Tommy Hilfiger
500 e-bøger for børn
Kare Design spisebordsstol
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Festmakeup

En småkedelig garderobe skal ikke afholde dig fra at deltage i vinterens festarrangementer. Koncentrer dig i stedet om at gøre noget særligt ud af makeuppen, og lad guld og glimmer være essensen i dit festlook !

I den kommende tid gælder det om at gribe enhver chance for at deltage i diverse festangementer, for der er intet som en feststemt forsamling, der kan løfte dig ud af en halvgrå efterårsdag.
Og en småkedelig garderobe skal ikke holde dig tilbage. Har du hverken tid eller lyst til at forholde dig til indkøb af nyt festtøj, så ty i stedet til en af de gamle yndlingskjoler, du har det rart i. Den er måske ikke ligefrem festlig, men det kan opvejes ved, at du i stedet gør noget særligt ud af makeuppen. 

Hvis du tænker over det, så er beklædningen sjældent det, man lægger mest mærke til i den dunkle belysning. Julelooket fra L’Oréal Paris byder på magisk guld og glimmer effekt med ’ Volume Million Lashes Glitter Top Coat’ og ikke mindst den helt geniale øjenskygge ’Color Riche Les Ombres Pure 500 Gold Mania’

Guld og glimmer skal der til
L’Oréal Paris slår tonen an med lancering af årets julemakuplook. Et look, hvor inspirationen er hentet fra filmlærredets divaer, som Nicole Kidman i Grace of Monaco og Carey Mulligan i The Great Gatsby.
”Årets julelook fra L’Oréal Paris, er et look med guld og glamour, på en gang luksuriøst og elegant – med et strejf af dekadence.” fortæller Sine Gerstenberg, PR Manager hos L’Oréal Paris. ”Og så kan det skrues op og ned, afhængig af anledning og temperament. Skyggerne kan tones op til et dramatisk festudtryk eller bruges som en fin accent til et diskret middagslook. Lakkerne kan bruges sammen som elegant nailart eller hver for sig for et monokromt, lækkert udtryk. Og så er der årets ultimative skønhedskøb, der kan kickstarte ethvert festlook: glimmer tip coaten fra L’Oréal Paris, der kan lægges på vipperne som diskret glimmerstøv eller i flere lag for et kraftigt glitter pay off. Den fine applikator gør, at glimmerstøvet også kan duppes på brynet som en overraskende effekt eller bruges som et sidste ’touch’ på øjenlåget eller kindbenet.”

Produktanvisning:

  • Volume Million Lashes Glitter Top Coat L’Oréal Paris (Limited edition). Vejl. 139,95 
  • Volume Million Lashes So Couture fra L’Oréal Paris. Vejl. 139,95
  • Super Liner Ultra Precision fra L’Oréal Paris. Vejl 84,95
  • Le Vernis Kimono Empire (875). Vejl. 39,95
  • Le Vernis Imperial Gold (223) Vejl. 39,95
  • Color Riche Les Ombres Pure 500 Gold Mania. Vejl. 59,95
  • Color Riche Les Ombres Pure 301 Escape In Bordeaux. Vejl. 59,95.


Skønhed & Pleje
Den svære kunst at skabe dejlige dufte

En meget kraftig og koncentreret duft kan være en temmelig overvældende oplevelse. Hvem har ikke haft en kradsende fornemmelse i halsen, når nogen valser forbi i en sky af parfume. På den anden side, så er det også en ærgerlig oplevelse, at have investeret i en duft, som mister sin kraft allerede...

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Genbrug dine teblade i en skøn bodyscrub

Fremstil selv den lækreste bodyscrub med eksfolierende sukker, fugtgivende og plejende aloevera og olivenolie samt citron og duftende (genbrugte!) teblade.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan en solcreme blive for gammel?

Ja, en solcreme kan blive for gammel og dermed miste sin solbeskyttende virkning.

Ifølge Forbrugerrådet har en uåbnet solcreme generelt en holdbarhed på 2 til 3 år, mens en åbnet solcreme typisk holder 12 måneder efter åbning. Men holdbarheden og den solbeskyttende virkning forudsætter blandt...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Brug sommerens frugt til nærende ansigtsmasker

Sommerens friske råvarer kan ikke alene spises, de kan bruges som opkvikkende og nærende ansigtsmasker.

Læs mere
Forår
Solhysteri?

Af og til er de danske solråd blevet kaldt alt for restriktive, og senest har forskere udfordret myndighedernes anbefalinger med udtalelser om, at solens stråler gør mere godt end skidt for kroppen. Men kritikken af solrådene hviler på et meget tyndt og fejlbehæftet videnskabeligt grundlag, advarer...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Har du droppet solcremen?

Er du den der lader solcremen ligge på hylden, så er du langt fra den eneste. En ny undersøgelse fra Kosmetik- og hygiejnebranchen viser, at en stor del af danskerne slet ikke beskytter sig med solcreme mod solens skadelige stråler.

Læs mere
Skønhed & Pleje
La Roche-Posay: Mere end 50% kvinder døjer med sensitiv og sart hud

Som en undersøgelse, sponseret af La Roche-Posay Dermatological Laboratory, har vist at mere end 50% kvinder i dag, døjer med sensitiv og sart hud, der udover at være tør, irriteret og kløende, også er særlig følsomhed overfor blandt andet solskoldning.

For at lindrer disse gener og styrke hudens...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Unge har solariedebut med mor

En ny undersøgelse viser, at 31 pct. af danske unge, der har prøvet at gå i solarium, havde deres debut med mor. Mange solariebrugere er måske ikke klar over den risiko, de løber, men solariebrug er kræftfremkaldende. Og jo yngre man er, desto farligere er det. Læs mere om 5 udbredte myter om...

Læs mere
Skønhed & Pleje
15 føde- og drikkevarer der misfarver tænderne

Et smukt tandsæt har altid været efterstræbt og til alle tider været et tegn på sundhed, vitalitet og styrke. I den moderne verden signalerer sunde, hvide tænder ligeledes både den sunde livsstil, selvtillid og overskud, og det er derfor ikke så underligt, at der hvert år er tusindvis af danskere,...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Øjenbrynsblyant Youngblood

Øjenbrynsblyant Youngblood

Laura Mercier Loose Setting Powder

Laura Mercier Loose Setting Powder

Få bugt med små <BR>og store hudproblemer

Få bugt med små
og store hudproblemer

Parfume - ‘Le parfume solide’

Parfume - ‘Le parfume solide’

Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
^