Lysholdere til juledekorationer<BR>og adventskrans
Kalendergaver
Gaveæske delikatesser
Skoskab i stål
Fugt til ansigtet

Gode vaner kan man aldrig få for mange af. Det gælder også i forbindelse med de daglige skønhedsritualer. En god ansigtspleje får den smukkeste glød frem i huden, så du altid ser sund og frisk ud ...

Decubal føjer nu endnu et produkt til deres serie af milde og fugtende hudplejeprodukter, nemlig Decubal Moisture Mask, en super fugtende ansigtsmaske, som opstrammer og nærer tør og træt hud...

Beskyt din hud
Din levevis afspejles i dit ansigt. Ydre påvirkninger som vind og vejr, forurening og tørt indeklima sætter sig sine spor, ligesom dine kostvaner også indvirker på huden. Tilsammen fremmer alle disse faktorer hudens ældningsproces, hvilket giver sig til kende i form af grå, ’træt’ og tør hud. For at bevare dit ansigt sundt og friskt har du brug for effektiv fugtpleje, der gør huden modstandsdygtig over for skadelige påvirkninger.

Et boost af fugt og næring
Den nye Decubal Moisture Mask er fyldt med fugt og aktive, nærende ingredienser, der plejer huden, så det både kan ses og mærkes. Masken er specielt udviklet til tør og sart hud, der kræver ekstra pleje, men kan bruges af alle, der periodevist oplever at ansigtet føles tørt, stramt og uden glød – fx i forbindelse med årstidernes skiften, indeklima eller ubalance i levevis.

Decubal Moisture Mask indeholder blandt andet sheanøddesmør og mandelolie, der nærer og blødgør huden i dybden, så den får en ensartet og lækker finish. Masken indeholder desuden kollagen, der virker opstrammende og reducerer fine rynker og linjer. Indholdet af allantoin og glycerin giver huden et effektivt fugt-boost og sætter gang i cellefornyelsen.

Sådan gør du:
Decubal Moisture Mask er en ’rigtig’ maske, der tørrer ind, så de aktive ingredienser får ro og varme til at trænge ind i huden. Brug masken 1-2 gange om ugen på ren og gerne exfolieret hud. Påfør masken i et tyndt, jævnt lag på hals og ansigt – undgå øjen-omgivelserne. Lad virke 10-15 minutter og skyl af med lunkent vand, brug evt. en svamp. Masken efterlader din hud mærkbart blødere, klar til fugtighedscreme.

Komplet og ren ansigtspleje fra Decubal
Udover den nye Moisture Mask lancerer Decubal netop nu en række andre nye produkter til din daglige ansigtspleje. Blandt nyhederne finder du også Decubal Lips & Dry Spots Balm, en næringsrig salve, der plejer og forebygger sprukne læber og andre udsatte områder som neglebånd og albuer.

Produkterne er alle specielt udviklet til tør og sart nordisk hud og er selvfølgelig parfumefri. Sammen med milde hudplejeklassikere, som Decubal Face og Face Vital Cream, udgør de nye produkter en komplet serie ansigtspleje, der gør det let at holde din hud blød, sund og smidig.

Skønhed & Pleje
Den svære kunst at skabe dejlige dufte

En meget kraftig og koncentreret duft kan være en temmelig overvældende oplevelse. Hvem har ikke haft en kradsende fornemmelse i halsen, når nogen valser forbi i en sky af parfume. På den anden side, så er det også en ærgerlig oplevelse, at have investeret i en duft, som mister sin kraft allerede...

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Genbrug dine teblade i en skøn bodyscrub

Fremstil selv den lækreste bodyscrub med eksfolierende sukker, fugtgivende og plejende aloevera og olivenolie samt citron og duftende (genbrugte!) teblade.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan en solcreme blive for gammel?

Ja, en solcreme kan blive for gammel og dermed miste sin solbeskyttende virkning.

Ifølge Forbrugerrådet har en uåbnet solcreme generelt en holdbarhed på 2 til 3 år, mens en åbnet solcreme typisk holder 12 måneder efter åbning. Men holdbarheden og den solbeskyttende virkning forudsætter blandt...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Brug sommerens frugt til nærende ansigtsmasker

Sommerens friske råvarer kan ikke alene spises, de kan bruges som opkvikkende og nærende ansigtsmasker.

Læs mere
Forår
Solhysteri?

Af og til er de danske solråd blevet kaldt alt for restriktive, og senest har forskere udfordret myndighedernes anbefalinger med udtalelser om, at solens stråler gør mere godt end skidt for kroppen. Men kritikken af solrådene hviler på et meget tyndt og fejlbehæftet videnskabeligt grundlag, advarer...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Har du droppet solcremen?

Er du den der lader solcremen ligge på hylden, så er du langt fra den eneste. En ny undersøgelse fra Kosmetik- og hygiejnebranchen viser, at en stor del af danskerne slet ikke beskytter sig med solcreme mod solens skadelige stråler.

Læs mere
Skønhed & Pleje
La Roche-Posay: Mere end 50% kvinder døjer med sensitiv og sart hud

Som en undersøgelse, sponseret af La Roche-Posay Dermatological Laboratory, har vist at mere end 50% kvinder i dag, døjer med sensitiv og sart hud, der udover at være tør, irriteret og kløende, også er særlig følsomhed overfor blandt andet solskoldning.

For at lindrer disse gener og styrke hudens...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Unge har solariedebut med mor

En ny undersøgelse viser, at 31 pct. af danske unge, der har prøvet at gå i solarium, havde deres debut med mor. Mange solariebrugere er måske ikke klar over den risiko, de løber, men solariebrug er kræftfremkaldende. Og jo yngre man er, desto farligere er det. Læs mere om 5 udbredte myter om...

Læs mere
Skønhed & Pleje
15 føde- og drikkevarer der misfarver tænderne

Et smukt tandsæt har altid været efterstræbt og til alle tider været et tegn på sundhed, vitalitet og styrke. I den moderne verden signalerer sunde, hvide tænder ligeledes både den sunde livsstil, selvtillid og overskud, og det er derfor ikke så underligt, at der hvert år er tusindvis af danskere,...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Valg af den rette eyeliner:<br> Der findes kun én måde

Valg af den rette eyeliner:
Der findes kun én måde

Sådan får du sundt og skinnende hår

Sådan får du sundt og skinnende hår

DKNY Parfume - New York For Women

DKNY Parfume - New York For Women

Øjenbrynsblyant Youngblood

Øjenbrynsblyant Youngblood

Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
^