Mads Z - Mads Z Luxury Rainbow ring
Bloomingville
Holder til hovedtelefoner
Danmarks Dufte: Time for Hygge
Makeup efterår 2006

Der skal være plads til det individuelle, og frihed til at vælge og skabe egne udtryk. Makeupartist Gitte Lindgren introducerer efterårets makeup..

Makeuphusene lægger op til at der i efterårets makeup skal være plads til det individuelle udtryk og personlighed. Helena Rubinstein introducerer Party Chic, og Lancôme - Luna Chic...


Find dit eget udtryk
Der skal være plads til det individuelle, og frihed til at vælge og skabe egne udtryk.

Gennemgående er dog optegning af øjne og læber, stadig smokyeyes i mørk violet og røgfarvet, samt jordfarver og mosgrønt til øjnene. Læber i dybe røde-, chokolade- og pink farver. Lys hud med perfekt tint, dog usynlig foundation.

Lancôme lader sig inspirere af nordlysets spektakulære dansende farvespil på den sorte nattehimmel. Navnet er Luna Chic. Luna – Månen, tiltrækkende og uopnåelig. Designet af Gucci Westman.

Helena Rubinstein vil have os med til fest. Party Chic – gerne med retro’ens vildskab. Designet af Charlotte Tilbury.

Det danske makeup mærke Signify me, vil gerne have os med ud i natten og lade solens sidste kobberfarvede stråler gløde mod ansigtet, og signalere varme og forførelse.

Hvilke farver skal vi lege med?
Hos Lancôme stråler gylden bronze, glimtende sølv og skiffergrå med stjernedrys. Kombinationer er rosa og gråbrun, himmelblå og solnedgangens, blide rosa skær, eller mørk skyggefuld grå og dyb rosa.

Hos Rubinstein ses rosa, gylden perlemor eller fløjlsblød bordeaux velour – hver for sig eller sammen hvor de lægger sig som et slør på huden, og giver øjnene dybde og karakter.

De unikke produkter
I dag er trenden at du skal være dig selv, ikke en kopi af det du finder i et modemagasin. Denne trend giver dig muligheden for at udforske og finde din egen, indre skønhed. Kreer dit eget image - og husk at dit look og din fremtoning, er din PR. Lad dig inspirerer til at kreere dit helt eget image...

Efterårets nye produkter...
Tjek Ellipse - Lancômes ny øjenskygge i en helt fantastisk, sofistikeret emballage! Blankt stål med et mageløst touch af tin og bronze. Ellipse Eclair de Bronze 01 stråler af gylden bronze, Songe Argenté 02 glimter af sølv, og Comète perlée 03, der burde være enhver kvindes eje, skiffergrå med stjernedrys.

Vin céleste 01– smuk vinrød, eller Rose Astrale 03 - den blideste rosa. Helt ny og alt i et! Lipliner, læbestift og glans i et slankt hylster og med en skumapplikator formet som en fingerspids. Genial, perfekt, præcis og holdbar – næsten som en tatovering.

Sève de rose 05 - ren, blid pink, eller Rose d’Aurore 06 - pink med et touch af syren. En ny generation af rouge, der smelter og bliver et med huden på et øjeblik.

Helena RUBINSTIN Fairy Dust er presset florlet løst pudder, der fanger lyset og spreder det over ansigtet, så huden får en misundelsesværdig ren, klar og naturlig smuk udstråling. Den børstes på med lette strøg, i en c-form på kindbenet langs tindingen, langs næseryggen og i indre øjenkrog. Og gerne på skuldre og bryst!
Fairy Dust fås i farverne Angel Dust - sart porcelæns rosa med sølvglimt, og Lady Jane - blid gylden med guldglimt.

Surrealist Mascara & Liner – er den perfekte kombination af mascara, som gør vipperne surrealistisk lange, blødt kurvede og smukt adskilte. Klick-on flydende eyeliner med en pensel, der sikre et superpræcist resultat. Black & Black - tindrende sort eller Black & Burgundy, sort med et raffineret touch af bordeaux...

