Pendel fra House Doctor
Bloomingville Pendel
Sengelampe
Stor LED pære
Kategori: Påske

Har du nogensinde set syv millioner tulipaner, påskeliljer og hyacinter blomstre – på én gang?

Blomsterfyrværkeri i Keukenhof
Redaktionen

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse. Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre forårsblomster fra midten af marts til slutningen af maj. Midt i april er parkens pragt på sit allerhøjeste, og byder på enestående botaniske mesterværker skabt af tulipaner i alle farver.

Tag på cykeltur i tulipanlandet

Udenfor Keukenhof har man mulighed for at leje cykler og rulle afsted mellem vindmøller, kanaler og tulipanmarker og nyde foråret i Holland. 'Rent A Bike van Dam' udstyrer dig med kort over 5 alternative ruter der er mellem 5 og 25 km. lange. Den længste tur tager dig hele vejen til kysten.
Med lejebil fra Amsterdam tager det ca. 45 minutter til Lisse. I sæsonen kan du også tage bus 58 fra Schiphol-lufthavnen, eller tog, direkte til Keukenhof.

Denne enestående oplevelse er kun mulig nogle få måneder i foråret. Resten af året arbejder 30 gartnere med at klargøre parken til næste års blomsterfyrværkeri.

Links:

Påske
Påskelege og -traditioner

Når nu den store familiepåskefrokost ikke bliver til noget i år, så er der ekstra god tid til hyggelige påskesysler og -lege.

Læs mere
Påske
Lammekølle opskrift

Superlækker, letkrydret lammekølle.

Læs mere
Påske
Flødegratinerede kartofler opskrift

Gratinerede flødekartofler går godt til mange ting, men især til påskelammet må de ikke mangle. Her får du den helt rigtige opskrift.

Læs mere
Påske
Dekorer påskeæg - 8 fine idéer!

Mens vi venter på sol og forårsvejr, kan man skabe forårsmagi og påskestemning inden døre. Sætter du grene fra haven i vaser nu, så når de at springe ud inden påske. Grenene kan pyntes som påsketræer med små dekorerede æg.

Læs mere
Påske
Appelsin- og rødløgssalat

En let og frisk forårsopskrift som tilbehør til påskefrokosten.

Læs mere
Påske
Farvning af æg

Man kan farve påskeæg med andet end frugtfarve. Koger du fx æg med skaller fra rødløg får æggene en rødlig nuance, mens almindelige løg giver en gylden farve. Æg kogt i kaffegrums får en smuk lys mokkafarve, mens te giver lysere nuancer. Du kan også koge æg med rødbede eller rødkål, hvilket...

Læs mere
Påske
Opskrift: Påskemuffins

Påskemuffins med kokos, chokolade og frisk appelsinsaft.

Læs mere
Påske
Myntegelé opskift

Til lam hører myntegelé. Fra den smukke, lille bog 'Mynte - Et frisk pust', bringer vi opskriften på en skøn æble- og myntegelé.

Læs mere
Påske
Lam med æble & mynte

Lækkert - og super nemt at tilberede til påskens frokostbord.

Læs mere
Påske
Rester fra påskebordet

Husk, at rester fra påskebordet ofte kan blive lækkert tilbehør i andre retter i dagene efter påskefrokosten. Birgitte Escherich, ambassadør for forbruger-bevægelsen 'Stop Spild Af Mad' og direktør i Kostkompagniet, har udarbejdet en stribe gode idéer.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Eventyrlig påskepynt

Eventyrlig påskepynt

Keramikæg med chokoladefyld

Keramikæg med chokoladefyld

Dekorationsæg

Dekorationsæg

Æg til dekorering

Æg til dekorering

Nye Bøger
Pandemi i USA Viagra