Mascara - Guide til de bedste

Mascara - Guide til de bedste 

Det ville unægteligt være temmelig meget nemmere, hvis der fandtes en enkelt mascara, der garanterede os allesammen de perfekte vipper. Men da der er stor forskel på den vippeform, -længde og -fylde vi hver især har, og ikke mindst hvilket look vi hver især tilstræber, så risikerer man at skulle igennem rigtig mange forskellige mascaraer, før man finder den helt rigtige.

Producenterne selv skamroser naturligvis deres mascaraer med superlativer fra ende til anden, så dem kan man ikke rigtig bruge til noget. Til gengæld finder man langt mere objektive anbefalinger hos de beautybloggere, der verden over flittigt tester og sammenligner skønhedsprodukter.

Så fra dem præsenteres her et udvalg af de mest omtalte og anbefalede mascaraer, der også forhandles i Danmark.

  1. E.L.F Lengthening & Volumizing Mascara
    En yderst populær mascara, der ifølge beautybloggernes anmeldere, effektivt tilføjer vipperne fylde. "Mascaraens børstehoved giver god kontrol og jævn fordeling af produktet. Den er vandfast, tørrer hurtigt og giver et holdbart resultat."
    Mascaraen er mærket 100% Vegan og Cruelty-Free.
    Vejledende pris kr. 45
    Forhandles hos: Elfcosmetics

  2. Smashbox Super Fan Mascara
    Især den dobbeltsidet præcisionsbørste fremhæves i anbefalingerne: Den ene side af mascaraens børste er designet til at påføre produktet, mens den anden bruges til setting af vipperne.
    "En rigtig flot mascara, der nemt bygger vipperne op og giver dem en flot og ensartet finish - så længe du ikke tilføjer alt for mange lag."
    Mascaraen er mærket 100% Vegan og Cruelty-Free.
    Vejledende pris kr. 185
    Forhandles hos: Matas

  3. Christian Dior Diorshow Mascara Lash
    "En fabelagtig og nærmest magisk mascara, der fordeler produktet perfekt på vipperne og giver dem en professionel finish med flot fylde og længde," skriver Influenster. "En luksus mascara, der hurtigt og nemt giver et flot og holdbart resultat."
    Vandfast.
    Vejledende pris kr. 285
    Forhandles hos: Matas og Parfumdreams

  4. Benefit Cosmetics They're Real! Mascara
    En hypet mascara, men ifølge det amerikanske magasin, Allure, ikke uden grund. Skønhedsredaktøren fremhæver blandt andet, at mascaraen har gummibørster i forskellige længder, som efterlader netop den rette mængde produkt på vipperne. Resultatet er tætte og ikke for lange vipper, som giver det perfekte look i hverdagen.
    Vejledende pris kr. 249
    Forhandles hos: Sephora, Magasin mf.

  5. Urban Decay Perversion Mascara
    Urban Decay Perversion Mascara får et hav af flotte anmeldelser og varmeste anbefalinger blandt beautybloggere, og er samtidig placeret på Vouges top-10-liste. Særligt fremhæves det, hvordan produktet nemt påføres og giver vipperne et jævnt og naturligt look.
    Vandfast.
    Vejledende pris kr. 215
    Forhandles hos: Magasin og Lookfantastic mf.

  6. MAC Extended Play Gigablack Lash
    Fremhæves især for enhver mascaras vigtigste eneskab; at separere vipperne og tilføje den rette mængde produkt, som giver vippen både fylde og længde.
    Vandfast.
    Vejledende pris kr. 175.
    Forhandles hos: Maccosmeticsnordics.com, Magasin

  7. NYX Professional makeup Worth The Hype Mascara
    Mellem 4 og 5 stjerner blandt beautybloggerne, som blandt andet skriver; "Børsten separerer vipperne perfekt, tilføjer produktet jævnt og uden at klatte. Børstens spids gør det nemt at lægge mascaraen på de inderste, små vipper. Rigtig god mascara til prisen"
    Mascaraen fås også i vandfast version.
    Vejledende pris kr. 100
    Forhandles hos: Matas, Zalando mf.

  8. Clinique High Impact Mascara
    God børste, der nemt fordeler mascaraen jævnt, og som kan tilføjes flere gange, hvis man ønsker et mere dramatisk look.
    Vandfast.
    Vejledende pris kr. 195
    Forhandles hos Matas, Clinique.dk mf.

