Bloomingville
Danmarks Dufte: Time for Hygge
Julepynt - Dansk design fra FELIUS
Montana
Makeup efterår 2006

Der skal være plads til det individuelle, og frihed til at vælge og skabe egne udtryk. Makeupartist Gitte Lindgren introducerer efterårets makeup..

Makeuphusene lægger op til at der i efterårets makeup skal være plads til det individuelle udtryk og personlighed. Helena Rubinstein introducerer Party Chic, og Lancôme - Luna Chic...


Find dit eget udtryk
Der skal være plads til det individuelle, og frihed til at vælge og skabe egne udtryk.

Gennemgående er dog optegning af øjne og læber, stadig smokyeyes i mørk violet og røgfarvet, samt jordfarver og mosgrønt til øjnene. Læber i dybe røde-, chokolade- og pink farver. Lys hud med perfekt tint, dog usynlig foundation.

Lancôme lader sig inspirere af nordlysets spektakulære dansende farvespil på den sorte nattehimmel. Navnet er Luna Chic. Luna – Månen, tiltrækkende og uopnåelig. Designet af Gucci Westman.

Helena Rubinstein vil have os med til fest. Party Chic – gerne med retro’ens vildskab. Designet af Charlotte Tilbury.

Det danske makeup mærke Signify me, vil gerne have os med ud i natten og lade solens sidste kobberfarvede stråler gløde mod ansigtet, og signalere varme og forførelse.

Hvilke farver skal vi lege med?
Hos Lancôme stråler gylden bronze, glimtende sølv og skiffergrå med stjernedrys. Kombinationer er rosa og gråbrun, himmelblå og solnedgangens, blide rosa skær, eller mørk skyggefuld grå og dyb rosa.

Hos Rubinstein ses rosa, gylden perlemor eller fløjlsblød bordeaux velour – hver for sig eller sammen hvor de lægger sig som et slør på huden, og giver øjnene dybde og karakter.

De unikke produkter
I dag er trenden at du skal være dig selv, ikke en kopi af det du finder i et modemagasin. Denne trend giver dig muligheden for at udforske og finde din egen, indre skønhed. Kreer dit eget image - og husk at dit look og din fremtoning, er din PR. Lad dig inspirerer til at kreere dit helt eget image...

Efterårets nye produkter...
Tjek Ellipse - Lancômes ny øjenskygge i en helt fantastisk, sofistikeret emballage! Blankt stål med et mageløst touch af tin og bronze. Ellipse Eclair de Bronze 01 stråler af gylden bronze, Songe Argenté 02 glimter af sølv, og Comète perlée 03, der burde være enhver kvindes eje, skiffergrå med stjernedrys.

Vin céleste 01– smuk vinrød, eller Rose Astrale 03 - den blideste rosa. Helt ny og alt i et! Lipliner, læbestift og glans i et slankt hylster og med en skumapplikator formet som en fingerspids. Genial, perfekt, præcis og holdbar – næsten som en tatovering.

Sève de rose 05 - ren, blid pink, eller Rose d’Aurore 06 - pink med et touch af syren. En ny generation af rouge, der smelter og bliver et med huden på et øjeblik.

Helena RUBINSTIN Fairy Dust er presset florlet løst pudder, der fanger lyset og spreder det over ansigtet, så huden får en misundelsesværdig ren, klar og naturlig smuk udstråling. Den børstes på med lette strøg, i en c-form på kindbenet langs tindingen, langs næseryggen og i indre øjenkrog. Og gerne på skuldre og bryst!
Fairy Dust fås i farverne Angel Dust - sart porcelæns rosa med sølvglimt, og Lady Jane - blid gylden med guldglimt.

Surrealist Mascara & Liner – er den perfekte kombination af mascara, som gør vipperne surrealistisk lange, blødt kurvede og smukt adskilte. Klick-on flydende eyeliner med en pensel, der sikre et superpræcist resultat. Black & Black - tindrende sort eller Black & Burgundy, sort med et raffineret touch af bordeaux...

