Tommy Hilfiger
500 e-bøger for børn
Kare Design spisebordsstol
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Dr. Andrew weil for origins

Origins lancerer en ny serie med specialprodukter i samarbejde med skønheds- og velværeguruen Dr. Andrew Weil ...

Origins lancerer en ny serie med specialprodukter i samarbejde med skønheds- og velværeguruen Dr. Andrew Weil.

'Dr. Weil for Origins'-serien, indeholder i første omgang følgende 2 produkter:

Mega-Mushroom Face Serum
- to optimize skin's defenses against aging. Det lindrende, lette serum indeholder en svampeblanding af Hypsizygus ulmarius, Cordyceps og Reishi sammen emd ingefær, gurkemeje, hellig basilikun, resveratrol og Argan nøddeolie.

Kommes på ren hud i ansigtet og på halsen morgen og aften. Følg op med din almindelige hudpleje. Ved daglig brug vil du snart se en fornyet udstråling og klarhed. Din hud vil se bedre ud og føles roligere, sundere og mindre stresset.
50 ml. 395 kr.

Mega-Mushroom Face Cream
- to optimize skin's defenses against aging. En fugtcreme med Hypsizygus ulmarius og Chaga svampe samt ekstrakt af påskeliljens knoldrod, der er kendt for at øge hudens energi og lægge en dæmper på aldersforandringerne. Blandt andre nøgleingredienser er menyanthus og lyngekstrakt, som virker opstrammende, Fucoidan fra Okinawa tang, lipider fra hvede og majs, der modviker fugttab. Gær er kendt for at optimere hudens naturlige reparationsprocesser, og C-samt E-vitamin der beskytter mod de miljømæssige skader.
50 ml. 495 kr.

Også fremtidige produkter vil være baseret på principperne om en integrativ vinkel på hudpleje.

Dr. Andrew Weil
Gennem de senste 30 år har Dr. Andrew Weil, der er uddannet læge og botanist fra Harvard, koncentreret sig om at udvikle, udøve og oplære andre i principperne bag integrativ sundhed. Der tages højde for hele personene (krop, sind og ånd), herunder alle aspekter af på gældende livsstil.

"Jeg tror, at noget af det mest tiltalende ved integrativ sundhed er , at det sætter mennesker i stand til at få kontrol med deres liv på en dynamisk måde" - siger Dr. Weil.

Til hans mange anerkendelser hører at han for nylig er blevet kåret til en af Time Magazine´s "100 mest indflydelsesrige personer" og "ansigtet bag integrativ sundhed".

Blandt hans mange best-sellers er "8 weeks to Optimum Health" og "Spontaneous Healing".

Hans nyeste bog "Healthy Aging" giver en udfordrene ny vinkel på ældning.

Skønhed & Pleje
Den svære kunst at skabe dejlige dufte

En meget kraftig og koncentreret duft kan være en temmelig overvældende oplevelse. Hvem har ikke haft en kradsende fornemmelse i halsen, når nogen valser forbi i en sky af parfume. På den anden side, så er det også en ærgerlig oplevelse, at have investeret i en duft, som mister sin kraft allerede...

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Genbrug dine teblade i en skøn bodyscrub

Fremstil selv den lækreste bodyscrub med eksfolierende sukker, fugtgivende og plejende aloevera og olivenolie samt citron og duftende (genbrugte!) teblade.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan en solcreme blive for gammel?

Ja, en solcreme kan blive for gammel og dermed miste sin solbeskyttende virkning.

Ifølge Forbrugerrådet har en uåbnet solcreme generelt en holdbarhed på 2 til 3 år, mens en åbnet solcreme typisk holder 12 måneder efter åbning. Men holdbarheden og den solbeskyttende virkning forudsætter blandt...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Brug sommerens frugt til nærende ansigtsmasker

Sommerens friske råvarer kan ikke alene spises, de kan bruges som opkvikkende og nærende ansigtsmasker.

Læs mere
Forår
Solhysteri?

Af og til er de danske solråd blevet kaldt alt for restriktive, og senest har forskere udfordret myndighedernes anbefalinger med udtalelser om, at solens stråler gør mere godt end skidt for kroppen. Men kritikken af solrådene hviler på et meget tyndt og fejlbehæftet videnskabeligt grundlag, advarer...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Har du droppet solcremen?

Er du den der lader solcremen ligge på hylden, så er du langt fra den eneste. En ny undersøgelse fra Kosmetik- og hygiejnebranchen viser, at en stor del af danskerne slet ikke beskytter sig med solcreme mod solens skadelige stråler.

Læs mere
Skønhed & Pleje
La Roche-Posay: Mere end 50% kvinder døjer med sensitiv og sart hud

Som en undersøgelse, sponseret af La Roche-Posay Dermatological Laboratory, har vist at mere end 50% kvinder i dag, døjer med sensitiv og sart hud, der udover at være tør, irriteret og kløende, også er særlig følsomhed overfor blandt andet solskoldning.

For at lindrer disse gener og styrke hudens...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Unge har solariedebut med mor

En ny undersøgelse viser, at 31 pct. af danske unge, der har prøvet at gå i solarium, havde deres debut med mor. Mange solariebrugere er måske ikke klar over den risiko, de løber, men solariebrug er kræftfremkaldende. Og jo yngre man er, desto farligere er det. Læs mere om 5 udbredte myter om...

Læs mere
Skønhed & Pleje
15 føde- og drikkevarer der misfarver tænderne

Et smukt tandsæt har altid været efterstræbt og til alle tider været et tegn på sundhed, vitalitet og styrke. I den moderne verden signalerer sunde, hvide tænder ligeledes både den sunde livsstil, selvtillid og overskud, og det er derfor ikke så underligt, at der hvert år er tusindvis af danskere,...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Nails Inc Neglelak

Nails Inc Neglelak

Parfume - ‘Le parfume solide’

Parfume - ‘Le parfume solide’

Valg af den rette eyeliner:<br> Der findes kun én måde

Valg af den rette eyeliner:
Der findes kun én måde

Laura Mercier Loose Setting Powder

Laura Mercier Loose Setting Powder

Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
^