Ogawa Kazumaza
Strandtaske Rice
Tank top i bambus materiale
Kjole slå-om effekt og paisley print
Kategori: Påske
Shop: Klar til påske?
Annonce

Æggeruller til fremstilling af marcipan påskeæg, hønseæg - der allerede er pustet og klar til at blive dekoreret, hørduge, glas, bestik og vaser til et smukt og veldækket påskebord. Her får du en stribe tips og dejlige idéer til en skøn og stemningsfuld påske.

 

 

Hjemmelavede chokoladepåskeæg: Har du aldrig hørt om en æggeruller? Hos Odense Marcipan har man udviklet et særligt værktøj, så du nemt ruller marcipanen til fine ensartede påskeæg, som kan dyppes i overtrækschokolade og drysses med guldstøv.
De små hjemmelavede æg kan lægges i dekorative 'Fill Me Egg' fra Nordstjerne, som fås i fire dybe farvetoner, som matcher hinanden perfekt, og skaber helhed i din påskeudsmykning. Se dem hos KAiKU.dk

 

 

 

Rustikt & nordisk påskebord: Den lækre hørdug fra Broste Copenhagen fås i farverne Pure White og Simply Taupe, der passer perfekt til påsken. Designet er enkelt, og tilføjer et cool, nordisk touch til borddækningen. Stenbiderrognen kan serveres på skiferplader fra Nicolas Vahé, lammekøllen på et smukt spækbræt i akacietræ fra Stuff og påskesalaten i en salatskål fra RO Collection.

 

 

 

Elegante glas og guldbestik: Fremhæv dugen og fadenes rustikke udtryk med det elegante bestik 'Tvis' fra Broste Copenhagen og elegante hvidvinsglas fra Riviera Maison.

 

 

 

Sæt forårsblomster på bordet: Vilde forårsblomster, der lige nu pibler op af jorden, er den fineste pynt til bordet. Sæt dem i små glas og vaser, som fx denne fine messingvase fra House Doctor i modellen Lassi. Den fine påskehare i porcelæn fra Bloomingville er enkel og smuk pynt til bordet - især hvis bordet har flere guld- og messingfarvet elementer.

 

 

 

Forårsblomster: Fyld huset med forårsbebudere; påskeliljer, tulipaner, hyacinter, krokus og vintergæk. Her er hvide tulipaner sat i en skøn fajancevase fra House Doctor, mens hyacintløget har fået plads i hyacintglasset 'Cinth'.

Påske
Påskeæg med nougatcrunch

Odense Marcipan deler ud af påskeopskrifterne. Her får du opskriften på de lækreste påskeæg med nougatcrunch.

Læs mere
Påske
Dét vidste vi ægge!

Æg og påske hører sammen som risalamande og jul. Men hvorfor gør de det? Her er, hvad du måske 'ægge' vidste om påskeæg:

Læs mere
Påske
Lammekoteletter

Nem opskrift på hvidløgsmarineret lammekoteletter til påskefrokosten.

Læs mere
Påske
Påske-makroner

Bag skønne mundfulde i herlige påskefarver. Her en opskrift på macarons udviklet af Dr. Oetker.

Læs mere
Påske
Blomsterfyrværkeri i Keukenhof

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse. Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre...

Læs mere
Påske
Lammekoteletter

Krydret med honning, rosmarin, sennep, vin og mynte.

Læs mere
Påske
Påskebrød

De fine flettede påskebrød har en rund smag af mandel og sirup, og en fin, blød krumme. Herligt brød til påskebordet.

Læs mere
Påske
Salade Nicoise & grahamsboller

Den er ikke til at komme uden om, så her er opskriften på den skønne, klassike Salade Nicoise til påskefrokosten.

Læs mere
Påske
Påskesild -tun eller -makrel?

Dagene bliver lysere og længere. Foråret er på vej og påsken er over os, før vi har set os om. Visse traditioner må vi ikke ændre på: Vi skal puste æg, påskeharen skal besøge os, og der skal sild på bordet. Men der er ingen tradition, der ikke tåler fornyelse – måske skal din påskesild svømme i en...

Læs mere
Påske
Gækkebreve - en dansk tradition

'At gække' betyder 'at drille' eller 'at narre'. Traditionen med at klippe og sende gækkebreve findes kun i Danmark, og er således en særlig tradition for den danske kulturarv. Gække-traditionen er en gammel tradition, som for alvor blev populær omkring 1800-tallet. Dengang var gækkebreve ikke en...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Påske æske

Påske æske

Påskehare i træ

Påskehare i træ

Påskeæg

Påskeæg

Påske lys

Påske lys

Nye Bøger
Pandemi i USA Viagra