Bestik Broste Copenhagen
Buddha i guld resin
JBS of Denmark Bamboo Collection
Ibu Jewels
Nye lækre dufte - Forår 2017
Redaktionen

Foråret byder på flere nye parfumer og dufte, friske pust med duftnoter som passer til sommer, solskin og blå himmel. Er du på jagt efter en ny duft, så er her 12 spændende forårsnyheder fra blandt andet Abercrombie & Fitch, Kenzo, Hugo Boss, Giorgio Armani og Yves Saint Laurent.

Vælg parfume med omhu
Det er sjældent en nem sag, at finde en ny duft. Parfumer er komplekse med mange lag af duftindtryk - topnoter, hjerte- og bundnoter. Dertil kommer, at den samme duft kan dufte vidt forskelligt alt efter hvem der bærer den. Duftenes kemiske sammensætning, egen personlig kropsduft og -varme har alt sammen indflydelse på, hvordan en duft virker. Endelig er det værd at huske, at den duft man vælger ikke kun skal være en duft, der tiltaler en selv, men også gerne skal være en god oplevelse for omgivelserne. Derfor:

  • Tag dig god tid til at finde den rigtige duft
  • Skal du dufte til flere forskellige parfumeprøver, så kan du ’neutralisere’ din duftsanser ved at dufte til friske kaffebønner mellem hver dufttest
  • Når du har fundet en duft, som du mener har potentiale, så bed om en dufttest i en lille beholder, så du hjemme kan afprøve duften og tjekke hvordan den bliver modtaget blandt dine nærmeste – din mand, børn, veninde, kollega Vær sikker på dit valg – og husk: ’If in doubt - leave it out’ 
Clean
Ultimate Beach Day
Varm, let sommerduft med jasmin, kaprifolie og orange blomster.
60 ml. 425 kr.

Abercrombie & Fitch
First Instinct
Sødmefuld og sensuel sommerduft med grapefrugt, magnolia, amber og musk.
100 ml. 620 kr.

Kenzo
L'Eau Kenzo Pour Femme Eka Aquadisiac
Frisk sommerduft med blomster- og frugtnoter.
50 ml. 455 kr.


Kenzo
Flower by Kenzo Lumière
Skøn, frisk blomsterduft med citrus, bergamotte, jasmin og white musk.
30 ml. 390 kr.
Æther
Etheroxyde
Krydret, træagtig unisexduft.
50 ml. 690 kr.
Issey Miyake
L`Eau D`Issey Summer
Feminin og frisk summerduft i ny limited edition
100 ml. 495 kr.
Tom Ford
Mandarino di Amalfi
Frisk unisexduft med citrus, vilde blomster, mynte og timian.
100 ml. 2125 kr.
Hugo Boss
Ma Vie Pour Femme Florale
Elegant blomsterdft med tempeljasmin, rose, ceder og sandal.
30 ml. 440 kr.
Calvin Klein
Ck One All
Varm let krydret unisexduft med citrus og jasmin.
100 ml. 455 kr.
Nomenclature
Adr-ett
Musk unisexduft med noter af rosa peber, iris og tonka bønne.
100 ml. 1200 kr.
Giorgio Armani
Sky Di Gioia Eau de Parfum
Feminin, let pudret med rose, litchi og hvid musk.
30 ml. 390 kr.

Yves Saint Laurent
Mon Paris
Sensuel og eksklusiv duft med bergamotte og moskus samt friske sommerbær.
30 ml. 455 kr.
Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Fodpleje: Forkæl dine fødder

Nogle gange er et fodblad noget af det allerbedste man kan gøre for sig selv. I en travl hverdag glemmer man nemt at give fødderne pleje og opmærksomhed, og det er lidt ærgerligt. Et fodbad, lidt fodpleje og en gang massage af fødderne kan gøre underværker og ikke kun bidrage til smukke, bløde...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Keratosis Pilaris: Knopper på lår og arme

Små hårde knopper på lår, overarme og bagdel kan ofte skyldes Keratosis Pilaris. Keratosis Pilaris er en udbredt og ufarlig hudlidelse, der sjældent medfører hverken kløe eller anden fysisk ubehag. Til gengæld kan de små knopper, rent kosmetisk, være en gene - og samtidig kræve en tålmodig indsats...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Derfor er argan olie exceptionel

Som hud- og hårpleje er argan olie kendt og elsket verden over. Med den fine olies fremragende egenskaber bliver genstridigt hår silke blødt og glansfuldt, ligesom den nemt absorberes, nærer og fugter huden.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Min spa dag

En stille og afslappende stund med et duftende bad og god tid til nænsom pleje af hud, hår og negle, kan være lige dét man trænger til efter en tid, hvor der er blevet slækket på skønhedsrutinerne.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Spa-stemning

Skab den skønneste spastemning i dit eget badeværelse. Se de lækre idéer fra blandt andet Rivièra Maison, Meraki, Tine K, Yamazaki, Bathlife, LaForma, og Ordinary Things.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Økologisk kosmetik, hud- og hårpleje

Vægter man økologi og kvalitet i hverdagen, så kender man danske Green People. Virksomheden har, gennem mere end 20 år, udviklet både makeup og komplet hud- og hårplejeserie af certificerede økologiske produkter. Alle produkter indeholder naturlige og økologiske ingredienser, som beskytter, nærer og...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Trin-for-trin: Den klassiske le chignon

En klassiske knude i nakken, eller som franskmændene kalder frisuren 'Le Chignon', er nem og elegant i al sin enkelthed. Den smukke, populære frisure er både super praktisk, og med håret oppe, blottes nakke og hals og fremhæver på smukkeste vis ansigt og profil.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Makeup & hudpleje: 8 lækre, innovative produktnyheder

Lækre, innovative produktnyheder til din makeup, hud- og hårpleje fra Maria Nila, The Bodyshop, Beautyblender, Juhldal, GOSH Copenhagen, L´Oreal Paris og Kknekki fra Bon Dep.

Læs mere
Forbrugernyt
Klager over frisører er velkendte hos Forbrugerklagenævnet

Julemåneden summer af travlhed, der er meget, der skal planlægges og være klar inden den store aften. Mellem de mange praktiske gøremål, kan der måske også lige blive tid til at få ordnet lokkerne, men det kræver, at man er tidligt ude, for juletiden er også en travl tid hos frisørerne.

Travlhed er...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
AVIVIR Aloe Vera Shampoo

AVIVIR Aloe Vera Shampoo

Træt af alderstegn, der trænger sig på?

Træt af alderstegn, der trænger sig på?

AVIVIR kosttilskud

AVIVIR kosttilskud

Sådan øger du din selvtillid<BR> og tilfredsheden med din krop

Sådan øger du din selvtillid
og tilfredsheden med din krop

Nye Bøger
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Mercedes-Snittet, Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancocks 'Mercedes-snittet' er andet selvstændige bind i krimiserien om Kaldan og Schäfer. En nervepirrende psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet.

Læs mere
^