Tekande fra Serax
Metal krukker House Doctor
Lanterner fra Rivièra Maison
Buddha i guld resin
Nimue

Nimue Skin Technology er en derma-cosmeceutisk hudplejeserie, der kombinerer det nyeste indenfor videnskabelig forskning med naturens egne mirakler ...

Efter at have døjet med uren hud siden teenageårene har Vickie Jo Ringgaard nu fået en flot hud, som hun tidligere kun turde drømme om...Fra uren hud til ferskenhud
Vickie Jo Ringgaard har haft problemer med uren hud siden hun var teenager. Men nu har hun endelig fået den flotte og eftertragtede hud, som mange kun drømmer om.

Den professionelle danser fra ”Vild med dans” Vickie Jo Ringgaard fra Århus har siden teenageårene haft problemer med sin hud, både i ansigtet og på kroppen, såkaldt acne. Hun boede alene med sin far, som mente, at der bare skulle vand og sæbe til, hvilket ikke havde den store effekt. Derfor prøvede hun løbende diverse stærke acne-hæmmende cremer og piller, som heller ikke hjalp synderligt.

"Jeg vænnede mig efterhånden til den bumsede teenagehud, men da jeg blev 20 år og min hud stadig var meget uren, ville jeg ikke acceptere det længere. Derfor gik jeg til en biopat, som satte mig til at drikke udrensningste hver dag samt spise gode olier, mandler, nødder m.m. Og det fjernede faktisk bumserne på kroppen, men ikke i ansigtet, hvilket jeg var meget ked af. En dag hørte jeg om en nystartet hudplejeklinik i Århus, med speciale i acne-problemer. Jeg besluttede mig til at gøre endnu et forsøg på at få en pænere hud i ansigtet". Og denne gang skete der omsider noget, fortæller Vickie Jo Ringgaard og fortsætter:

"Henriette Lose, indehaver af Henriette Lose Hudpleje & Acneklinik, arbejder udelukkende med en særlig hudplejeserie, som hedder Nimue. Hun informerede mig om vigtigheden af, at jeg kun anvendte produkter fra én serie i stedet for at blande forskellige, hvilket jeg ofte gjorde. Og tænk, efter tre uger, hvor jeg brugte Nimue produkterne morgen og aften 100 %, kunne jeg se effekten på min hud. Det var næsten som ren magi. Faktisk har min hud aldrig været pænere", siger Vickie Jo Ringgaard.

Nimue Skin Technology er en derma-cosmeceutisk hudplejeserie, der kombinerer det nyeste indenfor videnskabelig forskning med naturens egne mirakler. Produkterne trænger ned i hudens dybere lag og genopbygger både struktur og funktion. Resultatet er en sund hud i perfekt balance. I sagnet om Kong Arthur og ridderne om det runde bord fortælles det, at Nimue, bedre kendt som den skønne og vise Lady of the Lake, opnåede magiens kraft ved at tryllebinde troldmanden Merlin, med hans egen magi. Nimue Skin Technology giver magiske resultater og kan anvendes til alle hudtyper, uanset alder og køn.

"Jeg har tidligere fået mange kommentarer omkring min urene hud i forbindelse med diverse TV- udsendelser. Jeg har altid været nødt til at dække den med et tykt lag makeup, hvilket så absolut heller ikke bedrer huden. Man er og kan jo ikke være perfekt, bare fordi man er kendt, men som kendt er man mere tvunget til at dække og holde det nede. Kroppen kan dækkes med smart tøj, men ansigtet skal man se på hver dag. Jeg har bestemt fået mere selvtillid efter min hud er blevet så flot og ren", slutter Vickie Jo Ringgaard, som løbende får behandlinger hos Hudpleje & Acne Klinikken.

Skønhed & Pleje
Keratosis Pilaris: Knopper på lår og arme

Små hårde knopper på lår, overarme og bagdel kan ofte skyldes Keratosis Pilaris. Keratosis Pilaris er en udbredt og ufarlig hudlidelse, der sjældent medfører hverken kløe eller anden fysisk ubehag. Til gengæld kan de små knopper, rent kosmetisk, være en gene - og samtidig kræve en tålmodig indsats...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Derfor er argan olie exceptionel

Som hud- og hårpleje er argan olie kendt og elsket verden over. Med den fine olies fremragende egenskaber bliver genstridigt hår silke blødt og glansfuldt, ligesom den nemt absorberes, nærer og fugter huden.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Spa-stemning

Skab den skønneste spastemning i dit eget badeværelse. Se de lækre idéer fra blandt andet Rivièra Maison, Meraki, Tine K, Yamazaki, Bathlife, LaForma, og Ordinary Things.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Økologisk kosmetik, hud- og hårpleje

Vægter man økologi og kvalitet i hverdagen, så kender man danske Green People. Virksomheden har, gennem mere end 20 år, udviklet både makeup og komplet hud- og hårplejeserie af certificerede økologiske produkter. Alle produkter indeholder naturlige og økologiske ingredienser, som beskytter, nærer og...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Trin-for-trin: Den klassiske le chignon

En klassiske knude i nakken, eller som franskmændene kalder frisuren 'Le Chignon', er nem og elegant i al sin enkelthed. Den smukke, populære frisure er både super praktisk, og med håret oppe, blottes nakke og hals og fremhæver på smukkeste vis ansigt og profil.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Makeup & hudpleje: 8 lækre, innovative produktnyheder

Lækre, innovative produktnyheder til din makeup, hud- og hårpleje fra Maria Nila, The Bodyshop, Beautyblender, Juhldal, GOSH Copenhagen, L´Oreal Paris og Kknekki fra Bon Dep.

Læs mere
Forbrugernyt
Klager over frisører er velkendte hos Forbrugerklagenævnet

Julemåneden summer af travlhed, der er meget, der skal planlægges og være klar inden den store aften. Mellem de mange praktiske gøremål, kan der måske også lige blive tid til at få ordnet lokkerne, men det kræver, at man er tidligt ude, for juletiden er også en travl tid hos frisørerne.

Travlhed er...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Den nye styler fra ghd - ghd gold® rose gold

Med en stemningsfuld og festlig tid samt julefrokoster og julearrangementer ventende forude, kan det være rart at have styr på look og lokker. Og når det kommer til lækkert festhår, så er der rigtig god hjælp at hente med den spritnye styler fra ghd; ’limited edition ghd gold® rose gold’.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duft trætheden væk - Guide til et duftende bad

Sommeren går på hæld og hverdagen venter. Hvis det er lidt af en udfordring at komme i gang igen, så skyldes det ofte, at kroppens indre ur er forstyrret af feriens sengetider, døgnrytme og jetlag. Det kan være lidt af en udfordring at komme tilbage på sporet, men faste rutiner i hverdagen omkring...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Bevar sommerkuløren længere

Glad for din sommerkulør? Hvis du ikke synes, du er helt klar til at slippe det sommersolkyssede look, så har vi nogle tips til, hvordan du med lidt nænsom pleje, shimmer lotion og solskinspudder, kan bevare den smukke kulør mens sommeren så småt går på hæld.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Diamantslibning af huden

Diamantslibning af huden

Hvordan fjernes karsprængninger?

Hvordan fjernes karsprængninger?

AVIVIR kosttilskud

AVIVIR kosttilskud

AVIVIR Baobab

AVIVIR Baobab

Nye Bøger
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Mercedes-Snittet, Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancocks 'Mercedes-snittet' er andet selvstændige bind i krimiserien om Kaldan og Schäfer. En nervepirrende psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet.

Læs mere
^