Tommy Hilfiger
500 e-bøger for børn
AVIVIR Baobab
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Kategori: Parforhold
Tro, håb og kærlighed...

...er når jeg ser det bedste i dig, når jeg hver morgen spørger mig selv: Hvad kan jeg gøre for dig i dag for vise dig min kærlighed?

...er når jeg ser det bedste i dig, når jeg hver morgen spørger mig selv: Hvad kan jeg gøre for dig i dag for vise dig min kærlighed? Eller endnu bedre - Jeg kan spørge DIG om hvad DU ønsker jeg gør, for at vise min kærlighed. For i et parforhold er det jo sådan, at jeg bærer 50 % af ansvaret for, at min kærlighed til dig stiger og ikke dør ud.

Kærlighed bliver der altid mere af, når det gives væk.….og derfor er det ren egoisme når jeg spørger mig selv og dig hvad jeg kan gøre, for det er mit ønske at vores sammenhold varer ved og derfor vil jeg yde min del for at det skal lykkes.

Og det er jo kærlighedens væsen, at det nogen dage er mig der bærer os og andre dage dig der bærer os, men at jeg altid er bevist om at ansvaret for MIN lykke ligger på min tungespids og at jeg selv, med ord og handling må sørge for at tage det ansvar.

Hvor jeg før brugte mange negative kræfter på tanker som ”Hvad er der galt med mig? Hvad er der galt med os? Hvad er der galt med verden?”, så vil jeg i stedet fokusere på mit egoistiske ønske… og det jeg ønsker mest for mig - det er jo dig (!).
Nu vil jeg, helt bevist, fokusere på at være der for dig og sige til dig: I dag og de næste dage - en hel måned frem, vil jeg hver morgen spørge dig min søde: Hvad ville føles som kærlighed, at jeg gjorde for dig i dag?


---------------------------------------------------

Alt hvad du giver, får du tifold igen.

Ovenstående metode er god til, bevist og målrettet, at arbejde på at få en egen tilfredsstillelse i parforholdet. Og så er der faktisk helt gratis sidegevinster ved denne metode.
For når du spørger din partner er han/hun nød til at tage stilling til hvad kærlighed egentlig er for en størrelse for ham/hende?
Hvad indeholder en sådan?
Hvordan vises den?
Hvordan mærker din partner egentlig til hverdag at han/hun er elsket?

Så din partner er nødt til at gennemgå en bevidsthedskarrusel - og du? Ja, du lærer måske forbløffende nyt om hvad din partner rent faktisk anser for at være dine gaver til ham eller hende, for vi skal ikke glemme , at man oftest giver det væk man helst vil give og tror (ofte fejlagtigt) at det er det din partner helst vil have, i stedet for at give dig hvad din partner i virkeligheden har behov for!

Parforhold
Mænd har de bedste intentioner

Hvordan kan det være, at de gode intentioner din mand har, om at gøre noget særligt for dig, oftest havner i glemmebogen? Det mener chokoladeproducenten Anthon Berg, at der er en videnskabelig forklaring på.

Læs mere
Parforhold
Min mand vil have at vi har mere alenetid

Hun er i tvivl om, hvordan hun skal tolke de udbrud af vrede og irritation, der kommer fra hendes nye mand. Han giver udtryk for, at være glad for hendes børn, men han insisterer samtidig på, at han vil have mere alenetid med hende. Han synes hendes ældste søn burde være mere hos sin far, men hun...

Læs mere
Parforhold
Ensomhed i ægteskab

Efter nogle års samliv er hendes mand begyndt at ændre adfærd. Han er kold, afvisende, opfarende og kun optaget af sig selv. Hun føler sig udnyttet og så ensom i sit ægteskab, at hun overvejer at forlade ham. Læs parterapeut Peter Kongshaugs svar.

Læs mere
Parforhold
Gratis hjælp til nyskilte

Nu lanceres portalen 'Samarbejde efter Skilsmisse' - en elektronisk værktøjskasse, en app og et online kursusprogram, der giver konkret viden og praktiske øvelser, der kan hjælpe den nyskilte selv og fremme samarbejdet med ex-partneren.

