Tekande fra Serax
Metal krukker House Doctor
Lanterner fra Rivièra Maison
Buddha i guld resin
Kategori: Rejser
Inspiration til globetrottere

Glæd dig til weekendens rejsemesse i Bella Center, for i år er messen udvidet med et særligt globetrotterområde, hvor rejsearrangørerne præsenterer særligt unikke rejsemål - blandt andet en af Caribiens absolutte perler ...

Glæd dig til weekendens rejsemesse i Bella Center, for i år er messen udvidet med et særligt globetrotterområde, hvor rejsebureauer og –arrangører præsenterer unikke natur- og kulturrundrejser over hele verden.
”Kvaliteten på udstillingen er høj og seriøs, og vi ser frem til at kunne repræsentere Caribien på Globetrotterområdet. Vi udstiller på Ferie & Fritid i Bella, fordi vores kunder gerne vil mødes med os personligt. Sådan har det været de sidste 5 år, vi har deltaget,” siger Hanne Svarer Schwensen fra rejsebureauet Once In a Lifetime.

På messen præsenterer bureauet blandt andet en af Caribiens absolutte perler. Det er øen Grenada som, beliggende i det sydlige caribiske hav nord for Venezuela, Trinidad og Tobago, er absolut enestående, og måske et af de mest anbefales værdige rejsemål i Caribien.Øen, som også kaldes Spice Island, er rundt omkring i verden kendt for sin produktion og eksport af krydderier. Og her dyrkes stadig kanel, muskatnød og kryddernellike i plantager, som det er blevet gjort siden kolonitiden.

Grenada er en overskuelig og meget nem ø, at rejse rundt på, på egen hånd. Befolkningen er engelsktalende, imødekommende - og meget ”caribiske” med en charmerende og meget afslappet og laid-back indstilling til tilværelsen. Det oplever man blandt andet, hvis man lægger vejen det duftende krydderimarked i den smukke historiske hovedstad St. George.

Vejret på Grenada er, som man kun finder det i Caribien – helt fantastisk! Temperaturen ligger stabilt på omkring de 30, mens lette briser fra havet fejer hen over den solbeskinnede ø.
Bjerget Mount St. Catherine, som rejser sig midt på øen, er dækket af frodig jungle og inviterer til trekkingture - og måske en kølig dukkert i junglens smukke søer og vandfald. Men som den caribiske ø Grenada og småøerne Carriacou og Petite Martinique er, byder rejsemålet selvfølgelig først og fremmest på kilometervis af fuldstændig fantastiske palmestrande, fine koralrev og krystalklart vand.

I februar er det en særlig fornøjelse at besøge Grenada, for her afvikles deres festlige karneval og Regatta, hvor både fra hele Caribien deltager.

Ferie & Fritid i Bella afholdes den 18. til 20. januar 2013 i Bella Center
Se også:
Rejsebureauet Once in a Lifetime.dk
GrenadaGrenadines.com
Ferieibella.dk

Vinter
Hvad er en vinterferie uden sne?

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde sneoplevelser i vinterferien!

Læs mere
Rejser
En knæskade kan koste kassen på skiferien

En skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen, som opfordrer rejsende til at have styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU.

Læs mere
Haven & altanen
Besøg Sydsveriges haver

Skåne i Sydsverige er rig på skønne haver, eller 'trädgårdar' som det hedder på svensk, og gennem hele sommeren og frem til efteråret åbner de fine haver til ekstraordinære have- og parkoplevelser.

Læs mere
Rejser
Et lækkert, lille spaophold

Et lille ophold på et førsteklasses kurbad kan være lige, hvad man trænger til i efteråret. Et par dage i smukke, fredfyldte omgivelser, hvor man nænsomt plejes og forkæles med skøn mad, massage og varme bade.

Læs mere
Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International, der administrerer den...

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet

De fleste drømmer om en sommerferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
Rejser
Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby

Vidste du, at Astrid Lindgren udgav sin første bog om Pippi Langstrømpe allerede i 1945? Det dristige, humørfyldte og elskede barn fylder dermed 75 år i år, og det kan man jo vælge at fejre med et besøg i Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby i Smäland.

Læs mere
Rejser
Smålands vilde Vesten

I enhver frisk dreng og pige lever drømmen om cowboys og indianere, og drømmen kan blive til noget nær virkelighed ved et besøg i smålandske High Chaparral, der er så tæt på virkelighedens Wild West, som noget synes at kunne være uden for Guds eget land.

Læs mere
Rejser
Nordens Ark

I Bohuslän i Vestsverige ligger et yderst populært udflugtsmål for alle dyreelskere. 'Nordens Ark' er ikke 'bare' en zoo, hvor der vises eksotiske dyrearter frem, her arbejdes der også på at sikre eksistensen for udrydningstruede dyrearter. Over et halvt hundrede fascinerende arter af dyr, som om...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Køber du dit tøj i Danmark?

Køber du dit tøj i Danmark?

Ogawa Kazumasa poster

Ogawa Kazumasa poster

Haveskulpturer & havekunst

Haveskulpturer & havekunst

Hübsch glasvaser

Hübsch glasvaser

Nye Bøger
Det Skriver Andre Medier...
21.03.2020

Corona-måling: Befolkningen har stor tillid til regeringens håndtering

Finans.dk

85,2 procent af befolkningen er enten enig eller helt enig i regeringens håndtering af coronakrisen. Det viser en måling fra Voxmeter, ifølge Finans. Læs mere


20.03.2020

Pensionerede læger melder sig ind i coronaberedskabet

Jyllands-Posten.dk

1261 danske pensionerede læger er klar til at indgå i coronaberedskabet, skriver Lægeforeningen i en pressemeddelelse. Formanden for Foreningen af Pensionerede Læger, Mogens Hüttel på 74 år, er en af de læger, som er klar til at blive en del af coronaberedskabet.

"Man er læge hele livet. Det ligger... Læs mere


20.03.2020

Hjertenyt: Hvad hvis jeg er smittet som hjertesyg?

Hjerteforeningen

Hjerteforeningen modtager mange spørgsmål fra bekymrede danskere omkring coronavirus (COVID-19) og hjerte-kar-sygdom, derfor har de oprettet en videnbank, hvor de samler og deler den vigtigste viden til hjertepatienter og pårørende. Læs mere


20.03.2020

Coronavirus - hvis flyet, rejsen eller arrangementet er aflyst

Forbrug.dk

Forbrugerstyrelsen har samlet information om, hvilken betydning en aflysning har for dig, der har købt flybilletter, pakkerejser eller billetter til arrangementer, der bliver aflyst som følge af coronavirus. Læs mere


18.03.2020

Professor: Tidlig opsporing af coronasmitte redder liv og arbejdspladser

Statens Institut for Folkesundhed, SDU.

"Vi bør teste folk med milde symptomer og folk i risikogrupper. Tidlig opsporing vil reducere antallet af kritisk syge og afkorte længden af krisen og dermed skåne vores økonomi mest muligt", siger professor i epidemiologi ved Statens Institut for Folkesundhed, Janne Tolstrup. Læs mere


18.03.2020

WHO: Tag ikke ibuprofen, hvis du har coronasymptomer

DR.dk

Verdenssundhedsorganisationen opfordrer til, at man tager parcetamol – pinex, panodil etc. - i stedet. Opfordringen kommer, efter at det medicinske tidsskrift The Lance i en forskningsundersøgelse indikerer, at ibuprofen – stoffet i ipren – kan gøre coronasmittede mere syge, end de er i forvejen,... Læs mere


Arkiv

^