lækker lak til enhver lejlighed: fra det eksklusive og diskrete, forførende og naturlige, til det vilde og opsigtsvækkende. Bliv klar til at sætte kulør på efteråret med ny lak på neglene. Sæsonens stemningsfulde farvepalette spænder over…

Læs mere
Skønhed & Pleje
De bedste tips til pleje af vinterhuden 

Huden kan følses ekstra sårbar om vinteren. Kulde kan udtørre huden og gør den stram og irriteret – og den tørre og varme luft indendøre synes bare at forværre problemet. Det er derfor en god ide, at være ekstra opmærksom på, at tilføre huden fugt og pleje i vintermånederne.

Her får du vores bedste…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan et billigt makeupmærke måle sig med dyrere brands?  

Pris og kvalitet hænger ofte sammen - men ikke altid. Heller ikke når det kommer til makeup, hvor brands som Rimmel, Maybelline og Max Factor ofte kan imponere med gode produkter til en brøkdel af prisen på tilsvarende 'high end' produkter. Senest har amerikanske e.l.f. Cosmetics gjort sig bemærket…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Tre nye stylingjern - tre skønne looks  

På jagt efter skånsomme og effektive stylingjern, prøver vi tre nyheder fra Remington; Glattejernet ’Advanced Colour Protect Intelligent Straightener’, den elektrisk rundbørste ’Volume og Straight Brush’ og krøllejernet ’Advanced Colour Protect Wand’.

Se før og efter billeder i videoen…

Læs mere
Skønhed & Pleje
10 makeupnyheder - efterår 

Når du har en lille stund og har lyst til lidt adspredelse, så har du her 10 af efterårets skønne makeupnyheder.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^