Ogawa Kazumaza
Sommerstel med David Austins roser
Tank top i bambus materiale
Store runde solbriller
Dr. Andrew weil for origins

Origins lancerer en ny serie med specialprodukter i samarbejde med skønheds- og velværeguruen Dr. Andrew Weil ...

Origins lancerer en ny serie med specialprodukter i samarbejde med skønheds- og velværeguruen Dr. Andrew Weil.

'Dr. Weil for Origins'-serien, indeholder i første omgang følgende 2 produkter:

Mega-Mushroom Face Serum
- to optimize skin's defenses against aging. Det lindrende, lette serum indeholder en svampeblanding af Hypsizygus ulmarius, Cordyceps og Reishi sammen emd ingefær, gurkemeje, hellig basilikun, resveratrol og Argan nøddeolie.

Kommes på ren hud i ansigtet og på halsen morgen og aften. Følg op med din almindelige hudpleje. Ved daglig brug vil du snart se en fornyet udstråling og klarhed. Din hud vil se bedre ud og føles roligere, sundere og mindre stresset.
50 ml. 395 kr.

Mega-Mushroom Face Cream
- to optimize skin's defenses against aging. En fugtcreme med Hypsizygus ulmarius og Chaga svampe samt ekstrakt af påskeliljens knoldrod, der er kendt for at øge hudens energi og lægge en dæmper på aldersforandringerne. Blandt andre nøgleingredienser er menyanthus og lyngekstrakt, som virker opstrammende, Fucoidan fra Okinawa tang, lipider fra hvede og majs, der modviker fugttab. Gær er kendt for at optimere hudens naturlige reparationsprocesser, og C-samt E-vitamin der beskytter mod de miljømæssige skader.
50 ml. 495 kr.

Også fremtidige produkter vil være baseret på principperne om en integrativ vinkel på hudpleje.

Dr. Andrew Weil
Gennem de senste 30 år har Dr. Andrew Weil, der er uddannet læge og botanist fra Harvard, koncentreret sig om at udvikle, udøve og oplære andre i principperne bag integrativ sundhed. Der tages højde for hele personene (krop, sind og ånd), herunder alle aspekter af på gældende livsstil.

"Jeg tror, at noget af det mest tiltalende ved integrativ sundhed er , at det sætter mennesker i stand til at få kontrol med deres liv på en dynamisk måde" - siger Dr. Weil.

Til hans mange anerkendelser hører at han for nylig er blevet kåret til en af Time Magazine´s "100 mest indflydelsesrige personer" og "ansigtet bag integrativ sundhed".

Blandt hans mange best-sellers er "8 weeks to Optimum Health" og "Spontaneous Healing".

Hans nyeste bog "Healthy Aging" giver en udfordrene ny vinkel på ældning.

Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Fodpleje: Forkæl dine fødder

Nogle gange er et fodblad noget af det allerbedste man kan gøre for sig selv. I en travl hverdag glemmer man nemt at give fødderne pleje og opmærksomhed, og det er lidt ærgerligt. Et fodbad, lidt fodpleje og en gang massage af fødderne kan gøre underværker og ikke kun bidrage til smukke, bløde...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Keratosis Pilaris: Knopper på lår og arme

Små hårde knopper på lår, overarme og bagdel kan ofte skyldes Keratosis Pilaris. Keratosis Pilaris er en udbredt og ufarlig hudlidelse, der sjældent medfører hverken kløe eller anden fysisk ubehag. Til gengæld kan de små knopper, rent kosmetisk, være en gene - og samtidig kræve en tålmodig indsats...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Derfor er argan olie exceptionel

Som hud- og hårpleje er argan olie kendt og elsket verden over. Med den fine olies fremragende egenskaber bliver genstridigt hår silke blødt og glansfuldt, ligesom den nemt absorberes, nærer og fugter huden.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Min spa dag

En stille og afslappende stund med et duftende bad og god tid til nænsom pleje af hud, hår og negle, kan være lige dét man trænger til efter en tid, hvor der er blevet slækket på skønhedsrutinerne.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Spa-stemning

Skab den skønneste spastemning i dit eget badeværelse. Se de lækre idéer fra blandt andet Rivièra Maison, Meraki, Tine K, Yamazaki, Bathlife, LaForma, og Ordinary Things.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Økologisk kosmetik, hud- og hårpleje

Vægter man økologi og kvalitet i hverdagen, så kender man danske Green People. Virksomheden har, gennem mere end 20 år, udviklet både makeup og komplet hud- og hårplejeserie af certificerede økologiske produkter. Alle produkter indeholder naturlige og økologiske ingredienser, som beskytter, nærer og...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Trin-for-trin: Den klassiske le chignon

En klassiske knude i nakken, eller som franskmændene kalder frisuren 'Le Chignon', er nem og elegant i al sin enkelthed. Den smukke, populære frisure er både super praktisk, og med håret oppe, blottes nakke og hals og fremhæver på smukkeste vis ansigt og profil.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Makeup & hudpleje: 8 lækre, innovative produktnyheder

Lækre, innovative produktnyheder til din makeup, hud- og hårpleje fra Maria Nila, The Bodyshop, Beautyblender, Juhldal, GOSH Copenhagen, L´Oreal Paris og Kknekki fra Bon Dep.

Læs mere
Forbrugernyt
Klager over frisører er velkendte hos Forbrugerklagenævnet

Julemåneden summer af travlhed, der er meget, der skal planlægges og være klar inden den store aften. Mellem de mange praktiske gøremål, kan der måske også lige blive tid til at få ordnet lokkerne, men det kræver, at man er tidligt ude, for juletiden er også en travl tid hos frisørerne.

Travlhed er...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Hvordan fjernes karsprængninger?

Hvordan fjernes karsprængninger?

Repair balm Nilens Jord

Repair balm Nilens Jord

AVIVIR kosttilskud

AVIVIR kosttilskud

AVIVIR Aloe Vera Shampoo

AVIVIR Aloe Vera Shampoo

Nye Bøger
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Mercedes-Snittet, Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancocks 'Mercedes-snittet' er andet selvstændige bind i krimiserien om Kaldan og Schäfer. En nervepirrende psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet.

Læs mere
^