Zinkbaljer
Quilttæppe
Hængesofa Rivièra Maison
Store runde solbriller
Kategori: Singlelivet
Tænk dig lykkelig

Styr dine tanker i positiv retning og få opfyldt dine drømme ...

Hvis det ikke var fordi vi har så travlt med at fornægte vores egen indflydelse på vores eget liv og lykke, og hvis det ikke var fordi vi ofte bliver så opgivende og desillusioneret over manglen på penge og kærlighed, så ville livet være en konstant åbenbaring ..."


Tænk dig lykkelig
Mange af os bruger alle vores ressourcer på at ignorere og ”holde døren lukket” for alle de muligheder og drømme vi har. Hvis vi i stedet brugte kræfterne på at ”åbne døren”, så kunne vi se de muligheder vi i virkeligheden har. Men for mange af os kræver det en bevidst ændring af vores opfattelse af og vores tanker omkring hvad der er muligt.

Bevidst ændring af tanker
Det første skridt er, at ville det anderledes. Når man er så træt af tingenes tilstand, at man er villig til hver dag, at øve sig i tænke på mulighederne, i stedet for forhindringerne.
Måske har du hørt om den amerikanske coach Anthony Robbins og hans ”peak-performance” foredrag, hvor han fortæller om hvordan han, trods sygdom og modgang i sit liv, har fået opfyldt sine drømme, fået en skøn kæreste og tjener masser af penge, ved at ændre sit tankemønster. Man bliver betaget af hans historie, men de fleste af os tænker, at den slags kun er muligt i ”The Land Of Opportunities” - mulighedernes land USA.
Men hvad nu hvis jeg fortalte dig, at du også kan få opfyldt dine drømme? At du med din egen indre styrke også kan få noget af det Anthony Robbins?
For det eneste de gør er, at bruge den kraft de har inden i. En kraft der rummer evnen til at se, mærke, høre og tænke. Og denne kraft og disse evner rummer du også!
Vidste du, at vores hjerne ofte vil vælge ”det velkendte” og ”det sikre” når den skal vælge hvilket emner den skal bruges ressourcer på? Vidste du, at vi oftere bruger tid på at tænke på det negative og det vi ikke vil have, end det vi gerne vil have?
Derfor må du bevidst vælge, at tænke, se og mærke det du gerne vil have i dit liv. Ønsker du f.eks. en kæreste, så er det dømt til at mislykkes, hvis du konstant fortæller dig selv: ”De søde mænd er altid optaget” eller ”Mænd ønsker ikke at binde sig. De mænd jeg møder er aldrig klar til et forhold” eller ”Jeg er for tyk - og det er derfor jeg ikke kan få en kæreste”. Med den slags tanker, tager man muligvis højde for eventuelle skuffelser, men de hindre dig samtidig i at møde ”Mr. Right”.

Øvelser der påvirker din underbevidsthed
Øvelsen er at du bevidst ændre dine tanker og ”åbner døren” for dine muligheder. Glæder det f.eks. om at ændre dine tanker omkring det at finde en partner, så dyrk følgende øvelser de næste 3 måneder:
● Anskaf en notesbog, hvor du hver dag nedfælder din tanker
● Klip billeder af mænd du finder attraktive og interessante, ud af blade og aviser
● Skriv en lille historie om ham du snart møder
● Erstat dine tanker om at du nok aldrig får en kæreste, med tanker om at han er på vej
● Hvad mon han hedder?
● Tal glad og længselsfuldt om ham – og forestil dig hvor dejligt det bliver
● Skriv hver dag et par linier om hvad du ønsker dig i livet
● Rens ud i dine tidligere negative oplevelser med kærlighed
● Brug tid sammen med glade par
● Undgå mennesker som taler negativt om kærlighed.
● Se kærlighedsfilm –og glæd dig!
● Vær åben for, at han kan komme i en anden form end du havde regnet med


God fornøjelse.


Singlelivet
Få gode datingoplevelser

Er du træt af dates, der bare aldrig bliver til noget?

Læs mere
Singlelivet
Datingsites - Del dine erfaringer

Hvilke datingoplevelser har du haft på nettet? Hvilke datingportaler kan du bedst anbefale? Hvilke tips har du til kvinder, som overvejer at oprette datingprofil på nettet?

Læs mere
Singlelivet
Fascinerende fakta om at flirte

10 fascinerende facts om det første møde, om hvordan du kan stirre dig attraktiv, om hvordan din interesse afgøres på et øjeblik, og om den ultimative undskyldning for utroskab.

Læs mere
Familie & børn
Singlemor søger kæreste

Fra brevkassen: Efter en tid med korte og overfladiske forhold, drømmer hun om at indlede et dybere og længerevarende forhold, men føler sig utryg ved at skulle ud på datingmarkedet.

