Sommer pasteller
Sommerstel med David Austins roser
Hængesofa Rivièra Maison
Tank top i bambus materiale
Kategori: Påske
Shop: Klar til påske?
Annonce

Æggeruller til fremstilling af marcipan påskeæg, hønseæg - der allerede er pustet og klar til at blive dekoreret, hørduge, glas, bestik og vaser til et smukt og veldækket påskebord. Her får du en stribe tips og dejlige idéer til en skøn og stemningsfuld påske.

 

 

Hjemmelavede chokoladepåskeæg: Har du aldrig hørt om en æggeruller? Hos Odense Marcipan har man udviklet et særligt værktøj, så du nemt ruller marcipanen til fine ensartede påskeæg, som kan dyppes i overtrækschokolade og drysses med guldstøv.
De små hjemmelavede æg kan lægges i dekorative 'Fill Me Egg' fra Nordstjerne, som fås i fire dybe farvetoner, som matcher hinanden perfekt, og skaber helhed i din påskeudsmykning. Se dem hos KAiKU.dk

 

 

 

Rustikt & nordisk påskebord: Den lækre hørdug fra Broste Copenhagen fås i farverne Pure White og Simply Taupe, der passer perfekt til påsken. Designet er enkelt, og tilføjer et cool, nordisk touch til borddækningen. Stenbiderrognen kan serveres på skiferplader fra Nicolas Vahé, lammekøllen på et smukt spækbræt i akacietræ fra Stuff og påskesalaten i en salatskål fra RO Collection.

 

 

 

Elegante glas og guldbestik: Fremhæv dugen og fadenes rustikke udtryk med det elegante bestik 'Tvis' fra Broste Copenhagen og elegante hvidvinsglas fra Riviera Maison.

 

 

 

Sæt forårsblomster på bordet: Vilde forårsblomster, der lige nu pibler op af jorden, er den fineste pynt til bordet. Sæt dem i små glas og vaser, som fx denne fine messingvase fra House Doctor i modellen Lassi. Den fine påskehare i porcelæn fra Bloomingville er enkel og smuk pynt til bordet - især hvis bordet har flere guld- og messingfarvet elementer.

 

 

 

Forårsblomster: Fyld huset med forårsbebudere; påskeliljer, tulipaner, hyacinter, krokus og vintergæk. Her er hvide tulipaner sat i en skøn fajancevase fra House Doctor, mens hyacintløget har fået plads i hyacintglasset 'Cinth'.

Påske
Påskebazar

Skal der pyntes fint op til påske, så kig med her, hvor vi bringer et udvalg af annoncørernes dejligste påskeidéer. Her er 12 idéer til påskedekoration og forårsstemning.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Panna cotta med lime tvist

Panna cotta er en klassisk italiensk dessert i stil med flødebudding. Her med et frisk tvist af lime. Både panna cotta og limesauce kan med fordel laves dagen før. Beregn tilberedningstiden til ca. 1 time plus 3 timer på køl.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Påskefrokost opskrifter

Påskedagene indbyder til traveture i forårssolen og hyggelige påskefrokoster. Et veldækket forårsbord med skønne påskeretter som salater, sild, lam og flødekartofler. Bordet dækkes i lyse forårsfarver, som her med vaser, stager og stel fra Kählers Hammershøi-serie.

Læs mere
Påske
Lammelår & rødvinssauce

Lammekød hører påsken til, og du behøver ikke at være en mesterkok for at tilberede en god og saftig lammesteg. Fyld stegen med hvidløg og rosmarin. Find stegetermometeret frem og steg lammet godt og længe. Resultatet er mørt og velsmagende, og næsten himmelsk, hvis du tilmed serverer rødvinssauce...

Læs mere
Påske
Opskrifter på snapas

Påsken er en traditionsrig begivenhed med mange tilbagevendende ritualer. Vi pynter op og puster æg, og vi mødes med familie og venner rundt om det store påskebord. I år vil Brøndums dog gerne opfordre til at bryde lidt med vanerne og lancerer derfor en række opskrifter på snapas, hvor de...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Æg til dekorering

Æg til dekorering

Påskeæg - Skaller til ophæng

Påskeæg - Skaller til ophæng

Keramikæg med chokoladefyld

Keramikæg med chokoladefyld

Påskedekoration

Påskedekoration

Nye Bøger
Pandemi i USA Viagra