Snup en overnatning i det fri

Snup en overnatning i det fri

Snup en overnatning i det fri  

Rislende bække, fuglesang og direkte adgang til et bad i morgenduggen. Med bogen ”Overnatning i det fri 2006-07” kan du finde frem til netop den teltplads i det fri, som du drømmer om....


Rislende bække, fuglesang og direkte adgang til et bad i morgenduggen. Med bogen ”Overnatning i det fri 2006-07” kan du finde frem til netop den teltplads i det fri, som du drømmer om.

Oplev naturen på nærmeste hold på en af landets mere end 800 primitive overnatningssteder landet over. Har du bogen ”Overnatning i det fri 2006-07” i hånden, kan du let finde frem til de gode pladser i skoven, ved vandet eller bag det levende hegn.

Biler ingen adgang
Det koster maksimalt 20 kr. pr. person at overnatte på en teltplads fra ”Overnatning i det fri 2006-07”. På de fleste pladser er der bålplads og adgang til bad og toilet i nærheden. På nogle af pladserne er der opstillet såkaldte shelters, så man kan ligge i tørvejr, selvom man ikke har teltet med sig.

Man kan vandre eller cykle til alle pladserne, og på mere end halvdelen af pladserne er der også mulighed for at komme til hest. Hver fjerde plads er tilgængelig fra vandsiden. Biler derimod har ingen adgang.

Digitalisering af pladserne
Som en ny service til gæster, der ønsker at besøge en af de primitive teltpladser, kan man nu også finde en oversigt over pladserne og detaljerede kort på Skov- og Naturstyrelsens digitale friluftskort. Kig forbi www.friluftskortet.dk og få inspiration til sommerferiens største naturoplevelse.

Yderligere oplysninger
”Overnatning i det fri 2006-07” koster 98 kr. og kan bl.a. købes hos boghandlere, på turistbureauer, i Dansk Cyklist Forbunds butik og hos Dansk Vandrelaug. Mere information kan findes på www.teltpladser.dk.

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^