500 e-bøger for børn
Akvarel i drømmende farver
Kare Design spisebordsstol
Roy Kirkham tehætte Redoute Roses
Kategori: Parforhold
Intimt og inderligt

erotik, sanselig, sex, elskov, kvinder sex, sexlege

Hvornår har du sidst haft inderlig og sanselig elskov med din partner?

En af forudsætningerne for inderlig og sanselig elskov er nødvendigvis god tid, noget der kan være svært at finde i en stresset hverdag. Men god tid skal der til - god tid til at vække sanserne, god tid til at mærke samhørigheden, føle og fornemme hinanden - og sammen mærke lidenskaben eskalere.

Et stemningsfuldt værelse
Rummet og lyset bidrager i høj grad til den intime stemningen. Brug tid på at skabe de perfekte omgivelser. Hvordan forestiller du dig, at der skulle se ud hvis det var første gang du skulle opleve elskov med din partner. Skal rummet være mørkt, huleagtigt og skal I mødes i stearinlyset skær? Eller skal I nyde hinanden på hvide lagner, badet i solens stråler?
Skal klassisk musik, runde salsarytmer, newage-lyde eller blid pop være med til at skabe den særlige intime stemning? Skal værelset pyntes med duftende, friske buketter?
Nogen syntes man understreger og stimulerer den erotiske stemning ved brænde æteriske olier som jasmin eller ylang-ylang – eller måske er du mere til en frisk citrus eller eucaluptus?

Befri krop og sind
Han er klar, værelset er klart - og I har afsat de næste fire timer til fantastisk og inderlig elskov. Eneste problem er at du, på trods af at du faktisk har set meget frem til det intimte selskab med manden i dit liv, overhoved ikke føler dig i humør til at give dig hen.
Måske har du svært ved at slippe stresstankerne, hjernen arbejder stadig på løse noget du skulle have løst på jobbet, muskler i skuldre og nakke er spændte og der er optræk til hovedpine..
Men der findes effektive måder at løsne de følelsesmæssige og fysiske spændinger.
Nogle mennesker kan lide at motionere før sex. Motion løsner muskelspændinger, uro og rastløshed i kroppen. Samtidig styrker og stimulere motion, hvad nogen kalder kroppens egen morfin, transmitterstoffet endorfin hvilket kan give en følelse af velvære og eufori.
Nogle mennesker finder ro og koncentration gennem meditations- og yogaøvelser. Du behøver ikke have nogen særlig træning i yoga, for at opleve at du får god kontakt med din krop ved at udføre simple yogaøvelser. Sid på gulvet, ret ryggen, før fodsålerne sammen og anbring dine hænder på fødderne. Fødderne skal være så tæt på kroppen at det frembringer en let spænding i lysken. Vip i forskellige tempi knæene op og ned - og mærk strækket i lysken. Luk øjnene og sid stille et øjeblik, træk vejret dybt og mærk roen brede sig i din krop.

Det lange bad
Et varmt bad er et pålidelig og gennemprøvet bud på hvordan du forbereder dig fysisk og mentalt på elskov.
Nyd et langt bad – en tid til og med dig selv. Luk øjnene og koncentrer dig om fornemmelsen af vand på kroppen. Luk øjnene og lad bruseren stråler ramme dit ansigt. Mærk din krop og ret din koncentration på de enkelte dele af din krop. Mærk dine fødder, dine ben, dit underliv og bagdel. Mærk om der er steder hvor din krop føles kold, mærk efter spændinger. Forløs og varm stederne med strålerne fra den varme bruser. Tag dig god, god tid...

Duften af dig
Et bad bidrager til en rar følelse af renhed, men mange mennesker vasker sig så grundigt, at der ikke er spor af deres egen kropslugt tilbage. Kropslugten er en subtilt og udefinerbart duft.. F.eks. finder mange mennesker duften af frisk sved seksuelt stimulerende. Forskere diskuterer, hvorvidt det skyldes at mennesker, ligesom dyr, udskiller signalstoffet feromon, som blandt dyr forstærker parringslysten...
Lad din egen kropsduft komme frem og undlad brug sæber og parfumer før sex..

Måske inviterer du ham med i bad, eller måske mødes I i sengen. Her kan I sammen nyde og vække jeres sanser med lidt lækkerier og blid massage..

Se også KvindeGuidens skønne lingeribazar ...

Parforhold
Parterapeut: Sådan håndterer du din jalousi

Kæmper du ofte med en stærk følelse af jalousi? Og kunne du godt tænke dig at blive bedre til at slippe de negative tanker om alt det, som kan ske, men sjældent gør det, når du eksempelvis sender partneren til julefrokost med kollegerne? Så start med at acceptere, at følelserne er der frem for at...

Læs mere
Parforhold
Brevkasse: Kan man leve med en mand man ikke elsker?

Hej brevkasse

Min kæreste og jeg har gennem længere tid kun levet som venner og forældre til vores fire børn. Det er ikke hans valg. Han vil rigtig gerne have kys, kram og sex, men jeg har slet ikke lyst til noget af det. Jeg føler intet, når han kysser mig, og jeg bryder mig ikke om at tage tøjet...

Læs mere
Sundhed
Partnere til psykisk syge er ofte selv psykisk belastet

Vi vælger typisk en partner, som ligner os selv i forhold til social status, uddannelse og til dels også indkomst. Det har forskning tidligere slået fast. Nu viser en ny undersøgelse, at næsten halvdelen af de forældre, der har børn med en partner med skizofreni eller bipolar sygdom, selv opfylder...

