Akvarel i drømmende farver
Kare Design spisebordsstol
Brink Nordic - Julepynt <BR>som i gamle dage
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Kategori: Rejser
Dyk med delfiner i el gouna

Dykkerfaciliteter i verdensklasse - blot fem timer med fly fra Danmark. Det lyder som en drøm ...

Dykkerfaciliteter i verdensklasse - blot fem timer med fly fra Danmark. Det lyder som en drøm, men El Gouna ligger ved Det Røde Hav og kan prale med imponerende koralrev og millioner af farverige fisk ...

Et paradis for eventyrlystne dykkere
Den ægyptiske revolution i februar sendte antallet af besøgende danskere i nul, men nu kan landets ferieperler atter nydes. En sejltur med et af El Gounas dykkercentre giver den enkelte dykkerentusiast mulighed for dybe dyk, snorkling og leg med delfiner. Til de mere eventyrlystne dykkere er der desuden mulighed for at udforske skibsvrag.

Så danskerne behøver ikke længere at bekoste lange flyrejser til Det Fjerne Østen eller Caribien for at nyde koraler og trompetfisk i luksuriøse omgivelser. El Gouna er Rødehavets perle med hele ni PADI-certificerede dykkercentre og en bred vifte af kurser både til øvede dykkere og til nybegyndere. Disse dykkercentre er bl.a. ejet af El Gouna-hotellerne Mövenpick, Sheraton og Easy Divers.
Det er muligt at opleve et højt niveau af luksus og service til usædvanligt rimelige priser på hotellerne, der desuden råder over specielle faciliteter til børn og turister i kørestol.

El Gouna har de seneste par år oplevet et boom som turistattraktion, ikke mindst pga. rejsende fra Norden. Svenske Niklas Funk har i over ti år drevet dykkercenter i El Gouna. Colona Divers, som centret hedder, har svenske instruktører og 10.000 besøgende om året – størstedelen skandinaver.
”El Gouna egner sig perfekt både til erfarne dykkere, der gerne vil tage dykkercertifikat, og til dem, der bare elsker at snorkle. Fem dage om ugen tager vi ud og kigger på delfiner. Hvis vi er heldige, kan vores gæster hoppe i vandet og nyde at svømme og snorkle med delfinerne – en fantastisk oplevelse’, fortæller Niklas Funk.

El Gouna har som dykkerdestination åbent hele året rundt. I februar, hvor luften er omkring 20 grader, holder Det Røde Hav den samme temperatur. I de varme sommerperioder i juli og august er luften 40 grader, mens vandet er 27-29 grader varmt.

Både Spies, Apollorejser, Startours og Atlantisrejser arrangerer rejser til El Gouna

Elgouna.com

Vinterferie
Hvad er en vinterferie uden sne?

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde sneoplevelser i vinterferien!

Læs mere
Rejser
En knæskade kan koste kassen på skiferien

En skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen, som opfordrer rejsende til at have styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU.

Læs mere
Haven & altanen
Besøg Sydsveriges haver

Skåne i Sydsverige er rig på skønne haver, eller 'trädgårdar' som det hedder på svensk, og gennem hele sommeren og frem til efteråret åbner de fine haver til ekstraordinære have- og parkoplevelser.

Læs mere
Rejser
Et lækkert, lille spaophold

Et lille ophold på et førsteklasses kurbad kan være lige, hvad man trænger til i efteråret. Et par dage i smukke, fredfyldte omgivelser, hvor man nænsomt plejes og forkæles med skøn mad, massage og varme bade.

Læs mere
Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International, der administrerer den...

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet

De fleste drømmer om en sommerferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
Rejser
Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby

Vidste du, at Astrid Lindgren udgav sin første bog om Pippi Langstrømpe allerede i 1945? Det dristige, humørfyldte og elskede barn fylder dermed 75 år i år, og det kan man jo vælge at fejre med et besøg i Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby i Smäland.

Læs mere
Rejser
Smålands vilde Vesten

I enhver frisk dreng og pige lever drømmen om cowboys og indianere, og drømmen kan blive til noget nær virkelighed ved et besøg i smålandske High Chaparral, der er så tæt på virkelighedens Wild West, som noget synes at kunne være uden for Guds eget land.

Læs mere
Rejser
Nordens Ark

I Bohuslän i Vestsverige ligger et yderst populært udflugtsmål for alle dyreelskere. 'Nordens Ark' er ikke 'bare' en zoo, hvor der vises eksotiske dyrearter frem, her arbejdes der også på at sikre eksistensen for udrydningstruede dyrearter. Over et halvt hundrede fascinerende arter af dyr, som om...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Plakat med hunde

Plakat med hunde

Georg Jensen topstjerne

Georg Jensen topstjerne

UASHMAMA - Miljøvenlig opbevaring

UASHMAMA - Miljøvenlig opbevaring

Hundeposeholder

Hundeposeholder

Nye Bøger
Seneste nyt fra medierne ..
08.10.2021

Plejeprodukter: Top 10 spørgsmål om uønsket kemi

Forbrugerrådet Tænk Kemi

Skal man undgå fluor i tandpasta? Er aluminium problematisk i deodoranter? Få svar på de oftest stillede spørgsmål om uønsket kemi i plejeprodukter. Læs mere


02.10.2021

Brystkræft rammer enlige kvinder hårdest

Aarhus Universitet

Enlige kvinder, der får brystkræft, har en højere dødelighed sammenlignet med kvinder i parforhold. Det samme har kvinder med lav indkomst, lav uddannelse eller kvinder uden for arbejdsmarkedet. Det viser et nyt forskningsresultat fra Aarhus Universitet. Læs mere


30.09.2021

Danmark skal have et nationalt net af naturstier

Miljøministerie

Alle danskere skal have glæde af vores fantastiske natur og have rig mulighed for gode oplevelser i naturen. Derfor ønsker regeringen at etablere et nationalt net af stier og ruter i Danmark, som skal være med til at udbrede kendskabet til naturen. Læs mere


29.09.2021

Ny indsats sætter fokus på seksuel chikane

Arbejdstilsynet

Ny indsats sætter fokus på seksuel chikane og andre krænkende handlinger i udvalgte brancher, blandt andet indenfor; universiteter og forskning, film & bøger, presse, politi, beredskab og fængsler ... Læs mere


08.09.2021

Historisk høj tilslutning til influenzavaccination

Apotekerforeningen.dk

Tilslutningen til vaccination mod influenza blandt personer over 65 år ramte et historisk højt niveau i den forgangne sæson. Det skyldes ikke mindst, at cirka 275.000 flere personer over 65 år valgte at lade sig vaccinere i forhold til tidligere Læs mere


06.09.2021

Titaniumdioxid: Populært farvestof i madvarer bør snart være forbudt

Forbrugerrådet Tænk Kemi

Farvestoffet titaniumdioxid kan findes i mad og slik. Men stoffet er ifølge EU ikke sikkert og kan snart være blive forbudt. Flere virksomheder udfaser nu. Læs mere


Arkiv

^