Lanterner fra Rivièra Maison
Bestik Broste Copenhagen
Buddha i guld resin
JBS of Denmark Bamboo Collection
Kategori: Påske
Påske-makroner

Bag skønne mundfulde i herlige påskefarver. Her en opskrift på macarons udviklet af Dr. Oetker.

(25-30 stk.)

Ingredienser:

  • 3 æggehvider, stuetemperatur
  • 50 g sukker
  • 2 poser (100 g) mandelmel
  • 200 g flormelis
  • ½ tsk. rød konditorfarve

Fyld:

  • 100 g smør
  • 175 g flormelis
  • 2 spsk. piskefløde
  • 1 tsk. rød konditorfarve
  • 1 tsk. pebermyntearoma

Tilberedning: 

  • Tag æggehviderne ud af køleskabet 1 time før tilberedning.
  • Tænd ovnen på 160° C varmluft eller 145° C traditionel varme.
  • Pisk æggehviderne næsten stive. Tilsæt sukker og pisk æggehviderne helt stive.
  • Rør mandelmel og flormelis sammen og vend blandingen i æggehviderne, samtidig med at lidt af luften slås ud af hviderne, indtil massen er ensartet.
  • Kom makronmassen i en sprøjtepose med en 10 mm tylle og sprøjt massen ud som små, runde kager på en bageplade beklædt med bagepapir. 
  • Lad makronerne tørre mindst 20 minutter og bag dem derefter 15-20 minutter. 
  • Lad dem hvile et par minutter, inden de pilles af bagepapiret. Læg dem til afkøling på en bagerist, så de passer sammen parvis i størrelse.

Fyld:

  • Pisk smør, flormelis og fløde sammen til en luftig creme. Farv cremen med konditorfarve og tilsæt pebermyntearoma.
  • Kom cremen i en sprøjtepose med en rund, lille tylle. Sprøjt cremen ud på halvdelen af makronerne og læg de andre ovenpå. Makronerne opbevares i en lukket beholder i køleskabet.
Påske
Påskelege og -traditioner

Når nu den store familiepåskefrokost ikke bliver til noget i år, så er der ekstra god tid til hyggelige påskesysler og -lege.

Læs mere
Påske
Lammekølle opskrift

Superlækker, letkrydret lammekølle.

Læs mere
Påske
Flødegratinerede kartofler opskrift

Gratinerede flødekartofler går godt til mange ting, men især til påskelammet må de ikke mangle. Her får du den helt rigtige opskrift.

Læs mere
Påske
Dekorer påskeæg - 8 fine idéer!

Mens vi venter på sol og forårsvejr, kan man skabe forårsmagi og påskestemning inden døre. Sætter du grene fra haven i vaser nu, så når de at springe ud inden påske. Grenene kan pyntes som påsketræer med små dekorerede æg.

Læs mere
Påske
Appelsin- og rødløgssalat

En let og frisk forårsopskrift som tilbehør til påskefrokosten.

Læs mere
Påske
Farvning af æg

Man kan farve påskeæg med andet end frugtfarve. Koger du fx æg med skaller fra rødløg får æggene en rødlig nuance, mens almindelige løg giver en gylden farve. Æg kogt i kaffegrums får en smuk lys mokkafarve, mens te giver lysere nuancer. Du kan også koge æg med rødbede eller rødkål, hvilket...

Læs mere
Påske
Opskrift: Påskemuffins

Påskemuffins med kokos, chokolade og frisk appelsinsaft.

Læs mere
Påske
Myntegelé opskift

Til lam hører myntegelé. Fra den smukke, lille bog 'Mynte - Et frisk pust', bringer vi opskriften på en skøn æble- og myntegelé.

Læs mere
Påske
Lam med æble & mynte

Lækkert - og super nemt at tilberede til påskens frokostbord.

Læs mere
Påske
Rester fra påskebordet

Husk, at rester fra påskebordet ofte kan blive lækkert tilbehør i andre retter i dagene efter påskefrokosten. Birgitte Escherich, ambassadør for forbruger-bevægelsen 'Stop Spild Af Mad' og direktør i Kostkompagniet, har udarbejdet en stribe gode idéer.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Påskehare i træ

Påskehare i træ

Eventyrlig påskepynt

Eventyrlig påskepynt

Romantisk påske

Romantisk påske

Påskeæg

Påskeæg

Nye Bøger
^