Læs mere
Parterapeut
Han vil ikke fortælle, hvad der er galt

Fra brevkassen: Hvad gør man, når ens mand pludselig er fraværende og virker trist, men ikke vil fortælle, hvad der er galt?

Læs mere
Parforhold
Hun vil mødes med sin gamle kæreste

Fra brevkassen: Hun spørger parterapeuten, hvorvidt hun bør fortælle sin mand, at hun vil mødes med sin ekskæreste.

Læs mere
Parterapeut
Skal hun kæmpe eller søge skilsmisse?

Med en datter i dyb krise, burde det være en fælles kamp at holde sammen på familien. Men hendes mand har kun foragt tilovers for deres datter, hvilket igen og igen munder ud i skænderier. Hun føler sig alene i kampen for børnenes trivsel og overvejer nu at lade sig skille.

Læs mere
Parforhold
Ny hjælp til voldsramte unge

'Bryd Tavsheden' åbner i dag Danmarks første Snapchat-rådgivning for børn og unge, der er udsat for vold i familien eller fra kæresten. Hver dag vil de frivillige rådgivere sidde parate på Snapchat for at hjælpe unge, som er udsat vold, eller hvis man har venner, som har brug for professionel hjælp.

Læs mere
Psykolog
At erkende skilsmisse

Fra brevkassen: De har levet et ægteskab uden respekt og kærlige følelser, alligevel frustreres hun over, at han nu har fundet en anden, at dele fremtiden med ...

Læs mere
Parforhold
#STÅRSTADIG

Hvert år udsættes 33.000 kvinder for partnervold i hjemmet i Danmark, skriver Danners Krisecenter. Nu efterlyser Danner din støtte til at hjælpe voldsramte kvinder til et liv uden vold.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Plankebord Sika Design

Plankebord Sika Design

Spisestuestol Form & Refine

Spisestuestol Form & Refine

Vitrineskab Harmony L House Doctor

Vitrineskab Harmony L House Doctor

Skænk La Forma

Skænk La Forma

Nye Bøger
Seneste nyt fra medierne ..
08.10.2021

Plejeprodukter: Top 10 spørgsmål om uønsket kemi

Forbrugerrådet Tænk Kemi

Skal man undgå fluor i tandpasta? Er aluminium problematisk i deodoranter? Få svar på de oftest stillede spørgsmål om uønsket kemi i plejeprodukter. Læs mere


02.10.2021

Brystkræft rammer enlige kvinder hårdest

Aarhus Universitet

Enlige kvinder, der får brystkræft, har en højere dødelighed sammenlignet med kvinder i parforhold. Det samme har kvinder med lav indkomst, lav uddannelse eller kvinder uden for arbejdsmarkedet. Det viser et nyt forskningsresultat fra Aarhus Universitet. Læs mere


30.09.2021

Danmark skal have et nationalt net af naturstier

Miljøministerie

Alle danskere skal have glæde af vores fantastiske natur og have rig mulighed for gode oplevelser i naturen. Derfor ønsker regeringen at etablere et nationalt net af stier og ruter i Danmark, som skal være med til at udbrede kendskabet til naturen. Læs mere


29.09.2021

Ny indsats sætter fokus på seksuel chikane

Arbejdstilsynet

Ny indsats sætter fokus på seksuel chikane og andre krænkende handlinger i udvalgte brancher, blandt andet indenfor; universiteter og forskning, film & bøger, presse, politi, beredskab og fængsler ... Læs mere


08.09.2021

Historisk høj tilslutning til influenzavaccination

Apotekerforeningen.dk

Tilslutningen til vaccination mod influenza blandt personer over 65 år ramte et historisk højt niveau i den forgangne sæson. Det skyldes ikke mindst, at cirka 275.000 flere personer over 65 år valgte at lade sig vaccinere i forhold til tidligere Læs mere


06.09.2021

Titaniumdioxid: Populært farvestof i madvarer bør snart være forbudt

Forbrugerrådet Tænk Kemi

Farvestoffet titaniumdioxid kan findes i mad og slik. Men stoffet er ifølge EU ikke sikkert og kan snart være blive forbudt. Flere virksomheder udfaser nu. Læs mere


Arkiv

^