Bevar sommerkuløren længere

Tiden, hvor forudsætningen for at få en gylden, solbrun hud, var mange timers ophold i enten sol eller solarie, er heldigvis forbi. Prisen for at udsætte huden for sundhedsfarlige stråler med øget risiko for solskader og cancer tilfølge, er simpelthen for høj, især når der i dag findes stribevis af alternativer.

Bevar sommerkuløren længere 

Glad for din sommerkulør? Hvis du ikke synes, du er helt klar til at slippe det sommersolkyssede look, så har vi nogle tips til, hvordan du med lidt nænsom pleje, shimmer lotion og solskinspudder, kan bevare den smukke kulør mens sommeren så småt går på hæld.

Solskinskysset hud langt ind i efteråret

For de af os, der synes at vi tager os bedst ud med solkysset sommerhud, er sensommeren lidt af et antiklimaks. Det har været en lang og solrig sommer, hvor vi har kunne tage den gyldne teint for givet, men med udsigten til efterår og færre solskinstimer, bliver det en udfordring at holde kuløren ved lige. Heldigvis kan man nemt, ved hjælp af nogle enkle skønhedstricks og produkter, nyde en gylden teint langt ind i efteråret.

Exfoliering giver huden glød

Ved at nænsomt at exfoliere din hud med en mild skrubbecreme får du ikke kun renset huden så din teint fremstår jævn og lækker, du øger også blodcirkulationen i huden, hvilket giver huden en smuk glød.

Fra Rituals kommer 'The Ritual of Hammam Black Soap', som er en plejende sæbe, der dybderenser, fjerner døde hudceller og efterlader huden silkeblød og klar til exfoliering. Fugt Kessa handsken og brug den til nænsomt at skrubbe hele kroppen. Handsken er lavet af et materiale som fjerner døde hudceller og overskydende olie fra huden, mens den giver en let massage. Brug derefter 'Rituals The Rituals of Hammam Sea Salt Hot Scrub' med havsalt, ingefær og eukalyptus.

The Ritual of Hammam Sea Salt Hot Scrub.
450 ml. Vejl. 145 kroner

The Ritual of Hammam Black Soap.
150 ml. Vejl. 75 kroner

Fugt holder sommerens teint vedlige

Efter exfoliering, er huden mere modtagelig for fugt, og fugtgivende cremer er vigtig førstehjælp til træt sommerhud. Efter en lang sommer, har den solbrune hud tendens til at skalle, hvilket kan få huden til at se ujævn og skjoldet ud. Ved at give din hud rigelig fugt bremser du udtørring af hudens øverste lag og forhindrer at huden ser træt og tør ud.

Fra The Body Shop kommer 'Community Trade Shea Butter', som er fugtpleje i sin reneste form. Produktet produceres i Ghana og er inspireret af ghanesiske kvinders traditionelle brug af shea butter i deres skønhedsrutiner. Gennem generationer har man her anvendt shea butter som fugtpleje til huden såvel som til håret. Med 'Community Trade Shea Butter' har The Body Shop skabt en fugtgivende og alsidig butter, der med en luftig og cremet konsistens smelter på huden og kan bruges på kroppen, ansigtet, håret og læberne.

The Body Shop Community Trade Shea Butter.
150 ml. Vejl. 125 kroner

Fake it med bronzer

Solskinspudder er den hurtigste vej til en smuk teint. Ved at fordele pudderet med en stor pudderpensel, får du en frisk og naturlig make-up med en fin solbrun glød. En solskinspudder kan også bruges til at fremhæve kindben og forstærke ansigtets konturer.

Fra Benefit Cosmetics kommer de super populære 'Hoola Lite Bronzer' og 'Hoola Powder Voyage', der med enkelt strøg giver huden en smuk, naturlig glød.

Benefit Cosmetics Hoola
8 g. Vejl. 310 kroner

Fake it med shimmer olie

Skønne kropsolier fremhæver helt naturligt din sommerglød.

Prøv fx den nye, guldglimtende tørolie  'Monoï de Tahiti' fra Yves Rocher, som udover sine fugtgivende egenskaber og velduft udvundet af tiare blomster, tilføjer huden et varmt, gyldent skær og fremhæver sommergløden.Produktets bløde, tørre oliekonsistens smelter ind i huden uden at fedte eller føles fedtet.

Yves Rocher Monoï de Tahiti.
100 ml. Vejl. 139 kroner.

