Bestik Broste Copenhagen
Buddha i guld resin
JBS of Denmark Bamboo Collection
Ibu Jewels
Kategori: Rejser
Raw food – nu også på ferien

Fremtidsforskere har udnævnt raw food til den hotteste madtrend - nu kan man også tage på "rå" ferie ...

Raw food er blevet udnævnt til den nye store trend indenfor sund mad, og som noget nyt kan man nu også tage på ”rå” ferie i form af Fruit Retreat. Retreat er en oplagt ferieform for mennesker, der gerne vil bruge deres ferie på at blive sundere, og så ligger det lige for at kombinere sundhedsferien med raw food.
Firmaet Raw n Ripe er de første i Danmark til at tilbyde Fruit Retreat, som holdes i et lille, lukket resort i Thailand. Her kan man i en afslappet atmosfære dyrke yoga og lære om raw food og sund livsstil, alt imens man nyder sol og strand.

Naturligt, behageligt og ufarligt
"På Fruit Retreat er der ingen tarmskylninger, ingen faste og ingen superfoods eller mystiske kosttilskud." siger arrangøren Petr Cech. "I stedet tilbringer man to uger med at spise sig mæt i lækker, eksotisk frugt, grønne smoothies og salater. Filosofien bag Fruit Retreat er, at kroppen selv klarer al den udrensning, den har brug for, hvis blot den får de rette betingelser. Og det kræver ingen mirakelmidler, kun viden om hvordan man lever i overensstemmelse med sin krops naturlige behov. Derfor er der både fælles undervisning og individuel vejledning til deltagerne."
Målgruppen for Fruit Retreat er alle, der har lyst til at blive sundere på en behagelig måde og som holder af et afbræk fra den nordiske vinter.

Om raw food
Raw food er frisk frugt, grøntsager, nødder og frø, som ikke har været opvarmet over 42 grader. Mens raw food allerede har været stor i USA i årevis, især blandt kendisser som Uma Thurman, Woody Harrelson, Demi Moore, Alicia Silverstone, er det relativt nyt i Danmark. Men sidste år udkom en helt ny bog om raw food og nu myldrer det frem med raw food-aktiviteter og spisesteder. Fremtidsforskere har udnævnt raw food til den hotteste madtrend i de kommende år.
Mere om bogen "Raw Food" af Jens Casupei

Om Raw n Ripe
Raw n Ripe er et nyt dansk firma, der tilbyder kurser, workshops og foredrag om raw food og sund livsstil. Bag firmaet står Annette Davidsson, som er yogalærer og lifestyle coach, og Petr Cech, som er en af de mest erfarne raw food-eksperter i Danmark. Begge har selv levet af raw food i omkring 10 år.
RawnRipe kan kontaktes på 40 58 44 14

Vinter
Hvad er en vinterferie uden sne?

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde sneoplevelser i vinterferien!

Læs mere
Rejser
En knæskade kan koste kassen på skiferien

En skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen, som opfordrer rejsende til at have styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU.

Læs mere
Haven & altanen
Besøg Sydsveriges haver

Skåne i Sydsverige er rig på skønne haver, eller 'trädgårdar' som det hedder på svensk, og gennem hele sommeren og frem til efteråret åbner de fine haver til ekstraordinære have- og parkoplevelser.

Læs mere
Rejser
Et lækkert, lille spaophold

Et lille ophold på et førsteklasses kurbad kan være lige, hvad man trænger til i efteråret. Et par dage i smukke, fredfyldte omgivelser, hvor man nænsomt plejes og forkæles med skøn mad, massage og varme bade.

Læs mere
Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International, der administrerer den...

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet

De fleste drømmer om en sommerferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
Rejser
Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby

Vidste du, at Astrid Lindgren udgav sin første bog om Pippi Langstrømpe allerede i 1945? Det dristige, humørfyldte og elskede barn fylder dermed 75 år i år, og det kan man jo vælge at fejre med et besøg i Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby i Smäland.

Læs mere
Rejser
Smålands vilde Vesten

I enhver frisk dreng og pige lever drømmen om cowboys og indianere, og drømmen kan blive til noget nær virkelighed ved et besøg i smålandske High Chaparral, der er så tæt på virkelighedens Wild West, som noget synes at kunne være uden for Guds eget land.

Læs mere
Rejser
Nordens Ark

I Bohuslän i Vestsverige ligger et yderst populært udflugtsmål for alle dyreelskere. 'Nordens Ark' er ikke 'bare' en zoo, hvor der vises eksotiske dyrearter frem, her arbejdes der også på at sikre eksistensen for udrydningstruede dyrearter. Over et halvt hundrede fascinerende arter af dyr, som om...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
BH uden bøjle i bambus

BH uden bøjle i bambus

Trusser - Super komfort

Trusser - Super komfort

Ecooking Solcreme SPF 30 - Vandfast

Ecooking Solcreme SPF 30 - Vandfast

Messing ur

Messing ur

Nye Bøger
Det Skriver Andre Medier...
27.04.2020

Coronakrisen slider mest på kvinders psykiske trivsel

Institut for Klinisk Medicin ved Aarhus Universitet

Meget tyder på, at livet med corona-truslen sænker humøret mest hos kvinder, konstaterer professor Søren Dinesen Østergaard fra Aarhus Universitet på baggrund af en nypubliceret undersøgelse. Læs mere


21.03.2020

Corona-måling: Befolkningen har stor tillid til regeringens håndtering

Finans.dk

85,2 procent af befolkningen er enten enig eller helt enig i regeringens håndtering af coronakrisen. Det viser en måling fra Voxmeter, ifølge Finans. Læs mere


20.03.2020

Pensionerede læger melder sig ind i coronaberedskabet

Jyllands-Posten.dk

1261 danske pensionerede læger er klar til at indgå i coronaberedskabet, skriver Lægeforeningen i en pressemeddelelse. Formanden for Foreningen af Pensionerede Læger, Mogens Hüttel på 74 år, er en af de læger, som er klar til at blive en del af coronaberedskabet.

"Man er læge hele livet. Det ligger... Læs mere


20.03.2020

Hjertenyt: Hvad hvis jeg er smittet som hjertesyg?

Hjerteforeningen

Hjerteforeningen modtager mange spørgsmål fra bekymrede danskere omkring coronavirus (COVID-19) og hjerte-kar-sygdom, derfor har de oprettet en videnbank, hvor de samler og deler den vigtigste viden til hjertepatienter og pårørende. Læs mere


20.03.2020

Coronavirus - hvis flyet, rejsen eller arrangementet er aflyst

Forbrug.dk

Forbrugerstyrelsen har samlet information om, hvilken betydning en aflysning har for dig, der har købt flybilletter, pakkerejser eller billetter til arrangementer, der bliver aflyst som følge af coronavirus. Læs mere


18.03.2020

Professor: Tidlig opsporing af coronasmitte redder liv og arbejdspladser

Statens Institut for Folkesundhed, SDU.

"Vi bør teste folk med milde symptomer og folk i risikogrupper. Tidlig opsporing vil reducere antallet af kritisk syge og afkorte længden af krisen og dermed skåne vores økonomi mest muligt", siger professor i epidemiologi ved Statens Institut for Folkesundhed, Janne Tolstrup. Læs mere


Arkiv

^