Pendel fra House Doctor
Bloomingville Pendel
Sengelampe
Stor LED pære
Makeup efterår 2006

Der skal være plads til det individuelle, og frihed til at vælge og skabe egne udtryk. Makeupartist Gitte Lindgren introducerer efterårets makeup..

Makeuphusene lægger op til at der i efterårets makeup skal være plads til det individuelle udtryk og personlighed. Helena Rubinstein introducerer Party Chic, og Lancôme - Luna Chic...


Find dit eget udtryk
Der skal være plads til det individuelle, og frihed til at vælge og skabe egne udtryk.

Gennemgående er dog optegning af øjne og læber, stadig smokyeyes i mørk violet og røgfarvet, samt jordfarver og mosgrønt til øjnene. Læber i dybe røde-, chokolade- og pink farver. Lys hud med perfekt tint, dog usynlig foundation.

Lancôme lader sig inspirere af nordlysets spektakulære dansende farvespil på den sorte nattehimmel. Navnet er Luna Chic. Luna – Månen, tiltrækkende og uopnåelig. Designet af Gucci Westman.

Helena Rubinstein vil have os med til fest. Party Chic – gerne med retro’ens vildskab. Designet af Charlotte Tilbury.

Det danske makeup mærke Signify me, vil gerne have os med ud i natten og lade solens sidste kobberfarvede stråler gløde mod ansigtet, og signalere varme og forførelse.

Hvilke farver skal vi lege med?
Hos Lancôme stråler gylden bronze, glimtende sølv og skiffergrå med stjernedrys. Kombinationer er rosa og gråbrun, himmelblå og solnedgangens, blide rosa skær, eller mørk skyggefuld grå og dyb rosa.

Hos Rubinstein ses rosa, gylden perlemor eller fløjlsblød bordeaux velour – hver for sig eller sammen hvor de lægger sig som et slør på huden, og giver øjnene dybde og karakter.

De unikke produkter
I dag er trenden at du skal være dig selv, ikke en kopi af det du finder i et modemagasin. Denne trend giver dig muligheden for at udforske og finde din egen, indre skønhed. Kreer dit eget image - og husk at dit look og din fremtoning, er din PR. Lad dig inspirerer til at kreere dit helt eget image...

Efterårets nye produkter...
Tjek Ellipse - Lancômes ny øjenskygge i en helt fantastisk, sofistikeret emballage! Blankt stål med et mageløst touch af tin og bronze. Ellipse Eclair de Bronze 01 stråler af gylden bronze, Songe Argenté 02 glimter af sølv, og Comète perlée 03, der burde være enhver kvindes eje, skiffergrå med stjernedrys.

Vin céleste 01– smuk vinrød, eller Rose Astrale 03 - den blideste rosa. Helt ny og alt i et! Lipliner, læbestift og glans i et slankt hylster og med en skumapplikator formet som en fingerspids. Genial, perfekt, præcis og holdbar – næsten som en tatovering.

Sève de rose 05 - ren, blid pink, eller Rose d’Aurore 06 - pink med et touch af syren. En ny generation af rouge, der smelter og bliver et med huden på et øjeblik.

Helena RUBINSTIN Fairy Dust er presset florlet løst pudder, der fanger lyset og spreder det over ansigtet, så huden får en misundelsesværdig ren, klar og naturlig smuk udstråling. Den børstes på med lette strøg, i en c-form på kindbenet langs tindingen, langs næseryggen og i indre øjenkrog. Og gerne på skuldre og bryst!
Fairy Dust fås i farverne Angel Dust - sart porcelæns rosa med sølvglimt, og Lady Jane - blid gylden med guldglimt.

Surrealist Mascara & Liner – er den perfekte kombination af mascara, som gør vipperne surrealistisk lange, blødt kurvede og smukt adskilte. Klick-on flydende eyeliner med en pensel, der sikre et superpræcist resultat. Black & Black - tindrende sort eller Black & Burgundy, sort med et raffineret touch af bordeaux...

Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Fodpleje: Forkæl dine fødder

Nogle gange er et fodblad noget af det allerbedste man kan gøre for sig selv. I en travl hverdag glemmer man nemt at give fødderne pleje og opmærksomhed, og det er lidt ærgerligt. Et fodbad, lidt fodpleje og en gang massage af fødderne kan gøre underværker og ikke kun bidrage til smukke, bløde...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Keratosis Pilaris: Knopper på lår og arme

Små hårde knopper på lår, overarme og bagdel kan ofte skyldes Keratosis Pilaris. Keratosis Pilaris er en udbredt og ufarlig hudlidelse, der sjældent medfører hverken kløe eller anden fysisk ubehag. Til gengæld kan de små knopper, rent kosmetisk, være en gene - og samtidig kræve en tålmodig indsats...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Derfor er argan olie exceptionel

Som hud- og hårpleje er argan olie kendt og elsket verden over. Med den fine olies fremragende egenskaber bliver genstridigt hår silke blødt og glansfuldt, ligesom den nemt absorberes, nærer og fugter huden.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Min spa dag

En stille og afslappende stund med et duftende bad og god tid til nænsom pleje af hud, hår og negle, kan være lige dét man trænger til efter en tid, hvor der er blevet slækket på skønhedsrutinerne.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Spa-stemning

Skab den skønneste spastemning i dit eget badeværelse. Se de lækre idéer fra blandt andet Rivièra Maison, Meraki, Tine K, Yamazaki, Bathlife, LaForma, og Ordinary Things.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Økologisk kosmetik, hud- og hårpleje

Vægter man økologi og kvalitet i hverdagen, så kender man danske Green People. Virksomheden har, gennem mere end 20 år, udviklet både makeup og komplet hud- og hårplejeserie af certificerede økologiske produkter. Alle produkter indeholder naturlige og økologiske ingredienser, som beskytter, nærer og...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Trin-for-trin: Den klassiske le chignon

En klassiske knude i nakken, eller som franskmændene kalder frisuren 'Le Chignon', er nem og elegant i al sin enkelthed. Den smukke, populære frisure er både super praktisk, og med håret oppe, blottes nakke og hals og fremhæver på smukkeste vis ansigt og profil.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Makeup & hudpleje: 8 lækre, innovative produktnyheder

Lækre, innovative produktnyheder til din makeup, hud- og hårpleje fra Maria Nila, The Bodyshop, Beautyblender, Juhldal, GOSH Copenhagen, L´Oreal Paris og Kknekki fra Bon Dep.

Læs mere
Forbrugernyt
Klager over frisører er velkendte hos Forbrugerklagenævnet

Julemåneden summer af travlhed, der er meget, der skal planlægges og være klar inden den store aften. Mellem de mange praktiske gøremål, kan der måske også lige blive tid til at få ordnet lokkerne, men det kræver, at man er tidligt ude, for juletiden er også en travl tid hos frisørerne.

Travlhed er...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Ecooking Bodylotion

Ecooking Bodylotion

AVIVIR Baobab

AVIVIR Baobab

AVIVIR Aloe Vera Shampoo

AVIVIR Aloe Vera Shampoo

AVIVIR kosttilskud

AVIVIR kosttilskud

Nye Bøger
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Mercedes-Snittet, Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancocks 'Mercedes-snittet' er andet selvstændige bind i krimiserien om Kaldan og Schäfer. En nervepirrende psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet.

Læs mere
Pandemi i USA Viagra