Lanterner fra Rivièra Maison
Bestik Broste Copenhagen
Buddha i guld resin
Ibu Jewels
Mybrandt creations

Plejeprodukter fremstillet af udsøgte økologiske råvarer og uden brug af kunstige tilsætningsstoffer, farve og konserveringsmidler

Produktserien fra MyBrandt CreaTions rummer en stribe skønne cremer, lotions og parfumer. Alle er de fremstillet af udsøgte økologiske råvarer og uden brug af kunstige tilsætningsstoffer, farve og konserveringsmidler. Der bruges udelukkende vegetabilske ingredienser og rene æteriske olier til fremstillingen - og samtidig er al emballage fremstillet af nedbrydelig materialer og genanvendelig glas.
Med MyBrandt CreaTions får du plejeprodukter med egenskaber der netop passer din hudtype. Blide cremer til den sarte hud, lindrende og fugtgivende cremer til tør og irriteret hud, samt en stribe cremer særligt udviklet til pleje af fedtet hud og problemhud som f.eks. akne.

Vælg din helt egen duft
Med produkter fra MyBrandt CreaTions har du mulighed for at få tilsat duft i form af æteriske olier, efter eget valg. Udvalget af dufte er stort, men du kan få råd og vejledning til valg af duft ved at kontakte MyBrandt CreaTions på telefon 41 17 60 88.

Her følger beskrivelse af udvalgte produkter…

Indisk Vildrose Creme
Plejende & nærende dagcreme med økologisk mandel- og kamilleolie, samt fugtgivende ekstrakt fra asparges, silkeprotein og E-vitamin. 50 ml. Kr. 155,-

Japansk Jasmin Creme
Vitaminrig & fugtgivende dag/natcreme med økologisk avocado-, mandel- og hampeolie. GLA-olie fra planten Kæmpenatlys, samt A- og E-vitamin. 50 ml. Kr. 165,-

10 År Yngre Creme
Unik creme der opstrammer og udglatter de fine linier, der med alderen opstår i huden. Cremen indeholder økologisk oliven, jojobaolie, kastanieekstrakt, squalane udvundet af oliven, AHA frugtsyre udvundet af tomat og mælk, Aloe Vera og E-vitamin. 50 ml. Kr. 165,-

Ring og hør mere på telefon 41 17 60 88 - og få tilsendt brochure, eller klik ind på

Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Fodpleje: Forkæl dine fødder

Nogle gange er et fodblad noget af det allerbedste man kan gøre for sig selv. I en travl hverdag glemmer man nemt at give fødderne pleje og opmærksomhed, og det er lidt ærgerligt. Et fodbad, lidt fodpleje og en gang massage af fødderne kan gøre underværker og ikke kun bidrage til smukke, bløde...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Keratosis Pilaris: Knopper på lår og arme

Små hårde knopper på lår, overarme og bagdel kan ofte skyldes Keratosis Pilaris. Keratosis Pilaris er en udbredt og ufarlig hudlidelse, der sjældent medfører hverken kløe eller anden fysisk ubehag. Til gengæld kan de små knopper, rent kosmetisk, være en gene - og samtidig kræve en tålmodig indsats...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Derfor er argan olie exceptionel

Som hud- og hårpleje er argan olie kendt og elsket verden over. Med den fine olies fremragende egenskaber bliver genstridigt hår silke blødt og glansfuldt, ligesom den nemt absorberes, nærer og fugter huden.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Min spa dag

En stille og afslappende stund med et duftende bad og god tid til nænsom pleje af hud, hår og negle, kan være lige dét man trænger til efter en tid, hvor der er blevet slækket på skønhedsrutinerne.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Spa-stemning

Skab den skønneste spastemning i dit eget badeværelse. Se de lækre idéer fra blandt andet Rivièra Maison, Meraki, Tine K, Yamazaki, Bathlife, LaForma, og Ordinary Things.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Økologisk kosmetik, hud- og hårpleje

Vægter man økologi og kvalitet i hverdagen, så kender man danske Green People. Virksomheden har, gennem mere end 20 år, udviklet både makeup og komplet hud- og hårplejeserie af certificerede økologiske produkter. Alle produkter indeholder naturlige og økologiske ingredienser, som beskytter, nærer og...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Trin-for-trin: Den klassiske le chignon

En klassiske knude i nakken, eller som franskmændene kalder frisuren 'Le Chignon', er nem og elegant i al sin enkelthed. Den smukke, populære frisure er både super praktisk, og med håret oppe, blottes nakke og hals og fremhæver på smukkeste vis ansigt og profil.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Makeup & hudpleje: 8 lækre, innovative produktnyheder

Lækre, innovative produktnyheder til din makeup, hud- og hårpleje fra Maria Nila, The Bodyshop, Beautyblender, Juhldal, GOSH Copenhagen, L´Oreal Paris og Kknekki fra Bon Dep.

Læs mere
Forbrugernyt
Klager over frisører er velkendte hos Forbrugerklagenævnet

Julemåneden summer af travlhed, der er meget, der skal planlægges og være klar inden den store aften. Mellem de mange praktiske gøremål, kan der måske også lige blive tid til at få ordnet lokkerne, men det kræver, at man er tidligt ude, for juletiden er også en travl tid hos frisørerne.

Travlhed er...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
AVIVIR Aloe Vera Shampoo

AVIVIR Aloe Vera Shampoo

Yves Rocher Solaire Peau Parfaite

Yves Rocher Solaire Peau Parfaite

AVIVIR kosttilskud

AVIVIR kosttilskud

IDUN Minerals Midnattssol Bronzer

IDUN Minerals Midnattssol Bronzer

Nye Bøger
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Mercedes-Snittet, Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancocks 'Mercedes-snittet' er andet selvstændige bind i krimiserien om Kaldan og Schäfer. En nervepirrende psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet.

Læs mere
^