Skønhed & Pleje
De bedste tips til pleje af vinterhuden

Huden kan følses ekstra sårbar om vinteren. Kulde kan udtørre huden og gør den stram og irriteret – og den tørre og varme luft indendøre synes bare at forværre problemet. Det er derfor en god ide, at være ekstra opmærksom på, at tilføre huden fugt og pleje i vintermånederne.

Her får du vores bedste...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan et billigt makeupmærke måle sig med dyrere brands?

Pris og kvalitet hænger ofte sammen - men ikke altid. Heller ikke når det kommer til makeup, hvor brands som Rimmel, Maybelline og Max Factor ofte kan imponere med gode produkter til en brøkdel af prisen på tilsvarende 'high end' produkter. Senest har amerikanske e.l.f. Cosmetics gjort sig bemærket...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Tre nye stylingjern - tre skønne looks

På jagt efter skånsomme og effektive stylingjern, prøver vi tre nyheder fra Remington; Glattejernet ’Advanced Colour Protect Intelligent Straightener’, den elektrisk rundbørste ’Volume og Straight Brush’ og krøllejernet ’Advanced Colour Protect Wand’.

Se før og efter billeder i videoen...

Læs mere
Skønhed & Pleje
10 makeupnyheder - efterår

Når du har en lille stund og har lyst til lidt adspredelse, så har du her 10 af efterårets skønne makeupnyheder.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Aloe vera - alsidig og effektiv

Aloe vera er kendt og yndet verden over for sine særlige egenskaber. Bladenes saftige gel har så mange alsidige anvendelsesmuligheder, at man med rette kan kalde aloe vera planten for en vidunderplante. For sin medicinske og helbredende virkning, er planten historisk set anvendt siden faraoernes tid...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Rituals: The Ritual of Yalda

Fra Rituals kommer den nye serie, The Ritual of Yalda, som er inspireret af den oldgamle persiske festival og udviklet til at skabe stemningsfulde stunder, fulde af varme og velbehag, gennem de mørke vintermåneder.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Advanced Colour Protect-serie

Med 'Advanced Colour Protect'-serien har Remington lanceret ny stylingteknologi, der er særligt udviklet til at værne om farvet hår ved hjælp af varmesensor, indlejret sheaolie og UV-filter. Serien består af fire stylingredskaber; to krøllejern, et glattejern og en hårtørrer.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Hjælp til solskadet hår

Har sommeren været hård ved lokkerne, så kan en god hårmaske, gøre underværker. Ved at bruge hårmaske et par gange om ugen, giver du dit hår de bedste betingelser for at genvinde sin naturlige, sunde glans og struktur.

Læs mere
Sommer
Ny rapport: Vi solskoldes, når vi mindst venter det

Når solen bager midt på dagen, er solbeskyttelse vigtig. Men det kan man hurtig glemme, når man ikke er ude for at nyde solen, men formålet er at slå græs, være til koncert eller spise frokost. Og derfor er det er faktisk oftest i situationer, hvor vi laver alt muligt andet end at solbade, at vi...

Læs mere
Sommer
Agurken tager kløen

Agurk er godt - og den kan meget mere end smage godt i salaten, for agurken kan også have en lindrende effekt på irriteret og kløende hud. Måske bruger du allerede skiver af agurk mod hævelser omkring øjnene, men agurken kan også have en kølende og kløstillende effekt på f.eks. solskoldninger,...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
AVIVIR Baobab

AVIVIR Baobab

Oliefri ansigtspleje fra MDerma

Oliefri ansigtspleje fra MDerma

Ecooking Solcreme SPF 30 - Vandfast

Ecooking Solcreme SPF 30 - Vandfast

Danmarks Dufte: Time for Hygge

Danmarks Dufte: Time for Hygge

Nye Bøger
^