Lanterner fra Rivièra Maison
Bestik Broste Copenhagen
Buddha i guld resin
Ibu Jewels
Kategori: Rejser
Ski’ lækker luksus på geilo

Vil man gerne give ferien et ekstra strejf af luksus, er skisportsstedet Geilo i Norge og Vestlia Resort i særdeleshed stedet at tage hen ...

En skiferie er den udgiftstungeste del af familiens rejsebudget. Selvfølgelig er der forskel på indhugget i pengepungen, alt afhængigt af om man skrumler af sted i en bus til et discounthotel i Norge med egne gamle ski, kører i bil til en lejet hytte i Østrig eller flyver til Aspen og står på ”champagne-powder-ski”.

Under alle omstændigheder skal der købes kort til skilifter samt mad og drikke, hvor priserne er skruet ligeså mange procent op, som den tilsvarende temperatur i termometeret er faldet på skisportsstedet for ikke at tale om skiudstyret: De rigtige jakker, støvler og briller koster mere end det tredobbelte af, hvad ferieshorts, bikini og solbriller koster selv i en eksklusiv butik i Monaco.

Vestlia Resort er Norges flotteste SPA-center

Men er man først indstillet på, at kreditkortet alligevel får slag og vil man gerne give ferien det ekstra strejf af luksus, er skisportsstedet Geilo i Norge og Vestlia Resort i særdeleshed stedet at tage hen.

Geilo er i forvejen en af danskernes foretrukne destinationer i det hvide element, hvor Doktor Holms Hotel altid har stået som en garant for kvalitet og som værende det lidt bedre af hotellerne i byen. Men den gamle doktor har fået en noget yngre og mere strømlinet konkurrent Vestlia Resort. Det kan oven i købet bryste sig af, at ligge kun 50 meter fra byens absolut bedste skicenter og mest udbyggede skilift-system: Geilolia.

Vestlia Resort tilbyder gennemført luksus med bløde og dybe sofaer i lobbyen, store åbne pejse, veludstyret bar og en kvalitetsrestaurant med udsøgte buffeter og a la carte. Læg dertil et SPA og wellnescenter på hele 1000 kvadratmeter oveni, så har du essensen af en skiferie lidt ud over det sædvanlige.

Overdådige penthouselejligheder

Vestlia Resort er for få år siden blevet gennemrenoveret af førende indretnings-arkitekter og tilbyder 120 værelser samt nogle overdådige penthouselejligheder, hvis man virkelig vil gå amok. Firmaer kan nyde godt af konferencefaciliteter med plads til 120 medarbejdere.
I forbindelse med hotellet ligger der 11 smagfulde hytter alle med åben pejs, stort køkken og tre værelser med plads til seks personer.

Men det, der gør et ophold på Vestlia fuldendt, er netop det faktum, at man kun går få skridt over til de udbyggede lifter, der fører en op i det storslåede terræn hvad enten man er til langrend eller sorte løjper. Vestlia har hele farvespektret i løjper og er derfor overmåde familievenligt.

Dog skal man lige være opmærksom på, at SPA og wellness-afdelingen på hotellet ikke giver adgang for børn under 16, så ingen råbende børn med badevinger, der laver bomber i poolen her. Der findes selvfølgelig en afdeling på hotellet med pool og andre faciliteter for børn under 16.

Alle årstider er gode årstider på Geilo

Skisæsonen er og bliver Geilos højsæson – ingen tvivl om det. Men naturen er storslået på alle tider af året med de imponerende fjelde, som indbyder til trave- og mountainbike-cykelture i forår, sommer og efterår. Og når man ligger i spabadet er udsigten til et sneklædt eller et grønklædt fjeld samme oplevelse.
Vestlia Resort har sågar egen 9 hullers golfbane lige uden for hotellet. En bane, der med sine bunkers og små søer kan være både udfordrende og krævende. Der er greenfee og alle gæster har adgang – sæsonen åbner så snart som mulig når sneen er borte i maj eller juni.

Giv par/venneforholdet et kick

Vestlia Resort har et væld af forskellige tilbud. Bl.a. et såkaldt ”Par i hjerter”, hvor man med sit livs ledsager (eller elskeren/elskerinden) bor to døgn i en suite med fri adgang til SPA, olie-massager og romantiske middage samt champagne og meget mere.
Venindepakken er en rigtig tøsetur med superforkælelse i SPA’afdelingen og herreturen er en mere maskulin ”After Sport”-pakke med tyrkisk bad og massage.

Jul og sul på første klasse

I det mere familiemindede tilbud kan bl.a. nævnes julepakken, hvor der er et væld af aktiviteter for hele familien (udover skiturene på løjperne naturligvis). Kanekørsel, besøg af julemand med rensdyr, keramikmaling, bagværk, biograffilm og meget meget mere. Hertil overdådige julemiddage samt frokoster.
Vestlia Resort er luksus og forkælelse på højt plan. Og den slags koster – især i Norge. ”Hvis man vil ha’ kirsebær, må man betale for det”, lyder det gamle mundheld, men kirsebærrene kan også blive for dyre i nogle tilfælde.
Med et ophold på Vestlia Resort får man dog fuld valuta for pengene. Man behøver ikke være nyslået lottomillionær eller have arvet en gammel rig tante for at få råd til et ophold.

