500 e-bøger for børn
AVIVIR Baobab
Kare Design spisebordsstol
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Age perfect intense nutrition night care

L’Oréal Paris lancerer ny natcreme i Age Perfect-serien med olier fra kamille, abrikoser, merian og appelsin ...

I de mørke timer under dynen belastes huden ikke af skadelige UV-stråler, stress, røg og forurening – som om dagen – og har derfor lettere ved at restituere...

Lad huden lade op om natten
Søvn har afgørende betydning for kroppens genopbygning, og mangel på søvn kan både påvirke immunforsvaret og kognitive funktioner som hukommelse og indlæring. Men også huden arbejder på højtryk for at regenerere sig selv, mens vi sover, skriver L’Oréal Paris, som i september lancerer en ny natcreme Age Perfect Intense Nutrition Night Care i Age Perfect-serien.
"Med alderen bliver huden dog langsommere og dårligere til at regenerere sig selv, fordi hudens reserve af næringsstoffer mindskes. Huden kan derfor blive slap og føles udtørret og resultere i tydelige træthedstegn i ansigtet. Derfor er det vigtigt at give huden en hjælpende hånd og en god fugtgivende pleje om natten.", siger Maria Lund Andersen, PR Manager, L'Oréal Paris, som anbefaler at man derfor bruger en natcreme hver aften lige før sengetid, da huden her er modtagelig for anti-rynkepleje om natten end om dagen.

10 essentielle olier
Med den nye natcreme Age Perfect Intense Nutrition Night Care i Age Perfect-serien, lancerer L'Oréal Paris en lækker natcreme, som indeholder ti essentielle olier samt Royal Jelly.
Olierne stammer blandt andet fra kamille, abrikoser, merian og appelsin og tilfører næring til det yderste hudlag og udglatter meget rynket hud. Da nogle af olierne også har afslappende egenskaber hjælper de også med at opnå en god nats søvn. Cremen er desuden beriget med Pro-Calcium for at styrke hudens barrierefunktion.

Massér huden hver aften
L’Oréal Paris anbefaler, at man varmer natcremen i hænderne og masserer den let i ansigtet samt på halsen og brystet. Cremen smelter ind i huden og gør den blød og behagelig.
Sørg for at gøre det til en god rutine hver aften, før du går i seng – lige som tandbørstningen - så vil du opnå en flottere og mere glat hud, mens du sover.

Vejl. pris: 179,95 kr.

Age Perfect Intense Nutrition findes som dag, nat og øjencreme - og i serien indeholder desuden Cleansing Milk, Skintonic og Reconstructing Serum.

For nærmeste forhandler kontakt: Consumer Care Center: Tlf.: 80 20 06 07

Skønhed & Pleje
Spa-stemning

Skab den skønneste spastemning i dit eget badeværelse. Se de lækre idéer fra blandt andet Rivièra Maison, Meraki, Tine K, Yamazaki, Bathlife, LaForma, og Ordinary Things.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Økologisk kosmetik, hud- og hårpleje

Vægter man økologi og kvalitet i hverdagen, så kender man danske Green People. Virksomheden har, gennem mere end 20 år, udviklet både makeup og komplet hud- og hårplejeserie af certificerede økologiske produkter. Alle produkter indeholder naturlige og økologiske ingredienser, som beskytter, nærer og...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Trin-for-trin: Den klassiske le chignon

En klassiske knude i nakken, eller som franskmændene kalder frisuren 'Le Chignon', er nem og elegant i al sin enkelthed. Den smukke, populære frisure er både super praktisk, og med håret oppe, blottes nakke og hals og fremhæver på smukkeste vis ansigt og profil.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Makeup & hudpleje: 8 lækre, innovative produktnyheder

Lækre, innovative produktnyheder til din makeup, hud- og hårpleje fra Maria Nila, The Bodyshop, Beautyblender, Juhldal, GOSH Copenhagen, L´Oreal Paris og Kknekki fra Bon Dep.

Læs mere
Forbrugernyt
Klager over frisører er velkendte hos Forbrugerklagenævnet

Julemåneden summer af travlhed, der er meget, der skal planlægges og være klar inden den store aften. Mellem de mange praktiske gøremål, kan der måske også lige blive tid til at få ordnet lokkerne, men det kræver, at man er tidligt ude, for juletiden er også en travl tid hos frisørerne.

Travlhed er...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Den nye styler fra ghd - ghd gold® rose gold

Med en stemningsfuld og festlig tid samt julefrokoster og julearrangementer ventende forude, kan det være rart at have styr på look og lokker. Og når det kommer til lækkert festhår, så er der rigtig god hjælp at hente med den spritnye styler fra ghd; ’limited edition ghd gold® rose gold’.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duft trætheden væk - Guide til et duftende bad

Sommeren går på hæld og hverdagen venter. Hvis det er lidt af en udfordring at komme i gang igen, så skyldes det ofte, at kroppens indre ur er forstyrret af feriens sengetider, døgnrytme og jetlag. Det kan være lidt af en udfordring at komme tilbage på sporet, men faste rutiner i hverdagen omkring...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Bevar sommerkuløren længere

Glad for din sommerkulør? Hvis du ikke synes, du er helt klar til at slippe det sommersolkyssede look, så har vi nogle tips til, hvordan du med lidt nænsom pleje, shimmer lotion og solskinspudder, kan bevare den smukke kulør mens sommeren så småt går på hæld.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Nilens Jord Allergy Award

Med deres allergicertificeret læbestift har Nilens Jord netop vundet den anerkendte Allergy Award i kategorien 'Best skin friendly product for Women - face'.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Til kamp mod tørre, sprukne læber

Med frostvejr og vinterens knastørre indeklima, er det igen højsæson for tørre, sprukne læber. Trods regelmæssig pleje, kan læberne være så hårdt medtaget, at ingen læbeprodukter synes at hjælpe -uanset hvor ofte man smører det på. Med den rigtige læbepleje og nogle enkle råd, kan man igen have...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Makeup børster

Makeup børster

Disse tre steps bør du have<BR> i din hudplejerutine

Disse tre steps bør du have
i din hudplejerutine

Fake it med bronzer

Fake it med bronzer

Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje

Danmarks Dufte:
Mild og duftende hudpleje

Nye Bøger
^