Cest Bon glaskuglestage
Børnelænestol Riviera Maison
Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk
Signature hos Like ANNA
Dr. Andrew weil for origins

Origins lancerer en ny serie med specialprodukter i samarbejde med skønheds- og velværeguruen Dr. Andrew Weil ...

Origins lancerer en ny serie med specialprodukter i samarbejde med skønheds- og velværeguruen Dr. Andrew Weil.

'Dr. Weil for Origins'-serien, indeholder i første omgang følgende 2 produkter:

Mega-Mushroom Face Serum
- to optimize skin's defenses against aging. Det lindrende, lette serum indeholder en svampeblanding af Hypsizygus ulmarius, Cordyceps og Reishi sammen emd ingefær, gurkemeje, hellig basilikun, resveratrol og Argan nøddeolie.

Kommes på ren hud i ansigtet og på halsen morgen og aften. Følg op med din almindelige hudpleje. Ved daglig brug vil du snart se en fornyet udstråling og klarhed. Din hud vil se bedre ud og føles roligere, sundere og mindre stresset.
50 ml. 395 kr.

Mega-Mushroom Face Cream
- to optimize skin's defenses against aging. En fugtcreme med Hypsizygus ulmarius og Chaga svampe samt ekstrakt af påskeliljens knoldrod, der er kendt for at øge hudens energi og lægge en dæmper på aldersforandringerne. Blandt andre nøgleingredienser er menyanthus og lyngekstrakt, som virker opstrammende, Fucoidan fra Okinawa tang, lipider fra hvede og majs, der modviker fugttab. Gær er kendt for at optimere hudens naturlige reparationsprocesser, og C-samt E-vitamin der beskytter mod de miljømæssige skader.
50 ml. 495 kr.

Også fremtidige produkter vil være baseret på principperne om en integrativ vinkel på hudpleje.

Dr. Andrew Weil
Gennem de senste 30 år har Dr. Andrew Weil, der er uddannet læge og botanist fra Harvard, koncentreret sig om at udvikle, udøve og oplære andre i principperne bag integrativ sundhed. Der tages højde for hele personene (krop, sind og ånd), herunder alle aspekter af på gældende livsstil.

"Jeg tror, at noget af det mest tiltalende ved integrativ sundhed er , at det sætter mennesker i stand til at få kontrol med deres liv på en dynamisk måde" - siger Dr. Weil.

Til hans mange anerkendelser hører at han for nylig er blevet kåret til en af Time Magazine´s "100 mest indflydelsesrige personer" og "ansigtet bag integrativ sundhed".

Blandt hans mange best-sellers er "8 weeks to Optimum Health" og "Spontaneous Healing".

Hans nyeste bog "Healthy Aging" giver en udfordrene ny vinkel på ældning.

Forbrugernyt
Klager over frisører er velkendte hos Forbrugerklagenævnet

Julemåneden summer af travlhed, der er meget, der skal planlægges og være klar inden den store aften. Mellem de mange praktiske gøremål, kan der måske også lige blive tid til at få ordnet lokkerne, men det kræver, at man er tidligt ude, for juletiden er også en travl tid hos frisørerne.

Travlhed er...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Den nye styler fra ghd - ghd gold® rose gold

Med en stemningsfuld og festlig tid samt julefrokoster og julearrangementer ventende forude, kan det være rart at have styr på look og lokker. Og når det kommer til lækkert festhår, så er der rigtig god hjælp at hente med den spritnye styler fra ghd; ’limited edition ghd gold® rose gold’.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duft trætheden væk - Guide til et duftende bad

Sommeren går på hæld og hverdagen venter. Hvis det er lidt af en udfordring at komme i gang igen, så skyldes det ofte, at kroppens indre ur er forstyrret af feriens sengetider, døgnrytme og jetlag. Det kan være lidt af en udfordring at komme tilbage på sporet, men faste rutiner i hverdagen omkring...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Bevar sommerkuløren længere

Glad for din sommerkulør? Hvis du ikke synes, du er helt klar til at slippe det sommersolkyssede look, så har vi nogle tips til, hvordan du med lidt nænsom pleje, shimmer lotion og solskinspudder, kan bevare den smukke kulør mens sommeren så småt går på hæld.

Læs mere
Forår
Solhysteri?

Af og til er de danske solråd blevet kaldt alt for restriktive, og senest har forskere udfordret myndighedernes anbefalinger med udtalelser om, at solens stråler gør mere godt end skidt for kroppen. Men kritikken af solrådene hviler på et meget tyndt og fejlbehæftet videnskabeligt grundlag, advarer...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Nilens Jord Allergy Award

Med deres allergicertificeret læbestift har Nilens Jord netop vundet den anerkendte Allergy Award i kategorien 'Best skin friendly product for Women - face'.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Til kamp mod tørre, sprukne læber

Med frostvejr og vinterens knastørre indeklima, er det igen højsæson for tørre, sprukne læber. Trods regelmæssig pleje, kan læberne være så hårdt medtaget, at ingen læbeprodukter synes at hjælpe -uanset hvor ofte man smører det på. Med den rigtige læbepleje og nogle enkle råd, kan man igen have...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Naturlige ingredienser er også allergifremkaldende

Mange hudpleje- og makeupprodukter markedsføres med anprisninger om, at de er økologiske, eller at de kun indeholder naturlige ingredienser. Det kan give indtryk af, at produkterne må være bedre, sundere eller måske mindre allergifremkaldende end produkter med syntetiske ingredienser, skriver...

Læs mere
Vinter
Min spa dag

Der bliver som regel slækket lidt på skønhedsrutinerne i vinterhalvåret. Men egentlig er der jo al mulig grund til at forkæle sig selv lidt de mørke og kolde vinteraftner. For sådan lidt selvforkælelse kan nemt bidrage til øget velvære og overskud - og det er jo lige det, de fleste af os trænger til...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Godt lakket til!

Aldrig har udvalget af mærker og farver været større. Der er lækker lak til enhver lejlighed: fra det eksklusive og diskrete, forførende og naturlige, til det vilde og opsigtsvækkende. Bliv klar til at sætte kulør på efteråret med ny lak på neglene. Sæsonens stemningsfulde farvepalette spænder over...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Diamantslibning af huden

Diamantslibning af huden

AVIVIR kosttilskud

AVIVIR kosttilskud

K-Beauty - Innovativ og <BR>effektiv koreansk hudpleje

K-Beauty - Innovativ og
effektiv koreansk hudpleje

AVIVIR Baobab

AVIVIR Baobab

Nye Bøger
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Mercedes-Snittet, Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancocks 'Mercedes-snittet' er andet selvstændige bind i krimiserien om Kaldan og Schäfer. En nervepirrende psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet.

Læs mere
^