500 e-bøger for børn
AVIVIR Baobab
Kare Design spisebordsstol
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Age perfect intense nutrition night care

L’Oréal Paris lancerer ny natcreme i Age Perfect-serien med olier fra kamille, abrikoser, merian og appelsin ...

I de mørke timer under dynen belastes huden ikke af skadelige UV-stråler, stress, røg og forurening – som om dagen – og har derfor lettere ved at restituere...

Lad huden lade op om natten
Søvn har afgørende betydning for kroppens genopbygning, og mangel på søvn kan både påvirke immunforsvaret og kognitive funktioner som hukommelse og indlæring. Men også huden arbejder på højtryk for at regenerere sig selv, mens vi sover, skriver L’Oréal Paris, som i september lancerer en ny natcreme Age Perfect Intense Nutrition Night Care i Age Perfect-serien.
"Med alderen bliver huden dog langsommere og dårligere til at regenerere sig selv, fordi hudens reserve af næringsstoffer mindskes. Huden kan derfor blive slap og føles udtørret og resultere i tydelige træthedstegn i ansigtet. Derfor er det vigtigt at give huden en hjælpende hånd og en god fugtgivende pleje om natten.", siger Maria Lund Andersen, PR Manager, L'Oréal Paris, som anbefaler at man derfor bruger en natcreme hver aften lige før sengetid, da huden her er modtagelig for anti-rynkepleje om natten end om dagen.

10 essentielle olier
Med den nye natcreme Age Perfect Intense Nutrition Night Care i Age Perfect-serien, lancerer L'Oréal Paris en lækker natcreme, som indeholder ti essentielle olier samt Royal Jelly.
Olierne stammer blandt andet fra kamille, abrikoser, merian og appelsin og tilfører næring til det yderste hudlag og udglatter meget rynket hud. Da nogle af olierne også har afslappende egenskaber hjælper de også med at opnå en god nats søvn. Cremen er desuden beriget med Pro-Calcium for at styrke hudens barrierefunktion.

Massér huden hver aften
L’Oréal Paris anbefaler, at man varmer natcremen i hænderne og masserer den let i ansigtet samt på halsen og brystet. Cremen smelter ind i huden og gør den blød og behagelig.
Sørg for at gøre det til en god rutine hver aften, før du går i seng – lige som tandbørstningen - så vil du opnå en flottere og mere glat hud, mens du sover.

Vejl. pris: 179,95 kr.

Age Perfect Intense Nutrition findes som dag, nat og øjencreme - og i serien indeholder desuden Cleansing Milk, Skintonic og Reconstructing Serum.

For nærmeste forhandler kontakt: Consumer Care Center: Tlf.: 80 20 06 07

Skønhed & Pleje
Guldlak til sommertæer og -fingre

Læg den smukke gyldne lak i et enkelt lag eller to, og du opnår samme glimtende effekt, som når du lader dine fingre glide gennem det gyldene strandsand en sommerdag.

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv duftende læbepleje

Det er super nemt og enkelt selv at fremstille læbepomade. Med ganske få ingredienser, som alle fås i helsekostforretninger, kan du fremstille læbepleje med lige den duft, du holder allermest af. Grundingredienserne er lanolin, koldpresset sheasmør, bivoks og vegetabilsk olie.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Rituals: The Ritual of Sakura

 

Ritualer er i mange kulturer verden over en væsentlig og vigtig del af tilværelsen; Stille stunder, hvor man gennem små ritualer og ceremonier, finder indre ro og balance. Måske kan ’den slags’ synes spild af tid i vores egen stressede hverdag, for hvordan i alverden skulle man kunne finde plads...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Mascara - Guide til de bedste

Det ville unægteligt være temmelig meget nemmere, hvis der fandtes en enkelt mascara, der garanterede os allesammen de perfekte vipper. Men da der er stor forskel på den vippeform, -længde og -fylde vi hver især har, og ikke mindst hvilket look vi hver især tilstræber, så risikerer man at skulle...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Makeup tips med Anastasia Beverly Hills

Det kræver tålmodighed og en sikker hånd, men med nogle enkle tricks fra de professionelle makeupartister, kan du lægge en makeup, som er elegant og festlig, uden at være prætentiøst.

 

Læs mere
Skønhed & Pleje
Sådan mindsker du hævede øjne

De fleste oplever fra tid til anden at vågne op med hævede øjne, også kaldt ’puffy eyes’. Hævelserne kan være symptom på en mild allergireaktion, men kan også skyldes indtag af fx alkohol og saltholdige fødevarer eller mangel på søvn. Ved at ændre lidt på livsstilen kan hævede øjne ofte forebygges,...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Fodpleje: Forkæl dine fødder

Nogle gange er et fodblad noget af det allerbedste man kan gøre for sig selv. I en travl hverdag glemmer man nemt at give fødderne pleje og opmærksomhed, og det er lidt ærgerligt. Et fodbad, lidt fodpleje og en gang massage af fødderne kan gøre underværker og ikke kun bidrage til smukke, bløde...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Keratosis Pilaris: Knopper på lår og arme

Små hårde knopper på lår, overarme og bagdel kan ofte skyldes Keratosis Pilaris. Keratosis Pilaris er en udbredt og ufarlig hudlidelse, der sjældent medfører hverken kløe eller anden fysisk ubehag. Til gengæld kan de små knopper, rent kosmetisk, være en gene - og samtidig kræve en tålmodig indsats...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Derfor er argan olie exceptionel

Som hud- og hårpleje er argan olie kendt og elsket verden over. Med den fine olies fremragende egenskaber bliver genstridigt hår silke blødt og glansfuldt, ligesom den nemt absorberes, nærer og fugter huden.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Min spa dag

En stille og afslappende stund med et duftende bad og god tid til nænsom pleje af hud, hår og negle, kan være lige dét man trænger til efter en tid, hvor der er blevet slækket på skønhedsrutinerne.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Nails Inc Neglelak

Nails Inc Neglelak

Sådan får du sundt og skinnende hår

Sådan får du sundt og skinnende hår

Tid til at forkæle dig selv

Tid til at forkæle dig selv

Therapy Eye Pillow fra Meraki

Therapy Eye Pillow fra Meraki

Nye Bøger
^