Læs mere
Takt og tone
Takt & tone på daten

Fra brevkassen: Når han vil betale hele restaurationsregningen, bliver den ene date fornærmet og siger, at hun godt kan betale selv. Når han foreslår at dele regningen, bliver en anden fornærmet og kalder ham ”nærig”..

Læs mere
Singlelivet
Singlelivet

Vi bliver flere og flere - singler altså! Faktisk har gruppen af singler være støt stigende gennem de seneste år og tendensen ser ud til fortsætte. Der er naturligvis lavet mange undersøgelser om, hvorfor vi pludselig ikke mere gifter os, men foretrækker at bo/leve alene. Ingen har dog held til at...

Læs mere
Singlelivet
Har børn brug for mandlige rollemodeller?

Fra brevkassen: Hun er single og mor til en lille pige på tre. Hun er usikker på, hvorvidt hendes datter har brug for mandlige rollemodeller under sin opvækst.

Læs mere
Parforhold
Gør forholdet forbi - hensynsfuldt

At gøre et forhold forbi er aldrig sjovt. Mange kvinder føler, at det næsten er værre, at være den, der afslutter et forhold, end at være den, der bliver afvist.

Læs mere
Singlelivet
Færdselsregler for datere

Kristendating, Farmerdating, Doktordating, datingportaler for særlig smukke mennesker, for dyrevenner og for dem der tyer til horoskoperne for vejledning i valget af partner.

Læs mere
Singlelivet
25% inviterer blinddaten hjem

Mange af danmarks netdatere lever livet farligt. Det gælder især kvinder på blinddate, som ikke synes at bekymre sig om de risici der er ved at invitere en fremmed hjem, skriver Netdating-Eksperter Danmark ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Lysestager i pastelfarver

Lysestager i pastelfarver

Kjole slå-om effekt og paisley print

Kjole slå-om effekt og paisley print

Bålfad

Bålfad

Et feminint touch i indretningen

Et feminint touch i indretningen

Nye Bøger
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Keto på 4 uger - Jane Faerber

Med Keto diæt oplever mange et mere stabilt blodsukker og varigt vægttab. Jane Faeber er kostrådgiver og blogger om sundkost, LCHF og Keto på den populære blog Madbanditten. Med hendes nye bog 'KETO på 4 uger' præsenterer hun stribevis af lækre opskrifter til Keto samt en overskuelig 4-ugers plan...

Læs mere
Overvind din Overspisning, af psykolog Christina Villendrup Lynge

Med Christina Villendrup Lynges bog 'Overvind din Overspisning' får man indblik i hvad overspisning og BED handler om, hvordan man identificerer tegnene på BED hos sig selv og andre, og hvordan man kommer af med sin spiseforstyrrelse.

Læs mere
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo...

Læs mere
Det Skriver Andre Medier...
07.07.2020

Etisk Råd: Hvem er de sårbare under coronakrisen?

Etisk Råd

Coronaepidemien har vist os, at sårbare grupper bliver ramt særlig hårdt. Helt aktuel er debatten om de ældre på plejehjem og de omfattende besøgs- og omgangsrestriktioner, der har været indført for at begrænse smittespredningen... Læs mere


27.04.2020

Coronakrisen slider mest på kvinders psykiske trivsel

Institut for Klinisk Medicin ved Aarhus Universitet

Meget tyder på, at livet med corona-truslen sænker humøret mest hos kvinder, konstaterer professor Søren Dinesen Østergaard fra Aarhus Universitet på baggrund af en nypubliceret undersøgelse. Læs mere


21.03.2020

Corona-måling: Befolkningen har stor tillid til regeringens håndtering

Finans.dk

85,2 procent af befolkningen er enten enig eller helt enig i regeringens håndtering af coronakrisen. Det viser en måling fra Voxmeter, ifølge Finans. Læs mere


20.03.2020

Pensionerede læger melder sig ind i coronaberedskabet

Jyllands-Posten.dk

1261 danske pensionerede læger er klar til at indgå i coronaberedskabet, skriver Lægeforeningen i en pressemeddelelse. Formanden for Foreningen af Pensionerede Læger, Mogens Hüttel på 74 år, er en af de læger, som er klar til at blive en del af coronaberedskabet.

"Man er læge hele livet. Det ligger... Læs mere


20.03.2020

Hjertenyt: Hvad hvis jeg er smittet som hjertesyg?

Hjerteforeningen

Hjerteforeningen modtager mange spørgsmål fra bekymrede danskere omkring coronavirus (COVID-19) og hjerte-kar-sygdom, derfor har de oprettet en videnbank, hvor de samler og deler den vigtigste viden til hjertepatienter og pårørende. Læs mere


20.03.2020

Coronavirus - hvis flyet, rejsen eller arrangementet er aflyst

Forbrug.dk

Forbrugerstyrelsen har samlet information om, hvilken betydning en aflysning har for dig, der har købt flybilletter, pakkerejser eller billetter til arrangementer, der bliver aflyst som følge af coronavirus. Læs mere


Arkiv

^