Bestik Broste Copenhagen
Buddha i guld resin
JBS of Denmark Bamboo Collection
Ibu Jewels
Hvordan har dine negle det?

Døjer du med flossede, flækkede negle, generende neglerødder og misfarvede og rillede negle? Her får du vores bedste quickfix til pæne negle og velplejede hænder.

5 trin til smukke negle 

  1. Skrub hænder og negle grundigt med neglebørste og evt. en håndscrub. Fremstil selv en scrub af mandelolie og sukker - eller nyd Herômes effektive ’One Minute Manicure’.
  2. Giv fingerspidserne et bad med fugtgivende olie. Bland mandelolie i lunt vand og bad fingerspidserne i 10-15 minutter til neglebåndene er bløde og medgørlige. Gnid olien godt ind i fingerspidserne og skub neglebåndene skånsomt tilbage med en rosenpind.
  3. Frotter hænderne grundigt, og masser hænder og negle omhyggeligt med en fugtgivende håndcreme. Brug evt. en dissideret hånd- og neglecreme, som fx Nuxe med honning og solsikke, eller en negleolie, som fx Herôme Nourishing Nail Oil.
  4. Når håndcremen/negleolie er suget helt ind og neglene ikke længere er bløde og våde fra neglebadet, så kan du nænsomt file neglene.  
  5. Brug en krystal/glasfiber neglefil. Fil og form nænsomt hver negl i samme længde og polér herefter med en neglebuffer.

 

Nu er neglene klar til lak. Husk underlak!

Riller i neglene:
Med alderen oplever de fleste, at neglestrukturen forandres. Fx er riller i neglen et almindeligt alderstegn. Rillerne kan sjældent skjules med lak alene, men ved at anvende en såkaldt ’rillefylder’, som udfylder rillerne og giver neglen en jævn, glat overflade. Så snart neglefylderen er tør, er neglen klar til lak.

  • Herôme Ridge Filling Base Coat (10 ml.) 110,-
  • Mavala Ridge Filler (10 ml.) 114,96

Misfarvede negle:
Misfarvede negle kan skyldes flere ting: Anvender du farvet lak på neglen uden brug af underlak, så risikerer du en gullig misfarvning af neglen - og det på trods af ihærdig afrensning med lakfjerner. Med alderen kan man ligeledes opleve forandringer af neglen. Overfladen mister lidt af glansen og neglespidserne er ikke længere, så hvide som de var engang. Her kan citronsaft være effektivt ...

Citronsaft som neglebleger
Citronsaft bleger effektivt misfarvede negle: Halver en citron og plant fingrespidserne i citronkødet et par minutter. Vask herefter hænderne grundigt - og glem ikke negleolien, for citronsaft har tendens til at udtørre neglen. Hvis resultatet ikke er tilfredsstillende afbleget, så kan en opløsning af natron- & brintoverilte muligvis hjælpe.

Negleprodukter med (midlertidig) blegende effekt:

  • Sally Hansen Nail Rehab (10 ml.) 90,-
  • Herôme Natural Nail Whitener (10 ml.) 118,-
Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Fodpleje: Forkæl dine fødder

Nogle gange er et fodblad noget af det allerbedste man kan gøre for sig selv. I en travl hverdag glemmer man nemt at give fødderne pleje og opmærksomhed, og det er lidt ærgerligt. Et fodbad, lidt fodpleje og en gang massage af fødderne kan gøre underværker og ikke kun bidrage til smukke, bløde...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Keratosis Pilaris: Knopper på lår og arme

Små hårde knopper på lår, overarme og bagdel kan ofte skyldes Keratosis Pilaris. Keratosis Pilaris er en udbredt og ufarlig hudlidelse, der sjældent medfører hverken kløe eller anden fysisk ubehag. Til gengæld kan de små knopper, rent kosmetisk, være en gene - og samtidig kræve en tålmodig indsats...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Derfor er argan olie exceptionel

Som hud- og hårpleje er argan olie kendt og elsket verden over. Med den fine olies fremragende egenskaber bliver genstridigt hår silke blødt og glansfuldt, ligesom den nemt absorberes, nærer og fugter huden.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Min spa dag

En stille og afslappende stund med et duftende bad og god tid til nænsom pleje af hud, hår og negle, kan være lige dét man trænger til efter en tid, hvor der er blevet slækket på skønhedsrutinerne.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Spa-stemning

Skab den skønneste spastemning i dit eget badeværelse. Se de lækre idéer fra blandt andet Rivièra Maison, Meraki, Tine K, Yamazaki, Bathlife, LaForma, og Ordinary Things.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Økologisk kosmetik, hud- og hårpleje

Vægter man økologi og kvalitet i hverdagen, så kender man danske Green People. Virksomheden har, gennem mere end 20 år, udviklet både makeup og komplet hud- og hårplejeserie af certificerede økologiske produkter. Alle produkter indeholder naturlige og økologiske ingredienser, som beskytter, nærer og...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Trin-for-trin: Den klassiske le chignon

En klassiske knude i nakken, eller som franskmændene kalder frisuren 'Le Chignon', er nem og elegant i al sin enkelthed. Den smukke, populære frisure er både super praktisk, og med håret oppe, blottes nakke og hals og fremhæver på smukkeste vis ansigt og profil.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Makeup & hudpleje: 8 lækre, innovative produktnyheder

Lækre, innovative produktnyheder til din makeup, hud- og hårpleje fra Maria Nila, The Bodyshop, Beautyblender, Juhldal, GOSH Copenhagen, L´Oreal Paris og Kknekki fra Bon Dep.

Læs mere
Forbrugernyt
Klager over frisører er velkendte hos Forbrugerklagenævnet

Julemåneden summer af travlhed, der er meget, der skal planlægges og være klar inden den store aften. Mellem de mange praktiske gøremål, kan der måske også lige blive tid til at få ordnet lokkerne, men det kræver, at man er tidligt ude, for juletiden er også en travl tid hos frisørerne.

Travlhed er...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Repair balm Nilens Jord

Repair balm Nilens Jord

AVIVIR Baobab

AVIVIR Baobab

IDUN Minerals Midnattssol Bronzer

IDUN Minerals Midnattssol Bronzer

Hvordan fjernes karsprængninger?

Hvordan fjernes karsprængninger?

Nye Bøger
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Mercedes-Snittet, Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancocks 'Mercedes-snittet' er andet selvstændige bind i krimiserien om Kaldan og Schäfer. En nervepirrende psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet.

Læs mere
^