La Roche-Posay: Mere end 50% kvinder døjer med sensitiv og sart hud

La Roche-Posay: Mere end 50% kvinder døjer med sensitiv og sart hud 

Som en undersøgelse, sponseret af La Roche-Posay Dermatological Laboratory, har vist at mere end 50% kvinder i dag, døjer med sensitiv og sart hud, der udover at være tør, irriteret og kløende, også er særlig følsomhed overfor blandt andet solskoldning.

For at lindrer disse gener og styrke hudens modstandskraft, har La Roche-Posay Dermatological Laboratory udviklet et stort udvalg af plejeprodukter, der hver især er udviklet til at afhjælpe individuelle hudproblemer, og fremme hudens balance.

  • La Roche-Posay LIPIKAR Fluide - Ultralet, beroligende og beskyttende bodylotion
    Den skønne bodylotion er ultralet og fugtgivende, og egner sig som daglig kropspleje til hele familien.
    LIPIKAR Fluide indeholder niacinamide, som øjeblikkeligt virker beroligende på irriteret hud og beskytter huden.

    400 ml. Vejl. udsalgspris 160

  • La Roche-Posay Lipikar Balm AP+M - Tredobbelt effekt. Beroliger øjeblikkeligt. Kløestillende effekt. Reducerer forekomsten af udbrud
    Produktet balancerer hudens mikrobiom. Beroligende, styrkende og kløestillende creme til krop. Reducerer forekomsten af udbrud. Velegnet til sensitiv og irriteret hud samt hud med tendens til atopi. LIPIKAR Balm egner sig til meget/ekstremt tør hud samt hud med tendens til kløe forårsaget af tørhed. Velegnet til sensitiv og irriteret hud samt hud med tendens til atopi. Til voksne, børn og spædbørn (selv til nyfødte). Til krop og ansigt. Uden parfume.

    400 ml. Vejl. udsalgspris 255

  • La Roche-Posay ANTHELIOS Anti-Age SPF50 - Anti-age solcreme med høj beskyttelse mod UVA og UVB
    La Roche-Posay introducerer deres første hybridprodukt, som kombinerer høj solbeskyttelse med anti-ageing i et produkt. Produktet giver høj beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler, samtidig med at den reducerer og forebygger rynker og mørke pletter samt forbedrer hudens elasticitet. Produktet føles behageligt på huden, og er også velegnet til sensitiv hud.

    Kan kun købes online. 50 ml, Vejl. udsalgspris 189 

  • ANTHELIOS Pigmentation creme SPF 50+ - Meget høj beskyttelse. Til ansigt.
    Denne solcreme er især velegnet til pigmentforandringer og/eller mørke pletter. En farvet solcreme, der påføres i ansigt og på bryst uden at tilstoppe porerne i huden. Produktet hjælper med at forebygge og reducere pigmentforandringer.

    50 ml. Vejl. Udsalgspris 178

  • La Roche-Posay POSTHELIOS Aftersun Gelé - Aftersun til krop og ansigt
    En beroligende, kølende og fugtgivende aftersun gelé til krop og ansigt, der er velegnet til udtørret hud efter soleksponering og tilfører huden fugt og næring. Produktet trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke.

    200 ml. Vejl. udsalgspris 150
Skønhed & Pleje
Keratosis Pilaris: Knopper på lår og arme 

Små hårde knopper på lår, overarme og bagdel kan ofte skyldes Keratosis Pilaris. Keratosis Pilaris er en udbredt og ufarlig hudlidelse, der sjældent medfører hverken kløe eller anden fysisk ubehag. Til gengæld kan de små knopper, rent kosmetisk, være en gene - og samtidig kræve en tålmodig indsats…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Derfor er argan olie exceptionel 

Som hud- og hårpleje er argan olie kendt og elsket verden over. Med den fine olies fremragende egenskaber bliver genstridigt hår silke blødt og glansfuldt, ligesom den nemt absorberes, nærer og fugter huden.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Min spa dag 

En stille og afslappende stund med et duftende bad og god tid til nænsom pleje af hud, hår og negle, kan være lige dét man trænger til efter en tid, hvor der er blevet slækket på skønhedsrutinerne.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Spa-stemning 

Skab den skønneste spastemning i dit eget badeværelse. Se de lækre idéer fra blandt andet Rivièra Maison, Meraki, Tine K, Yamazaki, Bathlife, LaForma, og Ordinary Things.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Økologisk kosmetik, hud- og hårpleje 

Vægter man økologi og kvalitet i hverdagen, så kender man danske Green People. Virksomheden har, gennem mere end 20 år, udviklet både makeup og komplet hud- og hårplejeserie af certificerede økologiske produkter. Alle produkter indeholder naturlige og økologiske ingredienser, som beskytter, nærer og…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Idéer fra Rituals til din Valentinsdag 

Valentine kan være en rigtig fin anledning til at forkæle og være ekstra opmærksom på dem, vi holder allermest af. Men i en travl hverdag med job og børn, hvor de fleste af døgnet vågne timer går med at imødekomme og tilfredsstille alle andres behov, burde man måske overveje at bruge lidt af sin…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Trin-for-trin: Den klassiske le chignon 

En klassiske knude i nakken, eller som franskmændene kalder frisuren 'Le Chignon', er nem og elegant i al sin enkelthed. Den smukke, populære frisure er både super praktisk, og med håret oppe, blottes nakke og hals og fremhæver på smukkeste vis ansigt og profil.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Makeup & hudpleje: 8 lækre, innovative produktnyheder 

Lækre, innovative produktnyheder til din makeup, hud- og hårpleje fra Maria Nila, The Bodyshop, Beautyblender, Juhldal, GOSH Copenhagen, L´Oreal Paris og Kknekki fra Bon Dep.

Læs mere
Forbrugernyt
Klager over frisører er velkendte hos Forbrugerklagenævnet 

Julemåneden summer af travlhed, der er meget, der skal planlægges og være klar inden den store aften. Mellem de mange praktiske gøremål, kan der måske også lige blive tid til at få ordnet lokkerne, men det kræver, at man er tidligt ude, for juletiden er også en travl tid hos frisørerne.

Travlhed er…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Den nye styler fra ghd - ghd gold® rose gold 

Med en stemningsfuld og festlig tid samt julefrokoster og julearrangementer ventende forude, kan det være rart at have styr på look og lokker. Og når det kommer til lækkert festhår, så er der rigtig god hjælp at hente med den spritnye styler fra ghd; ’limited edition ghd gold® rose gold’.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^