Læs mere
Parforhold
Parterapeuten: Når du lukker ned overfor din partner, straffer du dig selv mest

Har du for vane at tænke ”så kan han lære det”, eller ”han fortjener ikke min kærlighed”, så er du måske godt i gang med at finde på ’strafaktioner’ mod din partner. Og dem skal du passe på med, for de gør både dig selv og din partner ulykkelig, fortæller parterapeut Christiane Meulengracht.

Læs mere
Parforhold
Test: Er der balance i parforholdet?

Kærligheden har trænge kår i et parforhold, hvor følelsen af fællesskab, jævnbyrdighed, gensidig respekt og opmærksomhed, mangler. Følelsen af at man konsekvent yder en større indsats end sin partner, skaber en ubalance, som kan være svær at rette op på.

Læs mere
Parforhold
Parterapeut: Vi holder smartphonen i hånden mere end vores partner

Kærligheden risikerer at blive den store taber, hvis ikke vi aktivt tager et valg om at kæmpe imod trangen til at give vores smartphone den dyrbare opmærksomhed, som vi inderst inde hellere vil give – og modtage fra – vores partner. Det mener parterapeut og forfatter Christiane Meulengracht, der...

Læs mere
Parforhold
Efter utroskab: Det er et fælles ansvar at genopbygge tilliden

Har man som par et ønske om at komme videre sammen efter utroskab, er man nødt til at forstå, at det er et fælles ansvar at få genskabt tilliden, og derfor skal man passe på med at hænge fast i forestillingen om, at der en ’skyldig’ og et ’offer’, mener parterapeut Christiane Meulengracht.

Læs mere
Parforhold
Parterapeut: De alvorlige konsekvenser ved ikke at lytte til hinanden

Som nyforelskede er vi gode til at lytte til hinanden, men som årene går, ’glemmer’ mange par at give hinanden daglige doser af udelt opmærksomhed, og det kan få store konsekvenser. Sådan lyder det fra parterapeut, Christiane Meulengracht, som her deler 4 råd til bedre kommunikation.

Læs mere
Parforhold
Parterapeuten: Parforholdet er som en muskel, der skal trænes

Vi drømmer om at finde kærligheden, men når vi så endelig finder den, glemmer vi alt for ofte, at den gode og ægte kærlighedsrelation skal holdes ved lige, mener parterapeut, Christiane Meulengracht, som her deler 5 gode råd til mere kærlighed.

Læs mere
Parforhold
Sexolog: Derfor taler mænd ikke om præstationsbesvær i soveværelset

Mange danske mænd oplever enten manglende sexlyst, rejsningsbesvær eller for tidlig sædafgang, men udfordringerne er forbundet med så meget skam, at kun få gør noget for at ændre på situationen, fortæller parterapeut og sexolog, Christiane Meulengracht.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Roy Kirkham tehætte Redoute Roses

Roy Kirkham tehætte Redoute Roses

Gør det selv renovering<BR> – nemmere end du tror

Gør det selv renovering
– nemmere end du tror

Hundekurve i alle størrelser

Hundekurve i alle størrelser

Brink Nordic - Julepynt <BR>som i gamle dage

Brink Nordic - Julepynt
som i gamle dage

Nye Bøger
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
Seneste nyt fra medierne ..
08.10.2021

Plejeprodukter: Top 10 spørgsmål om uønsket kemi

Forbrugerrådet Tænk Kemi

Skal man undgå fluor i tandpasta? Er aluminium problematisk i deodoranter? Få svar på de oftest stillede spørgsmål om uønsket kemi i plejeprodukter. Læs mere


02.10.2021

Brystkræft rammer enlige kvinder hårdest

Aarhus Universitet

Enlige kvinder, der får brystkræft, har en højere dødelighed sammenlignet med kvinder i parforhold. Det samme har kvinder med lav indkomst, lav uddannelse eller kvinder uden for arbejdsmarkedet. Det viser et nyt forskningsresultat fra Aarhus Universitet. Læs mere


30.09.2021

Danmark skal have et nationalt net af naturstier

Miljøministerie

Alle danskere skal have glæde af vores fantastiske natur og have rig mulighed for gode oplevelser i naturen. Derfor ønsker regeringen at etablere et nationalt net af stier og ruter i Danmark, som skal være med til at udbrede kendskabet til naturen. Læs mere


29.09.2021

Ny indsats sætter fokus på seksuel chikane

Arbejdstilsynet

Ny indsats sætter fokus på seksuel chikane og andre krænkende handlinger i udvalgte brancher, blandt andet indenfor; universiteter og forskning, film & bøger, presse, politi, beredskab og fængsler ... Læs mere


08.09.2021

Historisk høj tilslutning til influenzavaccination

Apotekerforeningen.dk

Tilslutningen til vaccination mod influenza blandt personer over 65 år ramte et historisk højt niveau i den forgangne sæson. Det skyldes ikke mindst, at cirka 275.000 flere personer over 65 år valgte at lade sig vaccinere i forhold til tidligere Læs mere


06.09.2021

Titaniumdioxid: Populært farvestof i madvarer bør snart være forbudt

Forbrugerrådet Tænk Kemi

Farvestoffet titaniumdioxid kan findes i mad og slik. Men stoffet er ifølge EU ikke sikkert og kan snart være blive forbudt. Flere virksomheder udfaser nu. Læs mere


Arkiv

^