Shorts i bambuskvalitet JBS
Sommerstel med David Austins roser
Tank top i bambus materiale
Kjole slå-om effekt og paisley print
Forårs makeuppen 2006

Forårets makeup matcher, understreger og fremhæver forårsmodens linier og farver...

Foråret 2006 går stolt med sit særpræg. Solens stråler sikre at hun fængsler ved første øjenkast. Hendes sensualitet er levende og markerende tiltrækkende som den mystiske nutids sigøjner - lige ved og dog uopnåelig......

Denim, blonde...
Forårets makeup matcher, understreger og fremhæver forårsmodens linier og farver:
Blå jeans og orange, blå jeans og champagne, hvid og sort. Fra pilotlook og læder - som vist her fra Gucci´s forårs kollektion - og korte skørter, til inkaindianerlook med hatte og blonder, gammelrosa og nougatbrun, samt jakker i feminin (mit Afrika) stil og endelig sort, gennemsigtigt, broderet sigøjner romantik ...

Forår og sarte farver
Modehusene har hver deres bud på forårets trend, men alle er de enige om at der skal farver på og eyelineren er et must.
Farverne skal helst være lidt solblegede a lá pastel farver: Sart pink, lilla, lavendel, mint, nougat, orange og den alle steds nærværende Demin blå.

Måske skal vi kigge lidt på Twiggy 60érnes store stilicon med flot eyeliner, lyst mobilt øjenlåg og mørkt i globelinien. Måske skal øjenskyggens grænser overskrides for at gøre øjnene større.

Makeuptips
Tips til denne sæson: Brug flydende eyeliner. Du kan trylle dine øjenskygger om til flydende eyeliner, ved at bruge alkohol fri skintonic og arbejde med dem (som med dine vandfarver du brugte som barn). Husk kun at bruge en lille del af skyggen, den kan måske ikke bruges som skygge efterfølgende..

Inspiration, makeup og fotos fra Guerlains Terracotta Collection 2006 og Gucci´s forårskollektion 2006..


Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Fodpleje: Forkæl dine fødder

Nogle gange er et fodblad noget af det allerbedste man kan gøre for sig selv. I en travl hverdag glemmer man nemt at give fødderne pleje og opmærksomhed, og det er lidt ærgerligt. Et fodbad, lidt fodpleje og en gang massage af fødderne kan gøre underværker og ikke kun bidrage til smukke, bløde...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Keratosis Pilaris: Knopper på lår og arme

Små hårde knopper på lår, overarme og bagdel kan ofte skyldes Keratosis Pilaris. Keratosis Pilaris er en udbredt og ufarlig hudlidelse, der sjældent medfører hverken kløe eller anden fysisk ubehag. Til gengæld kan de små knopper, rent kosmetisk, være en gene - og samtidig kræve en tålmodig indsats...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Derfor er argan olie exceptionel

Som hud- og hårpleje er argan olie kendt og elsket verden over. Med den fine olies fremragende egenskaber bliver genstridigt hår silke blødt og glansfuldt, ligesom den nemt absorberes, nærer og fugter huden.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Min spa dag

En stille og afslappende stund med et duftende bad og god tid til nænsom pleje af hud, hår og negle, kan være lige dét man trænger til efter en tid, hvor der er blevet slækket på skønhedsrutinerne.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Spa-stemning

Skab den skønneste spastemning i dit eget badeværelse. Se de lækre idéer fra blandt andet Rivièra Maison, Meraki, Tine K, Yamazaki, Bathlife, LaForma, og Ordinary Things.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Økologisk kosmetik, hud- og hårpleje

Vægter man økologi og kvalitet i hverdagen, så kender man danske Green People. Virksomheden har, gennem mere end 20 år, udviklet både makeup og komplet hud- og hårplejeserie af certificerede økologiske produkter. Alle produkter indeholder naturlige og økologiske ingredienser, som beskytter, nærer og...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Trin-for-trin: Den klassiske le chignon

En klassiske knude i nakken, eller som franskmændene kalder frisuren 'Le Chignon', er nem og elegant i al sin enkelthed. Den smukke, populære frisure er både super praktisk, og med håret oppe, blottes nakke og hals og fremhæver på smukkeste vis ansigt og profil.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Makeup & hudpleje: 8 lækre, innovative produktnyheder

Lækre, innovative produktnyheder til din makeup, hud- og hårpleje fra Maria Nila, The Bodyshop, Beautyblender, Juhldal, GOSH Copenhagen, L´Oreal Paris og Kknekki fra Bon Dep.

Læs mere
Forbrugernyt
Klager over frisører er velkendte hos Forbrugerklagenævnet

Julemåneden summer af travlhed, der er meget, der skal planlægges og være klar inden den store aften. Mellem de mange praktiske gøremål, kan der måske også lige blive tid til at få ordnet lokkerne, men det kræver, at man er tidligt ude, for juletiden er også en travl tid hos frisørerne.

Travlhed er...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Oliefri ansigtspleje fra MDerma

Oliefri ansigtspleje fra MDerma

AVIVIR Baobab

AVIVIR Baobab

Hvordan fjernes karsprængninger?

Hvordan fjernes karsprængninger?

Repair balm Nilens Jord

Repair balm Nilens Jord

Nye Bøger
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Mercedes-Snittet, Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancocks 'Mercedes-snittet' er andet selvstændige bind i krimiserien om Kaldan og Schäfer. En nervepirrende psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet.

Læs mere
^