Akvarel i drømmende farver
Roy Kirkham tehætte Redoute Roses
Brink Nordic - Julepynt <BR>som i gamle dage
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Kategori: Parforhold
Tro, håb og kærlighed...

...er når jeg ser det bedste i dig, når jeg hver morgen spørger mig selv: Hvad kan jeg gøre for dig i dag for vise dig min kærlighed?

...er når jeg ser det bedste i dig, når jeg hver morgen spørger mig selv: Hvad kan jeg gøre for dig i dag for vise dig min kærlighed? Eller endnu bedre - Jeg kan spørge DIG om hvad DU ønsker jeg gør, for at vise min kærlighed. For i et parforhold er det jo sådan, at jeg bærer 50 % af ansvaret for, at min kærlighed til dig stiger og ikke dør ud.

Kærlighed bliver der altid mere af, når det gives væk.….og derfor er det ren egoisme når jeg spørger mig selv og dig hvad jeg kan gøre, for det er mit ønske at vores sammenhold varer ved og derfor vil jeg yde min del for at det skal lykkes.

Og det er jo kærlighedens væsen, at det nogen dage er mig der bærer os og andre dage dig der bærer os, men at jeg altid er bevist om at ansvaret for MIN lykke ligger på min tungespids og at jeg selv, med ord og handling må sørge for at tage det ansvar.

Hvor jeg før brugte mange negative kræfter på tanker som ”Hvad er der galt med mig? Hvad er der galt med os? Hvad er der galt med verden?”, så vil jeg i stedet fokusere på mit egoistiske ønske… og det jeg ønsker mest for mig - det er jo dig (!).
Nu vil jeg, helt bevist, fokusere på at være der for dig og sige til dig: I dag og de næste dage - en hel måned frem, vil jeg hver morgen spørge dig min søde: Hvad ville føles som kærlighed, at jeg gjorde for dig i dag?


---------------------------------------------------

Alt hvad du giver, får du tifold igen.

Ovenstående metode er god til, bevist og målrettet, at arbejde på at få en egen tilfredsstillelse i parforholdet. Og så er der faktisk helt gratis sidegevinster ved denne metode.
For når du spørger din partner er han/hun nød til at tage stilling til hvad kærlighed egentlig er for en størrelse for ham/hende?
Hvad indeholder en sådan?
Hvordan vises den?
Hvordan mærker din partner egentlig til hverdag at han/hun er elsket?

Så din partner er nødt til at gennemgå en bevidsthedskarrusel - og du? Ja, du lærer måske forbløffende nyt om hvad din partner rent faktisk anser for at være dine gaver til ham eller hende, for vi skal ikke glemme , at man oftest giver det væk man helst vil give og tror (ofte fejlagtigt) at det er det din partner helst vil have, i stedet for at give dig hvad din partner i virkeligheden har behov for!

Parforhold
Når vold er hverdag

Knapt 4% af alle voksne kvinder i Danmark har i det seneste år været udsat for fysisk vold. Af disse har ca. 2 ud af 3 været udsat for vold af deres nuværende eller tidligere partner. Det er et alvorligt samfundsproblem, der understøttes af nogle strukturelle magtforhold i samfundet, skriver Dansk...

Læs mere
Parforhold
Parterapeut: Dårlige vaner spænder ben for dit lykkelige parforhold

Mens vores sunde vaner er med til at sikre, at vi fungerer optimalt i hverdagen og i parforholdet, er vores uhensigtsmæssige vaner ofte ødelæggende for kærligheden, mener parterapeut Christiane Meulengracht. Her giver hun sit bud på 7 dårlige vaner i parforholdet.

Læs mere
Parforhold
Når lysten til sex forsvinder

Rigtig mange par bliver frustrerede og ved ikke, hvad de skal stille op, når de oplever perioder, hvor lysten til sex mangler. Ofte ender man med at anklage og bebrejde hinanden for ikke at tage initiativ eller være tilstrækkelig nærværende. Men den manglende lyst er sjældent det egentlige problem,...

Læs mere
Parforhold
Parterapeuten: Det er ikke din partners opgave at fylde dig med kærlighed

Vi danskere er alt for gode til at skubbe ansvaret for vores egen glæde og lykke over på vores partner, og det gør os ulykkelige, mener parterapeut Christiane Meulengracht, forfatter til bogen 'Kærlighed med vilje'.
”Det er et meget almindeligt træk, at vi danskere går rundt med den opfattelse,...