Tjek priser og faciliteter her

Vinter
Hvad er en vinterferie uden sne?

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde sneoplevelser i vinterferien!

Læs mere
Rejser
En knæskade kan koste kassen på skiferien

En skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen, som opfordrer rejsende til at have styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU.

Læs mere
Haven & altanen
Besøg Sydsveriges haver

Skåne i Sydsverige er rig på skønne haver, eller 'trädgårdar' som det hedder på svensk, og gennem hele sommeren og frem til efteråret åbner de fine haver til ekstraordinære have- og parkoplevelser.

Læs mere
Rejser
Et lækkert, lille spaophold

Et lille ophold på et førsteklasses kurbad kan være lige, hvad man trænger til i efteråret. Et par dage i smukke, fredfyldte omgivelser, hvor man nænsomt plejes og forkæles med skøn mad, massage og varme bade.

Læs mere
Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International, der administrerer den...

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet

De fleste drømmer om en sommerferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
Rejser
Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby

Vidste du, at Astrid Lindgren udgav sin første bog om Pippi Langstrømpe allerede i 1945? Det dristige, humørfyldte og elskede barn fylder dermed 75 år i år, og det kan man jo vælge at fejre med et besøg i Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby i Smäland.

Læs mere
Rejser
Smålands vilde Vesten

I enhver frisk dreng og pige lever drømmen om cowboys og indianere, og drømmen kan blive til noget nær virkelighed ved et besøg i smålandske High Chaparral, der er så tæt på virkelighedens Wild West, som noget synes at kunne være uden for Guds eget land.

Læs mere
Rejser
Nordens Ark

I Bohuslän i Vestsverige ligger et yderst populært udflugtsmål for alle dyreelskere. 'Nordens Ark' er ikke 'bare' en zoo, hvor der vises eksotiske dyrearter frem, her arbejdes der også på at sikre eksistensen for udrydningstruede dyrearter. Over et halvt hundrede fascinerende arter af dyr, som om...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Lænestol 2have

Lænestol 2have

BH uden bøjle i bambus

BH uden bøjle i bambus

Trusser - Super komfort

Trusser - Super komfort

Løvefigurer til haven

Løvefigurer til haven

Nye Bøger
Det Skriver Andre Medier...
27.04.2020

Coronakrisen slider mest på kvinders psykiske trivsel

Institut for Klinisk Medicin ved Aarhus Universitet

Meget tyder på, at livet med corona-truslen sænker humøret mest hos kvinder, konstaterer professor Søren Dinesen Østergaard fra Aarhus Universitet på baggrund af en nypubliceret undersøgelse. Læs mere


21.03.2020

Corona-måling: Befolkningen har stor tillid til regeringens håndtering

Finans.dk

85,2 procent af befolkningen er enten enig eller helt enig i regeringens håndtering af coronakrisen. Det viser en måling fra Voxmeter, ifølge Finans. Læs mere


20.03.2020

Pensionerede læger melder sig ind i coronaberedskabet

Jyllands-Posten.dk

1261 danske pensionerede læger er klar til at indgå i coronaberedskabet, skriver Lægeforeningen i en pressemeddelelse. Formanden for Foreningen af Pensionerede Læger, Mogens Hüttel på 74 år, er en af de læger, som er klar til at blive en del af coronaberedskabet.

"Man er læge hele livet. Det ligger... Læs mere


20.03.2020

Hjertenyt: Hvad hvis jeg er smittet som hjertesyg?

Hjerteforeningen

Hjerteforeningen modtager mange spørgsmål fra bekymrede danskere omkring coronavirus (COVID-19) og hjerte-kar-sygdom, derfor har de oprettet en videnbank, hvor de samler og deler den vigtigste viden til hjertepatienter og pårørende. Læs mere


20.03.2020

Coronavirus - hvis flyet, rejsen eller arrangementet er aflyst

Forbrug.dk

Forbrugerstyrelsen har samlet information om, hvilken betydning en aflysning har for dig, der har købt flybilletter, pakkerejser eller billetter til arrangementer, der bliver aflyst som følge af coronavirus. Læs mere


18.03.2020

Professor: Tidlig opsporing af coronasmitte redder liv og arbejdspladser

Statens Institut for Folkesundhed, SDU.

"Vi bør teste folk med milde symptomer og folk i risikogrupper. Tidlig opsporing vil reducere antallet af kritisk syge og afkorte længden af krisen og dermed skåne vores økonomi mest muligt", siger professor i epidemiologi ved Statens Institut for Folkesundhed, Janne Tolstrup. Læs mere


Arkiv

^