  9. Maybelline Lash Sensational Mascara
    5 ud af 5 stjerner. Den innovative, vifteformede børste har 6 forskellige typer børstehår. De indre børstehårs separerer vipperne, og de ydre børstehår folder vipperne ud som en vifte. Super populær mascara til en virkelig rimelig pris. Fås også i vandfast version.
    Vejledende pris kr. 95
    Forhandles hos Matas, Maybelline.dk mf.

  10. Marc Jacobs Beauty Velvet Noir Mascara
    En mascara, der giver både fylde og længde, indrammer øjet med dramatiske vipper, og derfor er en oplagt til en festlig anledning.
    Vejledende pris kr. 249
    Forhandles hos Magasin, Sephora mf.
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv duftende læbepleje 

Det er super nemt og enkelt selv at fremstille læbepomade. Med ganske få ingredienser, som alle fås i helsekostforretninger, kan du fremstille læbepleje med lige den duft, du holder allermest af. Grundingredienserne er lanolin, koldpresset sheasmør, bivoks og vegetabilsk olie.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Nye parfumer og unikke duftoplevelser 2022 

Har du næse for god parfume, så skorter det ikke på nye, fristende duftoplevelser.

Tjek seneste lanceringer af dufte fra parfumehuse som blandt andet Givenchy, Valentino, Calvin Klein, Gucci, Jean Paul Gaultier og Shisedio. Kig efter parfumer med de duftnoter, du sætter allermest pris på, og få en…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Parfumestoffer i kosmetiske produkter 

Parfumestoffer i fx cremer, lotion og andre personlige plejeprodukter skal, ifølge Forbrugerrådet, som udgangspunkt deklareres som ’parfum’, ’aroma’ eller ’fragrance' i ingredienslisten. Men det kan producenterne undlade, hvis parfumestofferne fx er tilsat som konservering eller har andre…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Blomstrer pigmentpletterne? 

Med forårssolen følger pigmenttesten: Har du beskyttet din hud tilstrækkeligt med solfaktor, eller er pigmentpletterne sprunget ud i fuldt flor? Hvis ja, hvad gør man så for at mindske skaderne?

Læs mere
Skønhed & Pleje
15 føde- og drikkevarer der misfarver tænderne 

Et smukt tandsæt har altid været efterstræbt og til alle tider været et tegn på sundhed, vitalitet og styrke. I den moderne verden signalerer sunde, hvide tænder ligeledes både den sunde livsstil, selvtillid og overskud, og det er derfor ikke så underligt, at der hvert år er tusindvis af danskere,…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kosmetiske indgreb - drømmen om evig ungdom 

Drømmen om til evig tid at bevare en ung og spændstig krop, et ansigt uden fuger og linier, struttende bryster og en flad mave, bliver for mange af os mere og mere påtrængende jo ældre vi bliver. Nogle kaster sig ud i store kirurgiske eksperimenter for bekæmpe de uundgåelige tegn på aldring.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Den svære kunst at skabe dejlige dufte 

En meget kraftig og koncentreret duft kan være en temmelig overvældende oplevelse. Hvem har ikke haft en kradsende fornemmelse i halsen, når nogen valser forbi i en sky af parfume. På den anden side, så er det også en ærgerlig oplevelse, at have investeret i en duft, som mister sin kraft allerede…

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Genbrug dine teblade i en skøn bodyscrub  

Fremstil selv den lækreste bodyscrub med eksfolierende sukker, fugtgivende og plejende aloevera og olivenolie samt citron og duftende (genbrugte!) teblade.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan en solcreme blive for gammel? 

Ja, en solcreme kan blive for gammel og dermed miste sin solbeskyttende virkning.

Ifølge Forbrugerrådet har en uåbnet solcreme generelt en holdbarhed på 2 til 3 år, mens en åbnet solcreme typisk holder 12 måneder efter åbning. Men holdbarheden og den solbeskyttende virkning forudsætter blandt…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Brug sommerens frugt til nærende ansigtsmasker 

Sommerens friske råvarer kan ikke alene spises, de kan bruges som opkvikkende og nærende ansigtsmasker.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^