Skønhed & Pleje
Makeup & hudpleje: 8 lækre, innovative produktnyheder

Lækre, innovative produktnyheder til din makeup, hud- og hårpleje fra Maria Nila, The Bodyshop, Beautyblender, Juhldal, GOSH Copenhagen, L´Oreal Paris og Kknekki fra Bon Dep.

Læs mere
Forbrugernyt
Klager over frisører er velkendte hos Forbrugerklagenævnet

Julemåneden summer af travlhed, der er meget, der skal planlægges og være klar inden den store aften. Mellem de mange praktiske gøremål, kan der måske også lige blive tid til at få ordnet lokkerne, men det kræver, at man er tidligt ude, for juletiden er også en travl tid hos frisørerne.

Travlhed er...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Den nye styler fra ghd - ghd gold® rose gold

Med en stemningsfuld og festlig tid samt julefrokoster og julearrangementer ventende forude, kan det være rart at have styr på look og lokker. Og når det kommer til lækkert festhår, så er der rigtig god hjælp at hente med den spritnye styler fra ghd; ’limited edition ghd gold® rose gold’.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duft trætheden væk - Guide til et duftende bad

Sommeren går på hæld og hverdagen venter. Hvis det er lidt af en udfordring at komme i gang igen, så skyldes det ofte, at kroppens indre ur er forstyrret af feriens sengetider, døgnrytme og jetlag. Det kan være lidt af en udfordring at komme tilbage på sporet, men faste rutiner i hverdagen omkring...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Bevar sommerkuløren længere

Glad for din sommerkulør? Hvis du ikke synes, du er helt klar til at slippe det sommersolkyssede look, så har vi nogle tips til, hvordan du med lidt nænsom pleje, shimmer lotion og solskinspudder, kan bevare den smukke kulør mens sommeren så småt går på hæld.

Læs mere
Forår
Solhysteri?

Af og til er de danske solråd blevet kaldt alt for restriktive, og senest har forskere udfordret myndighedernes anbefalinger med udtalelser om, at solens stråler gør mere godt end skidt for kroppen. Men kritikken af solrådene hviler på et meget tyndt og fejlbehæftet videnskabeligt grundlag, advarer...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Nilens Jord Allergy Award

Med deres allergicertificeret læbestift har Nilens Jord netop vundet den anerkendte Allergy Award i kategorien 'Best skin friendly product for Women - face'.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Til kamp mod tørre, sprukne læber

Med frostvejr og vinterens knastørre indeklima, er det igen højsæson for tørre, sprukne læber. Trods regelmæssig pleje, kan læberne være så hårdt medtaget, at ingen læbeprodukter synes at hjælpe -uanset hvor ofte man smører det på. Med den rigtige læbepleje og nogle enkle råd, kan man igen have...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Naturlige ingredienser er også allergifremkaldende

Mange hudpleje- og makeupprodukter markedsføres med anprisninger om, at de er økologiske, eller at de kun indeholder naturlige ingredienser. Det kan give indtryk af, at produkterne må være bedre, sundere eller måske mindre allergifremkaldende end produkter med syntetiske ingredienser, skriver...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Godt lakket til!

Aldrig har udvalget af mærker og farver været større. Der er lækker lak til enhver lejlighed: fra det eksklusive og diskrete, forførende og naturlige, til det vilde og opsigtsvækkende. Bliv klar til at sætte kulør på efteråret med ny lak på neglene. Sæsonens stemningsfulde farvepalette spænder over...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
AVIVIR Aloe Vera Shampoo

AVIVIR Aloe Vera Shampoo

Ecooking Solcreme SPF 30 - Vandfast

Ecooking Solcreme SPF 30 - Vandfast

Ecooking Selvbruner Mousse

Ecooking Selvbruner Mousse

Hvordan fjernes karsprængninger?

Hvordan fjernes karsprængninger?

Nye Bøger
^