Kirsebær kick-off

Kirsebær kick-off 

I Danmark har vi størst tradition for at spise bær – rå og tilberedt – i det søde køkken, fx med sukker og fløde, i kager og marmelade. Men husk, at også det salte køkken kan smages til med bær! Det er både forfriskende og farverigt. Brug friske bær som morgenmadstopping, i salater og grød, i krydrede chutneys til ost og pølse. Køb ekstra bær i sæsonen og frys ned til vinterens bagværk og sylt.

Kirsebærsæsonen for danske kirsebær ligger i august og september, og her er der som regel rig lejlighed til at smage de skønne danske sommerbær. Kvaliteten af de danske kirsebær er fantastisk høj, og smagen er sød, og bærrene sprøde. 

Sensommer
Havens høst 

En stille sensommeraften i haven, bare i selskab med solbærbuskene og edderkopperne. En søndag, hvor man tager sig sammen til at høste æblerne og pærerne, inden de ender på græsplænen til glæde for orm og hvepse.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^