Kalendergaver
Julesok til pakkekalender<BR>og adventsgaver
Økologisk maling til soveværelset
Julekrans
Age perfect intense nutrition night care

L’Oréal Paris lancerer ny natcreme i Age Perfect-serien med olier fra kamille, abrikoser, merian og appelsin ...

I de mørke timer under dynen belastes huden ikke af skadelige UV-stråler, stress, røg og forurening – som om dagen – og har derfor lettere ved at restituere...

Lad huden lade op om natten
Søvn har afgørende betydning for kroppens genopbygning, og mangel på søvn kan både påvirke immunforsvaret og kognitive funktioner som hukommelse og indlæring. Men også huden arbejder på højtryk for at regenerere sig selv, mens vi sover, skriver L’Oréal Paris, som i september lancerer en ny natcreme Age Perfect Intense Nutrition Night Care i Age Perfect-serien.
"Med alderen bliver huden dog langsommere og dårligere til at regenerere sig selv, fordi hudens reserve af næringsstoffer mindskes. Huden kan derfor blive slap og føles udtørret og resultere i tydelige træthedstegn i ansigtet. Derfor er det vigtigt at give huden en hjælpende hånd og en god fugtgivende pleje om natten.", siger Maria Lund Andersen, PR Manager, L'Oréal Paris, som anbefaler at man derfor bruger en natcreme hver aften lige før sengetid, da huden her er modtagelig for anti-rynkepleje om natten end om dagen.

10 essentielle olier
Med den nye natcreme Age Perfect Intense Nutrition Night Care i Age Perfect-serien, lancerer L'Oréal Paris en lækker natcreme, som indeholder ti essentielle olier samt Royal Jelly.
Olierne stammer blandt andet fra kamille, abrikoser, merian og appelsin og tilfører næring til det yderste hudlag og udglatter meget rynket hud. Da nogle af olierne også har afslappende egenskaber hjælper de også med at opnå en god nats søvn. Cremen er desuden beriget med Pro-Calcium for at styrke hudens barrierefunktion.

Massér huden hver aften
L’Oréal Paris anbefaler, at man varmer natcremen i hænderne og masserer den let i ansigtet samt på halsen og brystet. Cremen smelter ind i huden og gør den blød og behagelig.
Sørg for at gøre det til en god rutine hver aften, før du går i seng – lige som tandbørstningen - så vil du opnå en flottere og mere glat hud, mens du sover.

Vejl. pris: 179,95 kr.

Age Perfect Intense Nutrition findes som dag, nat og øjencreme - og i serien indeholder desuden Cleansing Milk, Skintonic og Reconstructing Serum.

For nærmeste forhandler kontakt: Consumer Care Center: Tlf.: 80 20 06 07

Skønhed & Pleje
Den svære kunst at skabe dejlige dufte

En meget kraftig og koncentreret duft kan være en temmelig overvældende oplevelse. Hvem har ikke haft en kradsende fornemmelse i halsen, når nogen valser forbi i en sky af parfume. På den anden side, så er det også en ærgerlig oplevelse, at have investeret i en duft, som mister sin kraft allerede...

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Genbrug dine teblade i en skøn bodyscrub

Fremstil selv den lækreste bodyscrub med eksfolierende sukker, fugtgivende og plejende aloevera og olivenolie samt citron og duftende (genbrugte!) teblade.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan en solcreme blive for gammel?

Ja, en solcreme kan blive for gammel og dermed miste sin solbeskyttende virkning.

Ifølge Forbrugerrådet har en uåbnet solcreme generelt en holdbarhed på 2 til 3 år, mens en åbnet solcreme typisk holder 12 måneder efter åbning. Men holdbarheden og den solbeskyttende virkning forudsætter blandt...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Brug sommerens frugt til nærende ansigtsmasker

Sommerens friske råvarer kan ikke alene spises, de kan bruges som opkvikkende og nærende ansigtsmasker.

Læs mere
Forår
Solhysteri?

Af og til er de danske solråd blevet kaldt alt for restriktive, og senest har forskere udfordret myndighedernes anbefalinger med udtalelser om, at solens stråler gør mere godt end skidt for kroppen. Men kritikken af solrådene hviler på et meget tyndt og fejlbehæftet videnskabeligt grundlag, advarer...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Har du droppet solcremen?

Er du den der lader solcremen ligge på hylden, så er du langt fra den eneste. En ny undersøgelse fra Kosmetik- og hygiejnebranchen viser, at en stor del af danskerne slet ikke beskytter sig med solcreme mod solens skadelige stråler.

Læs mere
Skønhed & Pleje
La Roche-Posay: Mere end 50% kvinder døjer med sensitiv og sart hud

Som en undersøgelse, sponseret af La Roche-Posay Dermatological Laboratory, har vist at mere end 50% kvinder i dag, døjer med sensitiv og sart hud, der udover at være tør, irriteret og kløende, også er særlig følsomhed overfor blandt andet solskoldning.

For at lindrer disse gener og styrke hudens...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Unge har solariedebut med mor

En ny undersøgelse viser, at 31 pct. af danske unge, der har prøvet at gå i solarium, havde deres debut med mor. Mange solariebrugere er måske ikke klar over den risiko, de løber, men solariebrug er kræftfremkaldende. Og jo yngre man er, desto farligere er det. Læs mere om 5 udbredte myter om...

Læs mere
Skønhed & Pleje
15 føde- og drikkevarer der misfarver tænderne

Et smukt tandsæt har altid været efterstræbt og til alle tider været et tegn på sundhed, vitalitet og styrke. I den moderne verden signalerer sunde, hvide tænder ligeledes både den sunde livsstil, selvtillid og overskud, og det er derfor ikke så underligt, at der hvert år er tusindvis af danskere,...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Tid til at forkæle dig selv

Tid til at forkæle dig selv

Valg af den rette eyeliner:<br> Der findes kun én måde

Valg af den rette eyeliner:
Der findes kun én måde

Gaveæske Raunsborg Anti-Age

Gaveæske Raunsborg Anti-Age

Parfume - ‘Le parfume solide’

Parfume - ‘Le parfume solide’

Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
^