Farverig feriemesse

Farverig feriemesse

Farverig feriemesse 

Med mere end 300 boder, musikalske indslag og gøgl, blev FERIE 06 en messe der ikke lod en marokkansk bazar noget tilbage..

Weekendens rejsemesse i Bella Center blev et kæmpe tilløbsstykke og overgik tidligere års ferieudstillinger både hvad angår udbud og udstillere. Med mere end 300 farvestrålende boder, musikalske indslag, gøgl - og i år med mere end 45.000 besøgende, blev FERIE 06 en messe der ikke lod en marokkansk bazar noget tilbage.

Vi fik hvad vi kom efter
KvindeGuiden besøgte messen for at se hvad rejsebranchen havde at diske op med af nye, spændende og eksotiske rejsemål - og vi fik hvad vi kom efter; masser af inspiration og ideer til kommende rejseteamer på BarneGuiden og KvindeGuiden.

Fra Cuba til Korsør
Hos Langeley Travel fandt vi rejser til det uimodståelige Korsika, hos det italienske turistbureau rejser til Venedig, Sicilien og Toscana. På den franske stand rejser til Alsace, Montpellier og det smukke Provence. På den Ungarnske stand blev vi budt på lokale økologiske delikatesser og en snak om den farverige by Budapest. På det Cubanske Turistkontors stand flød salsarytmerne fra højtalerne og vi fik demonstreret det lokalehåndværk; at rulle en havanneser. Hos Tyrkiet Eksperten fik vi lejlighed til at stifte bekendtskab med rigtig mavedans og hos Net Travel Service så vi hvordan man studser et bonsaitræ. På Korsør Turistbureau´s stand demonstrerede konservator Randi Schernig hvordan man udstopper fugle og hos Edis Travel kunne man få oplyst prisen på tandregulering og kronearbejde i Tyrkiet... Ja, det skortede ikke på interessante, farverige tilbud på messen, og med favnen fuld af rejsekataloger forlod vi Bella Center.

I den kommende tid vil vi her på KvindeGuiden, sætte fokus på nogle af de mange spændende destinationer og bringe temaer om alt fra storbyferier, luksusbadeferier og vandreferie, til dykkerferie, familierejser og bryllupsrejser.

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^