Lanterner fra Rivièra Maison
Bestik Broste Copenhagen
JBS of Denmark Bamboo Collection
Ibu Jewels
Æble eller pære

Hvis du er overvægtig, er der forskel på, hvor farlig din overvægt er. Sidder fedtet omkring maven og er din talje mere end 88 cm har du op til 50 procent øget risiko for at udvikle tyktarmskræft...

Hvis du er overvægtig, er der forskel på, hvor farlig din overvægt er. Det er ikke alene størrelsen af kroppens fedtdepoter, men også fedtets fordeling på kroppen, der spiller en betydelig rolle.
Hvis fedtet er placeret omkring maven og brystkassen, er det farligere, end hvis det sidder på lårene eller bagdelen.

Er du æble- eller pæreform?
Har du tendens til at fedtet sætter sig på maven, er du ”æble-typen”. Sætter fedtet sig i højere grad på lår og bagdel er du ”pære-typen”.

”Æble-typen” har en øget risiko for blandt andet tyktarmskræft, fordi det fedt, der sidder mellem tarmene, påvirker både lever og stofskifte. Samtidig foregår der en større hormonel aktivitet i mavefedtet som øger risikoen for sukkersyge og hjertekar-sygdomme.

Så er du overvægtig, er det derfor ikke tilstrækkeligt at måle sin BMI, men også være opmærksom på at taljemålet skal befinde sig omkring de 80 cm.

4 effektive tips til et slankre liv
● Vælg de grove kulhydrater
Brune ris, fuldkornspasta, kartofler, rugbød, gryn, frugt og grønt
● Spis hyppige små måltider.
Flere måltider fordelt over hele dagen bidrager til et stabilt blodsukker og energiniveau, samtidig fremmer det stofskiftet
● Skær ned på fedtet
Udskift fede mælkeprodukter med magre, skrab eller undlad smør på brødet, kog eller bag i stedet for at stege og vælg magert kød.
● Bevæg dig
Tag trappen, gå eller tag cyklen når du skal på indkøb


Links:

Skønhed & Pleje
Tre nye stylingjern - tre skønne looks

På jagt efter skånsomme og effektive stylingjern, prøver vi tre nyheder fra Remington; Glattejernet ’Advanced Colour Protect Intelligent Straightener’, den elektrisk rundbørste ’Volume og Straight Brush’ og krøllejernet ’Advanced Colour Protect Wand’.

Se før og efter billeder i videoen...

Læs mere
Skønhed & Pleje
10 makeupnyheder - efterår

Når du har en lille stund og har lyst til lidt adspredelse, så har du her 10 af efterårets skønne makeupnyheder.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Aloe vera - alsidig og effektiv

Aloe vera er kendt og yndet verden over for sine særlige egenskaber. Bladenes saftige gel har så mange alsidige anvendelsesmuligheder, at man med rette kan kalde aloe vera planten for en vidunderplante. For sin medicinske og helbredende virkning, er planten historisk set anvendt siden faraoernes tid...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Rituals: The Ritual of Yalda

Fra Rituals kommer den nye serie, The Ritual of Yalda, som er inspireret af den oldgamle persiske festival og udviklet til at skabe stemningsfulde stunder, fulde af varme og velbehag, gennem de mørke vintermåneder.

Læs mere
Efterår
DIY: Genbrug dine teblade i en skøn bodyscrub

Fremstil selv den lækreste bodyscrub med eksfolierende sukker, fugtgivende og plejende aloevera og olivenolie samt citron og duftende (genbrugte!) teblade.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Advanced Colour Protect-serie

Med 'Advanced Colour Protect'-serien har Remington lanceret ny stylingteknologi, der er særligt udviklet til at værne om farvet hår ved hjælp af varmesensor, indlejret sheaolie og UV-filter. Serien består af fire stylingredskaber; to krøllejern, et glattejern og en hårtørrer.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Hjælp til solskadet hår

Har sommeren været hård ved lokkerne, så kan en god hårmaske, gøre underværker. Ved at bruge hårmaske et par gange om ugen, giver du dit hår de bedste betingelser for at genvinde sin naturlige, sunde glans og struktur.

Læs mere
Sommer
Ny rapport: Vi solskoldes, når vi mindst venter det

Når solen bager midt på dagen, er solbeskyttelse vigtig. Men det kan man hurtig glemme, når man ikke er ude for at nyde solen, men formålet er at slå græs, være til koncert eller spise frokost. Og derfor er det er faktisk oftest i situationer, hvor vi laver alt muligt andet end at solbade, at vi...

Læs mere
Sommer
Agurken tager kløen

Agurk er godt - og den kan meget mere end smage godt i salaten, for agurken kan også have en lindrende effekt på irriteret og kløende hud. Måske bruger du allerede skiver af agurk mod hævelser omkring øjnene, men agurken kan også have en kølende og kløstillende effekt på f.eks. solskoldninger,...

Læs mere
Vi tester!
Øjenbryn 'on fleek'

Gennem de senere år er fokus på bryn blevet en af de hotteste makeuptrends. Men de smukke, fyldige, formede øjenbryn har ikke meget tilfælles med de blyantstynde bryn, der trendede i 80´erne, så for de af os, der drak Pisang Ambong på Tordenskjold i Århus eller Annabels i København dengang, kan det...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Ecooking Bodylotion

Ecooking Bodylotion

Træt af alderstegn, der trænger sig på?

Træt af alderstegn, der trænger sig på?

Diamantslibning af huden

Diamantslibning af huden

Sådan øger du din selvtillid<BR> og tilfredsheden med din krop

Sådan øger du din selvtillid
og tilfredsheden med din krop

Nye Bøger
^