Tekande fra Serax
Metal krukker House Doctor
Lanterner fra Rivièra Maison
Buddha i guld resin
Lancôme forårslook 2008

L.U.C.I. er resultatet af års arbejde i Lancômes laboratorier med mineraler, der ved lysets hjælp omdannes til et spekter af strålende farver.

L.U.C.I. er resultatet af års arbejde i Lancômes laboratorier med mineraler, der ved lysets hjælp omdannes til et spekter af strålende farver. Kreeret af Gucci Westman Neville til foråret 2008. Fascinerende, foranderlige, forvandlingsfarver, der matcher enhver hudtone og giver ansigtet et absolut helt personligt præg.

Gucci Westman Neville har hentet sin inspiration fra konkylien. Dens form og farvespil og barndommens minder om den fascinerende følelse af at holde den i hånden. Og fra Botticellis "The Birth of Venus", legenden om skønhed med en betagende, strålende og tindrende ren hud som en ægte perle.

Base Pro en perfekt primer, de udligner hudens struktur, glatter tørhedslinier og fjerner træthedstegn. Testet kloden rundt af make up artister og funder supereffektiv, alene eller under foundation.
Base Pro 25 ml - 275 kr. vejl.

L.U.C.I. Photonic er en ny foundation. Et rent look af nøgen hud skabt med pudder indbygget i en stor børste, der generøst spreder det fineste lysreflekterende silkematte slør over ansigtet.
L.U.C.I. Photonic - 399 kr. vejl.

L.U.C.I. eyes, en perlemorshvid tung muslingeskal, som indeholder en øjenskygge duo med silkeblød pudder i Ray of Green, Pink eller Abricot Light kombineret med en highlighter i hvid, der spiller i lyset.
L.U.C.I. eyes - 399 kr. vejl.


Ombre Glacée hvide cremeøjenskygger med perlemorseffekt af pink, abrikos og bronze nuancer. Silkebløde, fjerlette og nemme at stryge på øjenlåget.
Ombre Glacée - 199 kr. vejl.

Color Fever Gloss. Glitrende gloss med hver sit farvespil, der stryges direkte på læberne.
Color Fever Gloss - 185 kr. vejl.

Color Fever Shine, cremet superholdbar læbestift i farverne Pink Flora, Fuchsia de Nova eller Rasberry Ouvea.
Color Fever Shine - 185 kr. vejl.

Le Venis, et nyt kult produkt og starten på en helt ny serie af neglelakker. Holdbare, hurtigtørrende og superblanke.
Le Venis - 160 kr. vejl.

Skønhed & Pleje
Keratosis Pilaris: Knopper på lår og arme

Små hårde knopper på lår, overarme og bagdel kan ofte skyldes Keratosis Pilaris. Keratosis Pilaris er en udbredt og ufarlig hudlidelse, der sjældent medfører hverken kløe eller anden fysisk ubehag. Til gengæld kan de små knopper, rent kosmetisk, være en gene - og samtidig kræve en tålmodig indsats...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Derfor er argan olie exceptionel

Som hud- og hårpleje er argan olie kendt og elsket verden over. Med den fine olies fremragende egenskaber bliver genstridigt hår silke blødt og glansfuldt, ligesom den nemt absorberes, nærer og fugter huden.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Spa-stemning

Skab den skønneste spastemning i dit eget badeværelse. Se de lækre idéer fra blandt andet Rivièra Maison, Meraki, Tine K, Yamazaki, Bathlife, LaForma, og Ordinary Things.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Økologisk kosmetik, hud- og hårpleje

Vægter man økologi og kvalitet i hverdagen, så kender man danske Green People. Virksomheden har, gennem mere end 20 år, udviklet både makeup og komplet hud- og hårplejeserie af certificerede økologiske produkter. Alle produkter indeholder naturlige og økologiske ingredienser, som beskytter, nærer og...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Trin-for-trin: Den klassiske le chignon

En klassiske knude i nakken, eller som franskmændene kalder frisuren 'Le Chignon', er nem og elegant i al sin enkelthed. Den smukke, populære frisure er både super praktisk, og med håret oppe, blottes nakke og hals og fremhæver på smukkeste vis ansigt og profil.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Makeup & hudpleje: 8 lækre, innovative produktnyheder

Lækre, innovative produktnyheder til din makeup, hud- og hårpleje fra Maria Nila, The Bodyshop, Beautyblender, Juhldal, GOSH Copenhagen, L´Oreal Paris og Kknekki fra Bon Dep.

Læs mere
Forbrugernyt
Klager over frisører er velkendte hos Forbrugerklagenævnet

Julemåneden summer af travlhed, der er meget, der skal planlægges og være klar inden den store aften. Mellem de mange praktiske gøremål, kan der måske også lige blive tid til at få ordnet lokkerne, men det kræver, at man er tidligt ude, for juletiden er også en travl tid hos frisørerne.

Travlhed er...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Den nye styler fra ghd - ghd gold® rose gold

Med en stemningsfuld og festlig tid samt julefrokoster og julearrangementer ventende forude, kan det være rart at have styr på look og lokker. Og når det kommer til lækkert festhår, så er der rigtig god hjælp at hente med den spritnye styler fra ghd; ’limited edition ghd gold® rose gold’.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duft trætheden væk - Guide til et duftende bad

Sommeren går på hæld og hverdagen venter. Hvis det er lidt af en udfordring at komme i gang igen, så skyldes det ofte, at kroppens indre ur er forstyrret af feriens sengetider, døgnrytme og jetlag. Det kan være lidt af en udfordring at komme tilbage på sporet, men faste rutiner i hverdagen omkring...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Bevar sommerkuløren længere

Glad for din sommerkulør? Hvis du ikke synes, du er helt klar til at slippe det sommersolkyssede look, så har vi nogle tips til, hvordan du med lidt nænsom pleje, shimmer lotion og solskinspudder, kan bevare den smukke kulør mens sommeren så småt går på hæld.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Hvordan fjernes karsprængninger?

Hvordan fjernes karsprængninger?

Hold dig sund og rask

Hold dig sund og rask

Guide til brystforstørrelse:<BR>5 ting, du bør vide før en BFO

Guide til brystforstørrelse:
5 ting, du bør vide før en BFO

Yves Rocher Solaire Peau Parfaite

Yves Rocher Solaire Peau Parfaite

Nye Bøger
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Mercedes-Snittet, Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancocks 'Mercedes-snittet' er andet selvstændige bind i krimiserien om Kaldan og Schäfer. En nervepirrende psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet.

Læs mere
^