Colordefiner fra maybelline

Colordefiner fra maybelline

Colordefiner fra maybelline 

Colordefiner shadow stick fra Maybelline omkranser øjnene på smukkeste vis ...

Colordefiner shadow stick fra Maybelline omkranser øjnene på smukkeste vis.

Øjnene spiller en stor rolle i forhold til vores udstråling og de afspejler ofte også det humør vi er i. Forskellige farver kan være med til at underbygge ens udtryk, hvilket gør det essentielt med forskellige farver til at påføre øjenomgivelserne.

Colordefiner er vandfast og fås i 10 flotte farver.
59,95 kr. vejl.

Forår
Solhysteri? 

Af og til er de danske solråd blevet kaldt alt for restriktive, og senest har forskere udfordret myndighedernes anbefalinger med udtalelser om, at solens stråler gør mere godt end skidt for kroppen. Men kritikken af solrådene hviler på et meget tyndt og fejlbehæftet videnskabeligt grundlag, advarer…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder 

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Har du droppet solcremen? 

Er du den der lader solcremen ligge på hylden, så er du langt fra den eneste. En ny undersøgelse fra Kosmetik- og hygiejnebranchen viser, at en stor del af danskerne slet ikke beskytter sig med solcreme mod solens skadelige stråler.

Læs mere
Skønhed & Pleje
La Roche-Posay: Mere end 50% kvinder døjer med sensitiv og sart hud 

Som en undersøgelse, sponseret af La Roche-Posay Dermatological Laboratory, har vist at mere end 50% kvinder i dag, døjer med sensitiv og sart hud, der udover at være tør, irriteret og kløende, også er særlig følsomhed overfor blandt andet solskoldning.

For at lindrer disse gener og styrke hudens…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Unge har solariedebut med mor 

En ny undersøgelse viser, at 31 pct. af danske unge, der har prøvet at gå i solarium, havde deres debut med mor. Mange solariebrugere er måske ikke klar over den risiko, de løber, men solariebrug er kræftfremkaldende. Og jo yngre man er, desto farligere er det. Læs mere om 5 udbredte myter om…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Guldlak til sommertæer og -fingre 

Læg den smukke gyldne lak i et enkelt lag eller to, og du opnår samme glimtende effekt, som når du lader dine fingre glide gennem det gyldene strandsand en sommerdag.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Rituals: The Ritual of Sakura 

 

Ritualer er i mange kulturer verden over en væsentlig og vigtig del af tilværelsen; Stille stunder, hvor man gennem små ritualer og ceremonier, finder indre ro og balance. Måske kan ’den slags’ synes spild af tid i vores egen stressede hverdag, for hvordan i alverden skulle man kunne finde plads…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Mascara - Guide til de bedste 

Det ville unægteligt være temmelig meget nemmere, hvis der fandtes en enkelt mascara, der garanterede os allesammen de perfekte vipper. Men da der er stor forskel på den vippeform, -længde og -fylde vi hver især har, og ikke mindst hvilket look vi hver især tilstræber, så risikerer man at skulle…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Makeup tips med Anastasia Beverly Hills  

Det kræver tålmodighed og en sikker hånd, men med nogle enkle tricks fra de professionelle makeupartister, kan du lægge en makeup, som er elegant og festlig, uden at være prætentiøst.

 

Læs mere
Skønhed & Pleje
Styling og pleje af 6 smukke frisurer  

Omhyggeligt valg af hårplejeprodukter kan give hår og frisurer nyt liv. Her får du tips til styling og pleje af 6 forskellige, skønne frisurer.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^