Læs mere
Parforhold
Parterapeut: Derfor lyver vi om vores ulykkelige parforhold

Der er så meget prestige i at have styr på parforholdet, at vi danskere er verdensmestre i at bilde os selv og andre ind, at alt er i den skønneste orden, selvom der i virkeligheden er knas i kærligheden, mener parterapeut og sexolog Christiane Meulengracht.

Læs mere
Parforhold
Hun flirter mens ægteskab vakler

Efter længere tids flirten med en kollega, er hun i tvivl om hun skal forfølge sin drøm og se om det kan udvikle sig til mere - eller om hun skal koncentrere sig om sit vaklende ægteskab.

Læs mere
Parforhold
Orker ikke at være den sure stedmor

Hun havde ellers svoret, at hun aldrig skulle have en mand med børn fra tidligere ægteskab, alligevel bor hun på fjerde år sammen med mand med børn og 5-9-ordning. Det fungerer ikke for hende. Hun er træt af at være den sure stedmor, og træt af at skulle tilsidesætte sine egne behov for deres.

Læs mere
Parforhold
Hendes selvværd afhænger af mænds bekræftelse

Hun er ved at være godt træt af at hendes selvværd skal afhænge af, hvorvidt mænd finder hende sød, sjov og attraktiv. Samtidig overvejer hun at sætte en stopper for et forhold, hun gennem et år har haft til en gift mand, og spørger nu KvindeGuidens parterapeut, hvordan hun kommer videre.

Læs mere
Parforhold
Hendes kæreste har datingprofiler

Hun mistænker sin kæreste for at have datingprofiler og for at lyve om dem. Nu er hun opsat på at bevise, at han lyver.

Læs mere
Parforhold
Hvert år udsættes 29.000 kvinder i Danmark for vold

Den 25. november lyder startskuddet for FN's internationale kampagne '16 Days of Activism', hvor hele verden sætter fokus på vold mod kvinder. Det sker også i Danmark, hvor Dansk Kvindesamfund blandt andet lancerer et armbånd, som støtter Dansk Kvindesamfunds arbejde med at bekæmpe vold mod kvinder.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Kare Design spisebordsstol

Kare Design spisebordsstol

Hundetaske i robust canvas og læder

Hundetaske i robust canvas og læder

Georg Jensen topstjerne

Georg Jensen topstjerne

Plakat med hunde

Plakat med hunde

Nye Bøger
Seneste nyt fra medierne ..
08.10.2021

Plejeprodukter: Top 10 spørgsmål om uønsket kemi

Forbrugerrådet Tænk Kemi

Skal man undgå fluor i tandpasta? Er aluminium problematisk i deodoranter? Få svar på de oftest stillede spørgsmål om uønsket kemi i plejeprodukter. Læs mere


02.10.2021

Brystkræft rammer enlige kvinder hårdest

Aarhus Universitet

Enlige kvinder, der får brystkræft, har en højere dødelighed sammenlignet med kvinder i parforhold. Det samme har kvinder med lav indkomst, lav uddannelse eller kvinder uden for arbejdsmarkedet. Det viser et nyt forskningsresultat fra Aarhus Universitet. Læs mere


30.09.2021

Danmark skal have et nationalt net af naturstier

Miljøministerie

Alle danskere skal have glæde af vores fantastiske natur og have rig mulighed for gode oplevelser i naturen. Derfor ønsker regeringen at etablere et nationalt net af stier og ruter i Danmark, som skal være med til at udbrede kendskabet til naturen. Læs mere


29.09.2021

Ny indsats sætter fokus på seksuel chikane

Arbejdstilsynet

Ny indsats sætter fokus på seksuel chikane og andre krænkende handlinger i udvalgte brancher, blandt andet indenfor; universiteter og forskning, film & bøger, presse, politi, beredskab og fængsler ... Læs mere


08.09.2021

Historisk høj tilslutning til influenzavaccination

Apotekerforeningen.dk

Tilslutningen til vaccination mod influenza blandt personer over 65 år ramte et historisk højt niveau i den forgangne sæson. Det skyldes ikke mindst, at cirka 275.000 flere personer over 65 år valgte at lade sig vaccinere i forhold til tidligere Læs mere


06.09.2021

Titaniumdioxid: Populært farvestof i madvarer bør snart være forbudt

Forbrugerrådet Tænk Kemi

Farvestoffet titaniumdioxid kan findes i mad og slik. Men stoffet er ifølge EU ikke sikkert og kan snart være blive forbudt. Flere virksomheder udfaser nu. Læs mere


Arkiv

^