 

 

Fake it med selvbruner


Tiden, hvor forudsætningen for at få en gylden, solbrun hud, var mange timers ophold i enten sol eller solarie, er heldigvis forbi. Prisen for at udsætte huden for sundhedsfarlige stråler med øget risiko for solskader og cancer tilfølge, er simpelthen for høj, især når der i dag findes stribevis af alternativer. 

Udvalget af effektive solbrunerprodukter, er stort. Produkterne er både til at betale, nemme at bruge og giver huden en flot, jævn og gylden glød. 

Vita Liberata har fx stor succes med deres serie af selvbrunere, der rummer både mousses, lotions og spray tan produkter, i varianter til enhver hudtone. Nu lanceres Vita Liberatas 'Fabulous Gradual lotion', som gradvist opbygger en let naturlig solbrun farve. Produktet kan bruge som  almindelig bodylotion hver dag, og dermed både opbygge og derefter vedligeholde en smuk, gylden glød. Brug en påføringshandske for optimalt resultat.

Vita Liberata Fabulous Gradual lotion.
200 ml. Vejl. 165 kroner

Skønhed & Pleje
Giv dig selv en zen-oplevelse med japansk inspirerede baderitualer 

At skabe et japansk inspireret hjemmespa er en skøn og effektiv måde, at lindre stressen og få ro i krop og sind. Men vores gør-det-selv guide får du tips til, hvordan du kan sammensætte de eget lille ritual ...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Japanske baderitualer: Tradition og velvære i hjertet af kulturen 

I Japan er spa ritualer mere end blot en måde at rense kroppen på; de er en dybt forankret del af kulturen, hvor tusinde års gamle skikke og traditioner holdes i hævd. Disse ritualer udøves især i de traditionelle badehuse, kendt som 'sentos', der ikke kun fungerer som badeanstalter, men som steder…

Læs mere
Skønhed & Pleje
The Ritual of Yozakur - Ny limited edition fra Rituals 

Forårets Limited Edition fra Rituals er The Ritual of Yozakura - en nyfortolkning af den populære The Ritual of Sakura. Serien er inspireret af den japanske forårstradition, Yozakura, hvor man drager ud om natten for at se det spektakulære syn af oplyste blomstrende kirsebærtræer. 

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duftende dampbad  

Et dampbad til ansigtet er ren selvforkælelse. Den varme damp blødgør huden, øger blodcirkulationen, åbner og renser porerne, og efterlader huden blød og smidig.

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv en skøn body wash med honning og kokosolie 

Blandt honningens mange anvendelsesmuligheder gør dens unikke anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaberer den populær i hudplejeprodukter. Ved at eksperimentere med fremstilling af plejeprodukter derhjemme, kan du få et produkt med nøjagtig de ingredienser, der bedst egner sig til din hud.

Læs mere
Miljø
6 fif der får dine makeupprodukter til at holde længere 

God makeup er dyrt, så det gælder om at få produkterne til at række længst muligt. Her bringer vi en stribe generelle råd, som sikrer optimal holdbarhed samt tips til, hvordan du kan få lidt mere glæde af produkter, som fx er ødelagt eller ved at være opbrugt.

Læs mere
Skønhed & Pleje
5 tips: Sådan får du mest ud af din parfume 

Ved du hvorfor håndleddet er det ideelle sted at duppe parfumen? Og vidste du, at der faktisk findes 10 andre steder på kroppen, der ligeledes er særlige velegnede til parfume?

Når du nu har gjort dig umage med at finde din yndlingsduft, så fortjener du at få det fulde udbytte af den ved at bære…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Parfumer 2023: 12 nye parfumer og unikke duftoplevelser  

Har du næse for god parfume, så skorter det ikke på nye, fristende duftoplevelser i 2023. Her er 12 spritnye, spændende parfumelanceringer fra blandt andet Dior, Marc Jacobs, Valentino, Clean, Escada, Oscar de la Renta og Abercrombie & Fitch.

Med oversigten har vi gjort det nemt for dig at finde…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duftsignaler: Hvad signalerer din parfume? 

Din parfume er et stærkt signal om, hvem du er, og hvad du vil. Men hvilken duft sender hvilket signal?

Læs mere
Sommer
Agurken som lindring og pleje af irriteret hud 

Agurken smager godt, men er faktisk også ganske velegnet som skønhedspleje. Måske bruger du allerede skiver af agurk mod hævede øjenlåg, men den har også en særlig lindrende effekt på irriteret, kløende, solskoldet hud og varmeknopper, og er samtidig mild og skånsom.

Som hudplejeingrediens opfylder…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med…

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
^