Er dit hår klart til sommer og sol?

Er dit hår klart til sommer og sol?

Er dit hår klart til sommer og sol? 

Håret har også godt af ekstra opmærksomhed når du opholder dig i solen, men også bagefter, og til begge formål er det kommet nye produkter fra Wella ...

Sommeren er allerede godt i gang, og det er igen vigtigt at beskytte sig mod solens skadelige UV-stråler. Der er dog ingen grund til at undgå de hyggelige stunder udendørs, hvis bare du husker at beskytte dig selv godt.

Håret har også godt af ekstra opmærksomhed når du opholder dig i solen, men også bagefter, og til begge formål er det kommet nye produkter fra Wella.

SP Sun Concentrate:
Tilføjes den daglige conditioner og giver håret 10 timers beskyttelse mod UV-stråler. Beskyttende ingredienser aktiveres, når du går ud i solen og fungerer perfekt til solrige dage i byen.
Vejl. 189 kr.

After Sun Shampoo og Conditioner
Shampooen renser håret grundigt men mildt, og med sit indhold af C-vitamin nedbryder den samtidig metalrester på håret, som ofte findes i vandhanevand.
vejl. 250 ml. 179 kr.

Conditioneren reparerer skadet hår, og tilfører fugt på samme tid. Den gør hverken håret fladt eller tungt, da de reparerende ingredienser løfter og støtter håret.
Vejl. 200 ml. 189 kr.

Holiday Rescue i rejsestørrelser
Hårprodukter som beskytter, fugter og plejer bør altid være på pakkelisten. Men med de internationale flyveregler, der begrænser væsker til 100 ml. flasker, der alle skal kunne være i en 1 liters pose, er det lettere sagt end gjort. Derfor har Wella Professional lavet nogle af bestsellerprodukterne i rejsestørrelser, der er nemme at pakke, små nok til at tage med i en weekendtaske og som holder længe nok til en ferie.

Brilliance Shampoo og Mask - i 2 variationer - til fint/normalt hår og til kraftigt hår. Beskytter det farvede hår, selv når det udsættes for sol, saltvand eller klor.
25 og 50 ml. 29 kr.

Enrich Shampoo og Conditioner kommer i 2 variationer - til fint/normalt hår og til kraftigt hår - som bege tilfører håret fugtighed, så det ser dejligt sundt ud og ikke kruser.
30 og 50 ml. 29 kr.

Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv duftende læbepleje 

Det er super nemt og enkelt selv at fremstille læbepomade. Med ganske få ingredienser, som alle fås i helsekostforretninger, kan du fremstille læbepleje med lige den duft, du holder allermest af. Grundingredienserne er lanolin, koldpresset sheasmør, bivoks og vegetabilsk olie.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Nye parfumer og unikke duftoplevelser 2022 

Har du næse for god parfume, så skorter det ikke på nye, fristende duftoplevelser.

Tjek seneste lanceringer af dufte fra parfumehuse som blandt andet Givenchy, Valentino, Calvin Klein, Gucci, Jean Paul Gaultier og Shisedio. Kig efter parfumer med de duftnoter, du sætter allermest pris på, og få en…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Parfumestoffer i kosmetiske produkter 

Parfumestoffer i fx cremer, lotion og andre personlige plejeprodukter skal, ifølge Forbrugerrådet, som udgangspunkt deklareres som ’parfum’, ’aroma’ eller ’fragrance' i ingredienslisten. Men det kan producenterne undlade, hvis parfumestofferne fx er tilsat som konservering eller har andre…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Blomstrer pigmentpletterne? 

Med forårssolen følger pigmenttesten: Har du beskyttet din hud tilstrækkeligt med solfaktor, eller er pigmentpletterne sprunget ud i fuldt flor? Hvis ja, hvad gør man så for at mindske skaderne?

Læs mere
Skønhed & Pleje
15 føde- og drikkevarer der misfarver tænderne 

Et smukt tandsæt har altid været efterstræbt og til alle tider været et tegn på sundhed, vitalitet og styrke. I den moderne verden signalerer sunde, hvide tænder ligeledes både den sunde livsstil, selvtillid og overskud, og det er derfor ikke så underligt, at der hvert år er tusindvis af danskere,…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kosmetiske indgreb - drømmen om evig ungdom 

Drømmen om til evig tid at bevare en ung og spændstig krop, et ansigt uden fuger og linier, struttende bryster og en flad mave, bliver for mange af os mere og mere påtrængende jo ældre vi bliver. Nogle kaster sig ud i store kirurgiske eksperimenter for bekæmpe de uundgåelige tegn på aldring.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Den svære kunst at skabe dejlige dufte 

En meget kraftig og koncentreret duft kan være en temmelig overvældende oplevelse. Hvem har ikke haft en kradsende fornemmelse i halsen, når nogen valser forbi i en sky af parfume. På den anden side, så er det også en ærgerlig oplevelse, at have investeret i en duft, som mister sin kraft allerede…

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Genbrug dine teblade i en skøn bodyscrub  

Fremstil selv den lækreste bodyscrub med eksfolierende sukker, fugtgivende og plejende aloevera og olivenolie samt citron og duftende (genbrugte!) teblade.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan en solcreme blive for gammel? 

Ja, en solcreme kan blive for gammel og dermed miste sin solbeskyttende virkning.

Ifølge Forbrugerrådet har en uåbnet solcreme generelt en holdbarhed på 2 til 3 år, mens en åbnet solcreme typisk holder 12 måneder efter åbning. Men holdbarheden og den solbeskyttende virkning forudsætter blandt…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Brug sommerens frugt til nærende ansigtsmasker 

Sommerens friske råvarer kan ikke alene spises, de kan bruges som opkvikkende og nærende ansigtsmasker.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^