Lanterner fra Rivièra Maison
Bestik Broste Copenhagen
Buddha i guld resin
Ibu Jewels
Førstehjælp til vinterhuden

Nimue er en videnskabelig serie af avanceret hud og kropsprodukter...

Nimue er en videnskabelig serie af avanceret hud og kropsprodukter, som har ry verden over for innovation og forskning, baseret på internationale resultatorienterede derma-cosmeceutiske hudplejeprodukter.
Produkterne er udviklet til at genoprette tidligere skade, forebygge fremtidige skade og til at beskytte hudens sundhed. Nimue kan anvendes til behandling af miljøbelastet, problematisk, hyperpigmenteret såvel som sensitiv hud.

Element Barrier er en let, non oily creme der tilbyder dobbelt barrierebeskyttelse mod miljømæssige faktorer, ekstreme temperaturer, kulde og vind. Et kompleks af blødgørende og barrierebeskyttende ingredienser styrker huden naturlige modstandskraft og beskytter mod dehydrering og inflammation.
Element Barrier 100 ml - 370 kr. vejl.

Super Hydrating Mask En fugt rig crememaske som supplerer, beroliger og hydrerer tør og stresset hud, samtidig med den reducerer de synlige tegn på hudens ældning.
Super Hydrating Mask 100 ml - 395 kr. vejl.

Hydro Lip Therapy En let læbepomade udviklet til at fugte, pleje og beskytte den tynde, fine hud på læberne. Hud der kræver mild men effektiv pleje.
Hydro Lip Therapy 5g - 80 kr. vejl.

Active Heel Treatment er et professionelt produkt til intensiv og effektiv behandling og forebyggelse af revnede og sprækkede hæle. Virker helende, smører huden, fugter og blødgør. Anbefales at anvende i kombination med Nimue Gel Socks; foret med revolutionerende gel indeholdende vitaminstærke olier til at øge væksten af sundt væv.
Kit: 100 ml tube inkl. Nimue Gel Socks og fodfil. 499 kr. vejl.

Treatment shampoo Specielt fremstillet til skånsomt mne effektivt at vaske håret samt behandle hovedbunden uden at fjerne det naturlige fugtindhold.
Hair shampoo 200 ml - 199 kr. vejl.

Derma repair er et andet produkt fra Nimue der fortjener at blive fremhævet. Produktet behandler effektiv ar og strækmærker og er baseret på unikke botaniske ekstrakter og peptider, der tilføres huden via et nanoteknologisk transportsystem.
Derma repair 100 ml - 669 kr. vejl.

Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Fodpleje: Forkæl dine fødder

Nogle gange er et fodblad noget af det allerbedste man kan gøre for sig selv. I en travl hverdag glemmer man nemt at give fødderne pleje og opmærksomhed, og det er lidt ærgerligt. Et fodbad, lidt fodpleje og en gang massage af fødderne kan gøre underværker og ikke kun bidrage til smukke, bløde...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Keratosis Pilaris: Knopper på lår og arme

Små hårde knopper på lår, overarme og bagdel kan ofte skyldes Keratosis Pilaris. Keratosis Pilaris er en udbredt og ufarlig hudlidelse, der sjældent medfører hverken kløe eller anden fysisk ubehag. Til gengæld kan de små knopper, rent kosmetisk, være en gene - og samtidig kræve en tålmodig indsats...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Derfor er argan olie exceptionel

Som hud- og hårpleje er argan olie kendt og elsket verden over. Med den fine olies fremragende egenskaber bliver genstridigt hår silke blødt og glansfuldt, ligesom den nemt absorberes, nærer og fugter huden.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Min spa dag

En stille og afslappende stund med et duftende bad og god tid til nænsom pleje af hud, hår og negle, kan være lige dét man trænger til efter en tid, hvor der er blevet slækket på skønhedsrutinerne.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Spa-stemning

Skab den skønneste spastemning i dit eget badeværelse. Se de lækre idéer fra blandt andet Rivièra Maison, Meraki, Tine K, Yamazaki, Bathlife, LaForma, og Ordinary Things.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Økologisk kosmetik, hud- og hårpleje

Vægter man økologi og kvalitet i hverdagen, så kender man danske Green People. Virksomheden har, gennem mere end 20 år, udviklet både makeup og komplet hud- og hårplejeserie af certificerede økologiske produkter. Alle produkter indeholder naturlige og økologiske ingredienser, som beskytter, nærer og...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Trin-for-trin: Den klassiske le chignon

En klassiske knude i nakken, eller som franskmændene kalder frisuren 'Le Chignon', er nem og elegant i al sin enkelthed. Den smukke, populære frisure er både super praktisk, og med håret oppe, blottes nakke og hals og fremhæver på smukkeste vis ansigt og profil.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Makeup & hudpleje: 8 lækre, innovative produktnyheder

Lækre, innovative produktnyheder til din makeup, hud- og hårpleje fra Maria Nila, The Bodyshop, Beautyblender, Juhldal, GOSH Copenhagen, L´Oreal Paris og Kknekki fra Bon Dep.

Læs mere
Forbrugernyt
Klager over frisører er velkendte hos Forbrugerklagenævnet

Julemåneden summer af travlhed, der er meget, der skal planlægges og være klar inden den store aften. Mellem de mange praktiske gøremål, kan der måske også lige blive tid til at få ordnet lokkerne, men det kræver, at man er tidligt ude, for juletiden er også en travl tid hos frisørerne.

Travlhed er...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
AVIVIR Baobab

AVIVIR Baobab

IDUN Minerals Midnattssol Bronzer

IDUN Minerals Midnattssol Bronzer

Repair balm Nilens Jord

Repair balm Nilens Jord

Ecooking Selvbruner Mousse

Ecooking Selvbruner Mousse

Nye Bøger
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Mercedes-Snittet, Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancocks 'Mercedes-snittet' er andet selvstændige bind i krimiserien om Kaldan og Schäfer. En nervepirrende psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet.

Læs mere
^