Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk
AURO økologisk bordpladeolie
Legekøkken i træ
Katteskåle fra Yamazaki
Kategori: Påske

Har du nogensinde set syv millioner tulipaner, påskeliljer og hyacinter blomstre – på én gang?

Blomsterfyrværkeri i Keukenhof
Redaktionen

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse. Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre forårsblomster fra midten af marts til slutningen af maj. Midt i april er parkens pragt på sit allerhøjeste, og byder på enestående botaniske mesterværker skabt af tulipaner i alle farver.

Tag på cykeltur i tulipanlandet

Udenfor Keukenhof har man mulighed for at leje cykler og rulle afsted mellem vindmøller, kanaler og tulipanmarker og nyde foråret i Holland. 'Rent A Bike van Dam' udstyrer dig med kort over 5 alternative ruter der er mellem 5 og 25 km. lange. Den længste tur tager dig hele vejen til kysten.
Med lejebil fra Amsterdam tager det ca. 45 minutter til Lisse. I sæsonen kan du også tage bus 58 fra Schiphol-lufthavnen, eller tog, direkte til Keukenhof.

Denne enestående oplevelse er kun mulig nogle få måneder i foråret. Resten af året arbejder 30 gartnere med at klargøre parken til næste års blomsterfyrværkeri.

Links:

Påske
Påskelege og -traditioner

Påskedagene er perfekte til hyggelige sammenkomster og leg. Her bringer vi 6 traditionelle påskelege.

Læs mere
Påske
Farvning af æg

Man kan farve påskeæg med andet end frugtfarve. Koger du fx æg med skaller fra rødløg får æggene en rødlig nuance, mens almindelige løg giver en gylden farve. Æg kogt i kaffegrums får en smuk lys mokkafarve, mens te giver lysere nuancer. Du kan også koge æg med rødbede eller rødkål, hvilket...

Læs mere
Påske
Påskemuffins

Påskemuffins med kokos, chokolade og frisk appelsinsaft.

Læs mere
Påske
Rester fra påskebordet

Husk, at rester fra påskebordet ofte kan blive lækkert tilbehør i andre retter i dagene efter påskefrokosten. Birgitte Escherich, ambassadør for forbruger-bevægelsen 'Stop Spild Af Mad' og direktør i Kostkompagniet, har udarbejdet en stribe gode idéer.

Læs mere
Påske
Lammekølle opskrift

Superlækker, letkrydret lammekølle.

Læs mere
Påske
Flødegratinerede kartofler opskrift

Gratinerede flødekartofler går godt til mange ting, men især til påskelammet må de ikke mangle. Her får du den helt rigtige opskrift.

Læs mere
Påske
Påskeæg med nougatcrunch

Odense Marcipan deler ud af påskeopskrifterne. Her får du opskriften på de lækreste påskeæg med nougatcrunch.

Læs mere
Påske
Myntegelé opskift

Til lam hører myntegelé. Fra den smukke, lille bog 'Mynte - Et frisk pust', bringer vi opskriften på en skøn æble- og myntegelé.

Læs mere
Påske
Shop: Klar til påske?

Æggeruller til fremstilling af marcipan påskeæg, hønseæg - der allerede er pustet og klar til at blive dekoreret, hørduge, glas, bestik og vaser til et smukt og veldækket påskebord. Her får du en stribe tips og dejlige idéer til en skøn og stemningsfuld påske.

 

Læs mere
Påske
Dét vidste vi ægge!

Æg og påske hører sammen som risalamande og jul. Men hvorfor gør de det? Her er, hvad du måske 'ægge' vidste om påskeæg:

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Keramikæg med chokoladefyld

Keramikæg med chokoladefyld

Porcelæns kanin til påskegrenen

Porcelæns kanin til påskegrenen

Påskehare i træ

Påskehare i træ

Påske æske

Påske æske

Nye Bøger
^